Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis kérdés)
Hat...lanyok ...ez nagyon jooo !Tukorbe siras ,lereszegedes, sex !Mindent bevetek !
Koszi a nevetettos es oszinte jo indulatu kritikat !😍😁😍
Kicsit morbid leszek...
Aki műtét előtt áll, ne felejtse el, neki magának ez a műtét egyszeri, most még ismeretlen, paráztató valami.
A dokiknak, nővéreknek szakma és rutin.
Mindenki tart az ismeretlentől, senki sem szeret kiszolgáltatott és tehetetlen lenni, és ez tök normális emberi dolog.
De túráztatni magad olyan dolgokon, amik nem rajtad múlnak, beképzelni, magadévá tenni minden hallott vagy olvasott horrorsztorit... na, az sima önkibaszás.
El kell fogadni mindent. A beöntést, a fosatást, a katétert, az altatást, az intubálást, hogy szabnak- varrnak, hogy lehet fájni fog és, hogy sokminden megváltozik majd az életedben.
Érted, az életedért és annak minőségéért történik mindez.
Ha tenni akarsz valamit azért, hogy gyorsan gyógyulj, hogy ne fájjon, legyél fegyelmezett beteg és fegyelmezett lábadozó. Te, most, ebben a szituban ennyit tehetsz magadért.
A műtét előtti feszültséget csodásan oldja a nagytakarítás, különösen a csempefuga- fogkefe kombó, az aprósütivel pepecselés, szinezők, sport, tükörbe sírás, hangos zenére vonyítás, barátnővel kibeszélős, őszinte lerészegedés. Kalap kakit mindenkinek!
Szia!
Megkérdezhetem hogy ki fog műteni?
Sziasztok!
En gem Pécsen a Nőgyógyászati klinikán. A Ti műtétek hol lesz?
Szia Justina !
Szoritok neked nagyon!Bizom benne ,hogy mindeki jol lessz !
.es lessz egy gyonyoru Karacsonyunk !
Sziasztok!
Ami velem eddig volt így a műtét előtt:
Triaklimot szedtem régóta, aígy rendezett volt a menstruációm. Januárban voltam a szokásos évi szűrővizsgálaton, ott mondta az orvos, van egy 4 cm-es miómám. A szűrés negatív lett. Áprilisban köztes vérzés, méhtisztítás-szövettan negatív. Kaptam Esmyát, de az 5. héten elkezdtem vérezgetni. Mivel ez nem múlott el, döntés méhkivétel. Műtét előtt két héttel éjjel ismét méhtisztítás-szövettan mirigy eredetű rosszindulatú méhtest rák. Az MR -nem mutatja egyértelműen.Így jutttunk el a műtétig , ahol a tervek, méh, petefészkek, regionális nyirokcsomúk eltávolítása dec. 13-án.
Szia Genia!
Én is nagyon félek, sz.tem szinte mindenki, de próbálok én is bátorságot meríteni. Néha nem sikerül. :-) Itt sokat segít, hogy megértenek, biztos vagyok benne sokan szorítunk itt érted..egymásnak.
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?