Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Tapasztaltam.
Az egyik legjobb orvost választottad, minden rendben lesz.
Amit mindenképp megtanultam:
A FÉLELEM a legnagyobb ellenség. Nehéz letenni, nagyon nehéz. Elhatalmasodik és nem tudom kezelni. De! A félelem nem mond igazat! Ezért ha jött, megpróbáltam mindent annak érdekében hogy elűzzem magamtól.
Senki ne féljen a rá váró műtéttől, mert olyantól fél ami még meg sem történt. Tehát minek bevonzani?
Jó reggelt!
Szilvi , jók a cickók! Tetszett a szöveg, hogy az előtte képekkel nem sokkolod a népeket. :))Én már ki is töröltem a gépemből az enyémet, látni se bírtam.
puszi!
♥
Szia, igen, attól függetlenül hogy mi történt, nem az volt az első hogy a dokit hibáztassam. Ahogy telt az idő, és túl voltam a veszélyen, nyilván sok mindenen gondolkoztam. De nagyon sokszor átbeszéltük vele az egészet, és ahogy hozzá állt ehhez az egészhez, amilyen lelkiismeretes, végig türelmes volt....így érthető hogy az újabb műtét előtt állva feltétel nélkül megbíztam benne. Muszáj volt.
Igen, rossz emlék. De csak előre nézek. :)
Tittike! Mikor lehetett emelgetni a gyerekeket? Mármint nyilván feleslegesen nem kell emelgetni ilyenkor, de azért csak etetőszékbe be, etetőszékből ki. kádba be, kádból ki... Bár ha belegondolok 2,5 éves gyereknek már etetőszék se nagyon kell.
Szilvi engem érdekelne az előtte kép, ha nem gond. (én is elkezdtem parázni, hogy beleférek-e keretbe) A végeredmény nagyon szép!
megnéztem a képeket. szerintem tök jók lettek. olyan szépen állnak az oldalról képen. remélem, az enyémek is valahogy így fognak majd tartani műtét után.
mennyit vettek ki neked? mekkoráról mekkorára változott a méreted?
dehogy. mire oda kerülök, hogy megcsináltatom, már nagyon elszánt leszek. én inkább mindig előre parázok, aztán viszont határozott és elszánt vagyok, és a végletekig kitartó. szóval negatív gondolatok abban a pillanatban szűnnek meg, ahogy a végleges döntést meghozom. csak addig megy egy kis para. :) de azért köszi a bíztatást.
én e hónap 28-án megyek konzira J-hez. utána már szerintem minden menni fog, mint a karikacsapás. az már csak másfél hét... :)
Raktam fel képet, ezek ma készültek, tehát bő 15 hónaposak. A szembe képen látszik, amit egyszer írtam is, hogy a bal cicinek kerekebb az alja, így nem egészen egyformák. Érdekes amúgy, hogy képen sokkal feltünőbb, mint pl tükörben nézve. Na persze ezek se olyan szépek mint smilee cicijei, de én is jóval idősebb vagyok nála, és sokkal többet is vettek ki. Ha valakit esetleg érdekel az előtte, e-mailban szívesen elküldöm, de itt nem sokkolom vele a népeket :)))
Ezeket se hagyom fent túl sokáig, szóval most nézze, akit érdekel :))))
mindenkinek köszönöm a hegekkel kapcsolatos hozzászólásokat.
megnéztem Smilee képeit. tényleg nagyon szépek.
tisztában vagyok azzal, hogy mindenkinek máshogy forrnak a sebei, úgyhogy csak reménykedni tudok, hogy nekem se lesznek csúnyák. :)
Szia!
Én is gondoltam rád és nagyon szorítottam érted.Jobbulást és sok pihenés kívánok.Most már minden rendben lesz.
nagyon sok grautla neked a kitartásodért, azért, hogy menet közben sem vesztetted el a bizakodásodat, és íme, meg is lett az eredménye. sokan drukkoltunk érted, mert azért az nem lehet, hogy ilyen csúnya véget érjen a történeted.
külön tiszteletet érdemelsz, amiért nem a dokidat kezdted el a sárga földig alázni a bajaid miatt, és mertél ismét a keze alá feküdni! erős jellemre vall. nagyon sok sikert a továbbiakhoz, és pár hónap múlva már csak egy rossz emlékként gondolj max. vissza erre a szörnyű időszakra! :)
Ez jó nagyon hír!!!A lehető legjobb:))
puszi♥
Én már a 4,60-tól elaléltam
el se tudom képzelni,hogy fért el odabent