Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
A ciciden nem fogsz feküdni ha emiatt aggódsz..
Két luk ki van vàgva és azóta lóg be a cickó.
Nekem is volt már MR 2018-ban, amikor a tokosodás miatt elküldött Gáspár doki.
(IX. kerület, Üllői úton volam)
Kontraszt anyagos volt.
Emlékeim szerint nagyon izgultam, mert az volt az első (azóta nem voltam).
Én a kontraszt anyagtól féltem, mert azt ritkább esetekben alkalmazzák...Meg is kérdezte az MR-es doki, ki mondta, hogy nem elég a natív (mondtam, hogy aki kérte a vizsgálatot természetesen).
Nem okozott gondot viszont a hanyatt fekvés mert amúgyis imádok hason aludni, a ciciknek meg volt kialakítva két luk, így abszolút nem nyomódtak a 30 perc alatt.
Viszont a gépnek a hangja...na, az idegesített, hiába adták rám a fülest...Meg ami még fusztrált, hogy nem mocoroghattam.
Szia Beu23!
Valakivagyok nekem írta, h cseréje lesz, e miatt kellett mennie.
Nekem van egy pár éve igazolt fibroadenómám és a tavalyi uh-n azt tanácsolta a doktornő, h nézessem meg mr-rel, mert az még alaposabban látja a dolgokat.
Tulajdonképpen az egyik felem örült is, h leírtad, mert végre személyes tapasztalatot olvastam. 😉 Az izgulósabbik felem már kevésbé volt boldog. 😃
Persze, nyilván mindenki máshogy viseli a dolgokat. Igazándiból a hason fekvés a parám. Mióta megvannak a cicik, (előtte sem voltam nagy hason fekvő) hosszú távon kényelmetlen. És itt még csak mozdulni sem szabad….. 🙈 De egyszer biztos kibírom. Legalábbis remélem. 😄 Az meg nyilván megnyugtató, h alaposan fel lesznek térképezve a csöcsik.
Az affidea-t is néztem én is, végül a xiii. ker.-i Medicover lett a befutó. Melóból gyorsan és könnyen odaérek. Ismerős házaspár mind két tagja is volt már itt mr-en.
Persze leírom majd nekem milyen volt.
Nekem is ilyen borzasztó élmény volt, a végén alig bírtam felkelni, mindenem el volt zsibbadva😑
Ezek után mikor tavaly kellett volna menni MR-re (has)
nem is vállaltam, helyette inkább CT volt.
Szia!
Hát ha muszáj muszáj nekem is az volt.Csere lesz jövő hónapba azért kellet. 30-40percet mondott.Kereken 30perc lett.Pesten voltam.Affidea XIX ker.
Igazából folyamatosan gondolkodtam tereltem el a gondolataimat így az a 30perc nem is tűnt volna soknak, “csak” a végtagjaim érezték meg.A nyakam meg a karom és a mellen közötti rész.Azért írtam ezt le, hogy tudjátok kb mire számíthattok és, h jelezzem amitől mindenki tart a mammo ehhez képest nekem sokkal jobb..aztán kitudja lehet te nem így éled majd meg.
Írd meg!
Szia!
Uhhhh…….talán ezt most nem kellett volna olvasnom…… 😞
Én szerdán megyek, viszont kontrasztanyagosra. Mert fibroadenomam van, így az kell. (Tavaly az uh-n javasolta a dr-nő, h csináltassak mr-t, az a biztos.) A hölgy mondta a telefonba, hogy 50(!!!) perc a vizsgálati idő. Eleve nem fekszem hason, csak, ha nagyon muszáj. Azt hiszem most még kevésbé várom. Pedig napok óta ezen agyalok, hogy fogom kibírni hason, ennyi ideig mozdulatlanul. 😟
Megkérdezhetem, hogy pesten voltál valahol? Ha igen, hol?
Köszönöm.
Sziasztok!
Leírnám a mai első emlő MR élményem.
A magam nevében mondom, hogy inkább 10 mammográfia mint egy MR.
Borzalmas 30 percig!! feküdni hason..nekem mindenem fájt.Mammot meg se érzem azt az 5percet.
Én részemről ha baj nincs max 5 évente vagyok hajlandó ilyen vizsgálatra.
Én teljesen ledöbbentem.
MR-ezték már a gerincem, hasam is.
15percnél sose volt több😒
Nektek is ilyen volt?
Natív volt csak mert jövő héten uh-ra megyek.
Szia!
Én is kaptam számlát a műtétről.
Sziasztok
Dr.csuha Lajos vélemények?
Szia!
Szivesen segitek, kopogtam :)
Sziasztok!
Új bejegyzés és képek a naplómba. Kicsit aggódom, ránéznétek?
Köszi
Sziasztok, Sebestyen doktornohoz keszulok konzultaciora :) implant csere es felvarras is kell szerintem. Van itt valakinek ilyen naoja? Par helyre mar bekopogtam :)
Illetve velemenyeket szeretnek kerni :)
Koszonom!
Köszönöm a válaszotokat. Én mindenhol kaptam eddig számlát. Magán nőgyógyász, fogorvos stb.
És a magán nőgyógyász is fent van eeszt-be ezért furcsálom,hogy ez nincs.
Szia!
Én kaptam minden befizetésről számlát. Tavaly fél évig jártam fogorvoshoz, szintén magánba és ott is kaptam számlát az összes beavatkozásról. Eeszt-portálon nem szerepel, ha magánorvoshoz mégy. Csak amit a háziorvos intéz. Szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok