Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Szívesen!!!
Magas a pulzusod???Ez egy jó kérdés.....
Mondjuk van olyan ember,akinek állandóan magasabb,és ez nála így természetes.....ilyen esetben gondolom nem baj.De az altatóorvos meg fogja mondani!!!!
Így van!ezekre a kérdésekre már én is válaszoltam az ambulancián,meg az osztályon is!
Gondolom biztosra mennek!!!
sf.moncsi: köszi a tájékoztatást :)
Nekem kicsit magas a pulzusom. Szerintetek lesz ezzel probléma az altatás miatt? (mindig eszembe jut egy újabb kérdés :))
Tőlem is csak ilyeneket kérdezett. Ráadásul befekvéskor is ugyanezt a papírt kitöltötte a nővérke is.. újra megkérdezve őket..
Jah, mondjuk jogos, hogy ha meg gond van, jó tudni előre. De végül is nem kérdez olyan komoly dolgokat, amik befolyásolnák az altatást. :S
Ezeket megkérdezhette volna műtét előtt is!!!De mindegy.....utaztunk egy jót!:D
Persze de ha műtét előtt derül ki közvetlenül,hogy valami gond van,akkor nem tud korrigálni
Köszi,aranyos vagy!!!Várom már,hogy túl essek a dolgon!!:D
Azt hiszem a fotózást majd az utolsó pillanatra hagyom.....de megörökítem a "múltat"(vagyis egyenlőre jelent"!
Szia!Meglátod,hogy elrohan majd az a 2 hónap.
Nagyon aranyos volt az altatóorvos,bár szerintem tök fölösleges volt bemenni.3 perc alatt végzett.Lényegében csak kérdezgetett pár dolgot....van e gyógyszer allergiám,saját fogam van e a számban,van e gyomorsav panaszom...ilyesmi.Ezeket megkérdezhette volna műtét előtt is!!!De mindegy.....utaztunk egy jót!:D
Köszi az infót.
Nekem már előző nap vasárnap be kell feküdnöm délután és így nem lesz ott velem hétfőn senki, aki lefényképezne. Remélem sikerül majd magamat valahogy lefotóznom.
Szia!
De jó Neked :) Én is már alig várom, de még 2 hónap. Mi volt az altatóorvosnál, milyen vizsgálatokat csinál ott helyben? Kedves? Sokáig tartott?
Az tuti!!!Már nagyon várom!!!:D
De kezd a gatyám tele lenni......;)
Fogy az időd rendesen he-he
Mire észbe kapsz már túl is leszel rajta
Halihó!!!tik-tak...mennek a napok!!:D
Már csak 6 nap!!!Megvolt az altatóorvos is,már a célvonalhoz közelítek!!!!
Nekem mondod???????????????
A borzalmas az enyhe kifejezés
Csak sajnálni tudom a férjem,hogy azzal az undormánnyal kellett együtt élnie eddig
Ez így van
Én is ebben hiszek
Nem nagyon emlékszem,mert előtte ugye hetekig mondtam nekik,hogy anya cicije be lesz kötve,nem foglak tudni emelgetni benneteket
Etetőszékünk perego volt,annak levettem a tálcáját,bemásztak
Kocsiba apuka pakolta őket be,szépen kivárták a sorukat
Most is azt mondják,anya keze nem elég erős,nem tud emelni bennünket:))
Kádból sem vehetem ki őket,apa feladata most is amíg vannak varrataim(merthogy volt egy kisebb műtétem 2 hete)
De azt hiszem 4-5 hét után nem volt már gond
Nem tudom milyen lehetett az előtte,de szerintem ez teljesen rendben van
Enyémek sem egyformák,de előtte sem voltak azok
És azt nem felejtsük el ugye,hogy itt abszolút hozott anyagból kell dolgoznia az orvosnak
Mellredukció:
Szeretnék én is gratulálni az átültetéshez! Biztos nem volt könnyű ezt az időszakot átvészelni. Reméle, a jövőben minden jól alakul majd. Kitartás!!!
evicaka: küldj egy e-mail címet.
Ildi: én azért a gépből nem töröltem ki, azt az egyet, amit már berajzolva fotóztunk:) De ahányszor meglátom, ledöbbenek. Iszonyat... :D :D