Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
köszi, megnyugtattál. már csak 10 nap és megtudom... izgatott vagyok, mikorra kapok műtéti időpontot.
Igen, így volt korrekt. A lényeg, Te is bátor voltál!
Jó, akkor túl nagy baj legalább nem volt. :) De a korrekció ktg-mentes volt ugye?
Többé-kevésbé, korrekció kellett.
BandiAndi: ha neked 95 F-G a mérteted, szerintem tuti tb. Nekem 90G volt, a konzin ránézésre 60%-ot mondott, a műtétkor 98 és 75 dekát vett ki.
Amúgy meg: mennyit írtatok mááár????? :))))
Neked probléma mentes volt a műtéted?
Igen, akkor már nem görcsölnek miatta, és sikerül! Nekem is van ilyen ismerősöm! :)
Még jó, hogy nincs itthon a "zuram"... :) Na, azt hiszem asztalt kell borogatnom a nőgyógyászomra! Nem elég, hogy majdnem elrakott láb alól,még félre is tájékoztat. ;)
Óvatosan az élvezetekkel, az emberi szervezet bármire képes, még ha nem is számítasz rá. :-
ez így igaz
Óvatosan az élvezetekkel, az emberi szervezet bármire képes, még ha nem is számítasz rá. :-)
Nekem kivették a méhemet, na talán ez a tuti, hogy nem leszek már terhes.
Már csak azért kérdezem, mert azt mondták, hogy nekem már nem lehet természetes úton, mivel a jobb oldalit eltávolították tavaly egy méhen kívüli t.miatt, a baloldali meg elzáródott. Így én egy petevezetékkel lettem terhes. De már csak az elzáródott van. Én meg halmozom itt az élvezeteket minden védekezés nélkül. :) Doki szerint csak akkor lehetnék terhes, ha a bal oldalit sikerülne átjárhatóvá tenni. Most akkor mi van ilyenkor? Védekezzek avagy ne? Most legyek okos! :)
0,5 % kivétel mellenként: az összesen 70 dkg. lemaradt az összesen, de a lényegen nem változtat.
70 kg -nál a 0,5 % kivétel mellenként 70 dkg
70kg-nál a 0,5% az nem 70dkg mellenként,csak 35dkg
Neem
Mindkettő el volt záródva,ezért volt egy laparaszkópiám anno
Utána jött a méhenkívüli,akkor vették ki az egyiket
Ami maradt,az sem volt 100-as
De ahogy a dokim szokta mondani,az a nő akinek van méhe,van petefészke(még ha a vezeték kicsit gebaxos is) és még szexel is időnként,ott a teherbeesés ellen nincs 100%-os védelem:)))
És igaza is van
Én tudok olyat (nem is egyet)akinek lombik ikrek után spontán lett babája,pedig papírja volt róla,hogy nem eshet teherbe
És mennyit kellett fizetned?
Persze most már mindegy, de azért lobbizhatott volna jobban is a dokid.
Itt nem adták össze, hanem darabra nézték. Rosszul írtam, nálam sem egyforma mennyiséget vettek ki a kettőből, volt asszimmetria, bár nem ekkora. Fura volt mindenesetre, hogy nem adja meg, de már mind1.
én már le is vettem gyorsan a képeket. majd várom a tieidet.
xD Nah majd este rakok fel én is képet :D Ott nem "tartja" a melltartó őket. Még a műtét előtt fotóztuk. Szörnyű látvány lesz :D
Egyetértek abban hogy több doki többet lát.
70 kg -nál a 0,5 % kivétel mellenként 70 dkg. Plusz nagyfokú aszimmetria. Megfelel a kritériumnak.
Én meg pont a tiedet látom így képek alapján teltebbnek :) ez jó :) Nekem a szoptatás kicsit lapított rajtuk, mint amilyen volt előtte.
Én is próbáltam lemérni őket szobamérlegen. Enyémek kb 1,5 kg körül voltak. De nekem ugye nem is maradt olyan "nagy" mellem. Sz. Imrében azért jóval nagyobbakat hagynak. :) Szal szerintem, ha valakinek azt mondják nem tb-s nyugodtan menjen el több orvoshoz is, mert van aki kisebbet csinál, és ahoz elég a kisebb cici is.. remélem értitek mit akarok mondani :D
Nekem pl abszolút nem voltak ilyen teltek mint inikinek, vagy gyönygusznak, bertiknek.
Akkor tuti, hogy meglesz a tb. Nekem "csak" kb. 900g fejenként.
Nincs sajnos. :( Legalább annyira lógott, mint amiket itt a lányok fölraktak, viszont nem volt ennyire tömör.
örülök, hogy segíthettem :)
További ajánlott fórumok: