Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
szia!
írtam neked üzit.
sf. moncsi: ha nem érzed jól magad, akkor ne menj!!!!Nekem először azért maradt el, mert kemény torokgyuszim volt. A doki meg is "dicsért", hogy jól döntöttem.
Szorítok!!!:)
Nekem van a családban néhány,és rettegtem.
Tényleg rettegtem
Az első uh-n meg se kérdeztem hányan vannak,kijöttünk és ugráltam örömömben,hogy 1 élő embrio
Aztán 2 héttel később viccből megkérdeztem a dokit,hogy még mindig egy van?
Erre tök komolyan rám nézett:vetkőzzön hölgyem,hüvelyi uh-t kell csinálnunk,mert ketten vannak
Először egy világ omlott össze bennem,még 3x szólt rám,hogy vessem már le a bugyim
A férjemtől megkérdezte,hogy mindig ilyen lassan vetkőzöm és ilyen sokat beszélek?
Esküszöm sírva jöttem ki
A dokim nem akarta elhinni amikor felhívtam
Tudni kell,hogy előtte el voltak záródva a petevezetékeim,méhenkívülim volt,ki is vették az egyik petevezetékem,szóval a spontán teherbeesésre kb 0 volt az esélyem
De ha egy üzlet egyszer beindul:))
Most már nem bánom,hogy ikrek,csak engem sokkolt nagyon
:D!!!!
Egyébként nem vonzottam be....ugyanis eszembe sem jutott,hogy beteg lehetek!!!Komolyan....
Beszélek a házi dokival....aztán meglátjuk!
Még szerdán felhívhatom a Pavlovicsot......
Ne aszpirin +c-t vegyél hanem lórugás C vitamint
1000mg-ost,elnyújtott felszívódásút
én juvitát szedek,csipkebogyóst
akkor addig nyaljál citromot:)))
Tényleg nem szabad ezzel viccelni,életre szóló gondok is lehetnek
Azért ne felejtsük el,még influenza járvány van
Egy kis torok kaparásból komoly baj lehet
Annyit nem ér szerintem.Illetve nem minden árom
Egy halasztás nem a világ
Tudom-tudom könnyen beszélek,én már túl vagyok rajta
De hidd el,vártam rá rengeteget
Nekem már a fiaim születése előtt esedékes lett volna ez a műtét,de felesleges lett volna akkor.
A terhesség azért adott nekik még egy jó nagy pofont.
Amikor meg már elhatároztam magam,akkor egyéb dolgok miatt tolódott ismét fél évvel
De én beállítottam az agyam az okt 6-ra már júliusban,amikor lefixáltuk az időpontot,és nem jöhetett közbe semmi és pont.
Már sokszor írtam neked Móni,hogy a nega dolgok általában azért vannak,mert bevonzzuk őket a félelmeinkkel
Én rettegtem,hogy ikreim lesznek és tessék,azok lettek:)))
:D!!Majd délután!!!!
Holnap veszek Aspirin +C-t...mert ma ebben a nyomi faluban gyógyszertár sincs!!!!
Mézes tea megy....és sok!!!!
Köszi a tippeket!!Mindenkinek!!!
Ne vonzzad már be a nyavalyákat!!!!!!
A neo citrannal tényleg az a baj,hogy elnyomja a tüneteket és ha valami van a torkodban,akkor azt a tubussal biza lenyomják.
Ha necces,akkor inkább halasztasd el.Biztosan talál időpontot
Persze, a pozitív hozzáállás alap. De néha becsúszik ez-az. És végül is nem életmentő műtétre mész, nem? Nem akarlak ám befolyásolni, mi okom lenne rá, csak keserű tapasztalat az enyém, tudod.
:)
Oksa...mindjárt küldöm!!!
Basszus behalok,ha eltolódik!!!!!!!
Móni
Toljad a c vitamint ezerrel!!!!!
Akár napi 2000grammot is most ebben a pár napban
Elküldenéd nekem mailben a Pavlovics doki számát?
Köszi
Szia!
Tettem fel neked 2 képet. Paraméterek: 80/F (163cm, 57kg) 50%-os kisebbítés lesz, TB-s. Remélem, tudtam segíteni.