Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Igenis,értettem. :)
Úgy lesz,most is ezt tanulmányozom a neten,de mindenre IS rákérdezek majd a konzin. :)
puszi.
Szia!
Kopogtam:-) koszi ha beengedsz
Sziasztok 🙂
Dr Karàdi Péterrel kapcsolatban van esetleg valakinek tapasztalata?
Szia Pötyi73!😊
Rossz pénz nem vész el!😉😘
Köszönöm a vàlaszod.Nekem csak ez az egy lehetősèg van,hogy mégis szebbek legyenek,mint most.
De ha gyorsan felszívódik,lehet nincs is értelme újra kés alà feküdnöm.😒
Sziasztok!
Update a naplómban😙
Szia Zsebes, de jó hallani felőled!
Nekem az implant mellé töltöttek sajátzsírt, pont tegnap vettem észre, hogy sikeresen felszívódott 😞 Elég rossz a sikerrátája és a tartóssága.
Sziasztok!😊
Esetleg volt,aki implant helyett a sajáttestzsíros feltöltés mellett döntött?
Ha igen,örömmel venném,ha írna nekem privátban!
Nagyon szépen köszönöm szépen!😊
Szia! Nekem még nem volt de én is erre készülök - legalábbis implant és tok eltávolításra. Több dokinál voltam konzultáción: van aki felvarrást javasol, de én nem szeretnék mert a régi implant betételnél volt nekem és nagyon lassan, több évig gyógyultak be a hegek.
Az eltávolítás után új implantban gondolkodom, max 300 kcm-ben. Saját zsírral is tartós cicit lehet csinálni?
Sziasztok!
Kapott valaki PU implantot mirigy ala? Ha igen nagyon halas lennek ha irna/beengedne a naplojaba🤗 nagyon kivancsi lennek milyen ez a megoldas, tenyleg nemtud lecsuszni igy?
Koszonom!
Sziasztok!
Van itt olyan akinek volt explant (implant eltávolítás teljes tokkal) műtétje? Érdekelne, illetve felvarrással, bimbókorrekcióval és saját zsírral való töltés is (implant eltávolítás után). Köszönöm előre is.
Köszönöm lányok válaszotokat.
Akkor azért nincs aggodalomra okom, ha ti is jártatok így. Én akivel még beszéltem mindenkinek olyan simmán ment a sebgyógyulás, azért is aggódtam nagyon.
Ma azért bementem egy sebészhez és azt felületi gyulladás, fertőtlenítsem betadine-nel és tegyek rá baneocim port naponta egyszer-kétszer. Remélem rosszat nem csinál és főleg hogy szépek lesznek a hegek.
Köszi még egyszer.
🤗🤗🤗
Kopogtam nálad.
Köszi
Szia.
Köszi a választ, sajnos nekem még most sincs teljesen leesve a sebfedő, ezért is aggaszt.
Volt csővem, egy napig, de nagyon kevés jött akkor is.
Nekem sem váladékozott au elején csak a múlt héten kezdett, majd megállt és most látom hogy megint marad nyom a gézen sőt most bele is ragadt 😞
Küldtem képet a dokinak, várom válaszát.
Holnap bemegyek a helyi kórházba is 😔
Szia! Nekem már 2 hetesen leesett az összes pörk, akkor kezdtem el kenni cicaplast-tal.
Tusolhattam már 5 naposan, nem áztattam, óvatos törlés, géz rá, vissza a kompressziós.
Drain-csöved volt? Nekem 3 napig volt benn, kijött minden folyadék, nem is váladékozott egyáltalán.
Dokiddal nem tudsz konzultálni, fotót küldeni vagy ilyesmi?
Kopogok Hozzád, köszönöm, ha beengedsz!
Sziasztok. Megint gondjaim vannak a sebeimmel 😔😔
Beleragadt a kötés, és szerintem ez nincs rendjén 😔 4 hetes vagyok már, úgy gondoltam hogy mostanra már teljesen le kellett volna essen a sebtető és nekem most kezd beleragadni.
Nem értem mit nem csinálok jól, hogy miért megy ez ilyen nehezen és aggodok hogy csunyán fog hegesedni 😔😔
Tettem fel képet a naplómba.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok