Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Valószínűleg igen....Bár nem vészes,nincs nátha,lényegében nem is köhögök.Mindíg elkapok minden szart a gyerekektől!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Ha nem javul,annyi a műtétnek,gondolom!
Szerinted elhalaszthatják e miatt akkor is,ha addíg helyrejövök??MÁr tiszta ideg vagyok!
Azt tudom,hogy antibiotikumot nem lehet szedni a műtét előtt 10 nappal......
Szia, azért ezt jó lenne közölni a dokival, nem? Tudod, elővigyázatosság.
Na csajok!!!!Csütörtökön megyek a vágóhídra!!!:D
Ha.....mert aztán kapar a torkom....nyomom a NeoCitran-t...és imádkozok!!!!!
Szép jó reggelt ! Nem voltam a hétvégén, de látom, nagyon zajos volt a fórum :-)
Györgyusz, Iniki én is köszönöm, hogy tettetek fel képet az "előtte " állapotról. Nekem is van néha olyan gondolatom, hogy mi lesz, ha nem férek bele a TB-be. A képeitek alapján bőven beleférek :-) Már nagyon izgulok, 03.03.-án megyek első konzultációra. Aki már műtött, gyors gyógyulást, aki meg előtte van, annak türelmet és bátorságot! :-)
A kék kenőcsöt személyesn is meg lehet venni,az úgynevezett "KÉK IRODÁBAN" a honlapon ott a cím is
Az enyém olyan, amit a mellplasztika fórumon mamisnak szoktak nevezni, direkt ilyen műtét utánra való darab. 85-ös, betűjük ezeknek nem szokott lenni, jól tart mindent.
mekkora és milyen a tied? nem találom, ahol írtad.
Az enyém nem érdekel továbbra sem? Sajnálom, hogy csak áll a szekrényben.
Rakhatod alá, fölé, ahogy kellemes. Egy darabig odatartod, aztán ha már kellemetlen, elpakolod. :)
esetleg az árát megmondod? csak, hogy tudjam, mire számíthatok, ha ilyet szeretnék. téged hol/ki műtött?
Komolyan? De most ezt a melltartó felé kell tenni,ugye? Mármint a jeges dolgot,bármi legyen is.
Nem tudom. Na megyek,kirámolom a fagyasztót!:-)
A mirelit zöldborsó pl ideális. :)
Én is megmértem így, de abszolút nem volt pontos, sokkal kevesebb volt súlyra, mint a térfogat alapján számoltam. Inkább lógott, nem volt olyan tömör, nem is lett tb-s. Pedig én óriásinak éreztem mindig.
Na én lépek alukálni :) Mindenkinek szép álmokat :)
az enyém is kb akkora. Oda tudod tenni szerintem. Biztos könnyebben mint egy merev jégakut.
Köszi! Ezt a doki hozta, és nem volt olcsó. Viszont kőkeményen tart, ennek ellenére kényelmes. Azt hiszem speckó cicifix. Ja, és nagyon könnyű kimosni.
Ja Szilvi,Te irtad a bordás dolgot is! Bocs...már nem tudom,hol tartok!:-)
Remélem nagyon szépek lesznek!! :) Ez a melltartó tényleg nagyon jónak tűnik!
Bertik! Én is azt a fajta zselés cuccot használtam, amiről Szilvi írt. Nagyon jó.
De,mondta,de nem tartottam fontosnak.Meg ahogy irta valaki az előbb,nekem nagyon fájtak a bordáim,és nem birtam volna rátenni még valamit is.De már a bordafájdalmam elmult szerencsére,ugyhogy jöhet a jég!Aha,van olyan müanyag gélem,de nagy...kb. 10 szer 20 centis. Azt meg nem tudom odatenni rendesen. Akkor abból van kisebb is? holnap veszek...köszi az ötletet!
Igen, elég vicces volt. Én is próbáltam először a babamérlegen lemérni, de ugye nem tudtam úgy ráhajolni, hogy ne nehezedje túl rá és ne is tartsam túlságosan. Szóval nem volt pontos az tuti. De szerintem ez a viccesebb verzió sem :))
hú de jók lettek a cickók! :) gratula. ez a melltartó milyen, mert nagyon jónak tűnik, és nekem azt ajánlották, hogy feltétlenül elöl kapcsolódót vegyek, mert egy darabig tuti nem fogok tudni hátra nyúlkálni műtét után. :)
Ezt leszögezhetjük :). Mi is meccseltünk a férjemmel éveken keresztül. De győztem!!!
Azt azért leszögezhetjük,hogy akkor egyikünk pasija (férje,barátja) sem emelt kifogást a volt mellünk miatt! Sőt...ellenkezőleg! Ez azért egy érdekes tény!:-)))
Nekem a barátom nagyon ellenezte a műtétet. Most pedig nagyon tetszenek neki a picicicik. Sőt már azt mondja milyen rondák voltak a régi nagy lógósak. :D Érdekesek a férfiak -.-
Bertik: a gyógyszertárban lehet kapni ilyen zselés cuccot, kék zselé műanyag tasakban, valami thermo gél vagy mi. Azt lehet mikrózni is meg fagyasztani is. És azt használtam, annyival jobb mint a jégaku, hogy lehet hajlítani, így könnyebb a cicikhez igazítani.
Amúgy neked nem mondták, hogy jegeld? Nekem külön felhívta a figyelmemet Kelemen, hogy naponta többször öt-tíz percig jgeljem.
További ajánlott fórumok: