Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Jajjj de aranyos ez az Alkesz! Minden jót! Szia!
Én még ezt soha sem hallottam!Jól mutathattál mérés közben!:-) Egyszerübb egy sima digitális mérleg!:-) De amugy meg ugyis olyan lesz,amilyen lesz! A papiron rajta lesz a kivett suly.Az enyémből több mint 60 dekát vettek ki,amint irtam. Ehhez tudsz viszonyitani a képeket látva.
Szerintem az ex-tiedre hasonlít most az enyém a legjobban méretre. Akkor te is TB-s voltál ugye?
Ezt csak a neten lehet rendelni. :( ha googleba beírod, kidobja az oldalt. Igen a szétnyílásba nyugodtan belekenheted! Hát sajnos elég drága, futárrszolgálattal együtt 4000Ft. De bármire kenheted, pattanás, hegek, sebek, bármi, nekem mindenre jó, és nagyon lassan fogy el.
Oké oké.
Nem akarok ide írni, és tolakodónak sem szeretnék látszani, csak nekem ez olyan furcsa volt.
Férfiszemmel, rossz arra "gondolni" hogy a természet ajándékából, mesterségesen visszaadunk valamit.
Szerintem a nagy, mint ahogyan benne van a nevében: nagyon szép. :)
Többet nem zavarok!
Bocs.
Azért az se mindegy, hogy azok a nagy mellek hogyan állnak. Aki belerakat egy rakás szilikont, azoknak attól még szép feszes mellük van. Legalábbis egy ideig. Nekünk viszont, akik kisebbítettjük, a nagy méret mellett általában nagyon meg van ereszkedve. És szerintem legalábbis ez férfi szemmel se lehet valami gusztusos. Bár az én férjemnek se volt velük semmi baja... :)))
Köszi! 400-400 gr. Nem pontosan egyformán, talán 20 gr eltérés volt a kettő között, de amikor a doki mondta a pontos adatot, még nem voltam 100%-os.
naponta négyszer, alkalmanként 10 percre
ezt akartam írni
én jégakkut becsavartam egy kicsi törölközőbe, és a fájó részre tettem napi 4 kb alkalmanként 10 percre.
Nagyon jó volt.Próbáld ki rögtön érezni a nyugtató hatást:)
Alkeszka! Nem is annyira a nagysággal van baj,(általában)hanem a gravitációval!Átkozott fizika!:-)))
Nagyon szép lesz! Gratulálok!:-)
mert egy ponton túl már nem cici a cici:)
Szépek lettek, már amennyire a kötés engedi látni :)
Megkérdezhetem, hogy mennyit vettek ki oldalanként?
Köszi
Értem.
Biztosan így van, csak az a furcsa, hogy a tengerentúlon meg pont az ellenkezőjét teszik.
Akkor most nekik nem fáj?
És nagymamáink is akkora kannát cipelnek, mégsem kicsinyítenek.:)
De elfogadom, hogy női szemmel nézve biztosan más .
jegelni? de hogy? vagy mivel? érzem,hogy a hideg jó lenne neki.
hát erre a problémára nem jó a kék kence, sajna
Én már ezt is megtettem :) de ne röhögjetek ki.
Állítólag úgy lehet a legjobban, ha egy tálat teletöltesz vízzel, azt beállítod egy nagyobb tálba és beleteszed mellkasig a melled. Elvileg a kifolyt víz súlya kb. annyi gramm, amennyi a mell.
Kipróbáltam, de nem biztos, hogy tökéletes volt a kivitelezés. Kb. 800-900 g között van per oldal.
fájt, feldagadt és lázas voltam.Olyan érzés volt mint amikor a tej feszíti a cicit.Ne gondolj rögtön rosszra, reméljük veled nem fordul elő.
És azt bele lehet kenni a szétnyilásba is? Holnap megnézem,lehet-e itt kapni.Ez egy kisváros,ahol lakom.Remélem nem tul drága!Vagy igen?:-(
Alkeszosz: mert vannak olyanok, akik túlságosan meg lettek áldva mellbőséggel. Annyira, hogy már megnehezíti az életüket...
Sziasztok! Tettem fel képet, akit érdekel. Legközelebb már csak varratszedés után lesz kép. Kedden megyek. Már alig várom.
Meg kellene mérned mérlegen.Én gondolkoztam rajta,de elfelejtettem.Simán rá birtam volna tenni...de már most nem...szerencsére!:-)Na jó,ne vedd komolyan.:-)
Lukács féle Kék kenőcs Nagyon jó! Ajánlom mindenkinek. Nekem rengeteget segít. A szétnyíláson, és a sima hegeken is.
[link]
Bertik: nem viselt meg a kis vukk, mert nem voltam egészen magamnál. Addig azért eljutottak a gondolataim, hogy hogy a francba lehet háton fekve hányni :))))
Dokianya: ja, ja, valami olyasmi volt, hogy szorosan öleljem át a nyakát :) Azt nem tudom, hogy Józsi volt-e :)))
Ja, Bertik: most jutott eszembe, hogy az első pár hétben nekem marhára fájtak a bordáim. Sokszor azt hittem kinyúlok, mire rájöttem, hogy a melltartó alsó gumis része nyomja. Kibéleltem gézlapokkal, és onnantól sokkal jobb volt. Bár nem tudom, neked milyen gondot okoz a melltartó.
szerintem a bordád fáj inkább,(a felvarrás miatt) az meg hónapokig tart...éjszakára vedd le a melltartót , azt már el lehet hagyni a harmadik hét után. Én jegeltem ha valami fájt és az tényleg jó.
Nem akarok belekotyogni, de miért kell kissebre szabni a ciciket?
Értem.Sajnálom!:-( És fájt,vagy honnan tudták,hogy mi van benne? Mert azon én is gondolkoztam,hogy nem-e maradt az enyémben is valami,csak nem tud kijönni.Vagy ez hülyeség?
Néztem, hogy neked milyen volt előtte. Szerintem nekem kicsit kisebb. Nekem 80/F a mostani méretem. Talán nem annyira telt az alsó része, mint a tied volt. De a fene tudja, már annyi képet néztem a neten, de nem igazán tudom behatárolni, hogy kb. hány gramm lehet oldalanként.
Kb. olyan,mint az enyém volt,ugye? Nekem is 50% volt.És még most sem mondható kicsinek.
Nem a mellem fáj nekem,hanem alatta a varratok helye. Olyan mintha égne vagy mi.És még hozzá ez a melltartó szoritás azzal a 2 centis hülye gumival.Körömvirágkrémmel kenem pedig.De ma elfogyott,ugyhogy holnap veszek valmi mást.Nincs valakinek valami jó ötlete,mi lenne jobb? A jobb oldali mellem alatt váladékozik egy kicsit a varratszedés óta.(de nem vészes,napi 2-3 csepp...illetve folt).Azt mondta adoki,hogy C-s leszek.Vagy vagyok.Az imrés melltartóból van egy d-s,meg egy b-s(Csak olyan volt készleten!)...mindkettő jó.Ugyhogy akkor valóban c-s vagyok!:-)))
További ajánlott fórumok: