Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mennyivel aludtál kevesebbet, mint amennyit kellett volna? fórum

Mennyivel aludtál kevesebbet, mint amennyit kellett volna? (beszélgetés)

10. jooeva (válaszként erre: 9. - Globus)
tegnap 21:23

Nekem se megy a nappali alvás, fiatalon se ment, akkor sem mikor 3 műszakban melóztam😃

Ha nagyon beteg vagyok pl., akkor többet alszom és akkor néha alszom nappal is.

tegnap 19:58
Mára virradóra nagyon jól aludtam és sokat is. De azelőtti éjjel 3/4 3-tól 6-ig, ezzel húztam ki a napot. Tök mindegy, milyen volt az éjjel, egy kezemen meg tudom számolni a nappali alvás számát. Soha nem tudtam nappal aludni. De még a gyerekem sem, ő volt az ovi rendbontója 😃
tegnap 19:08
Nem figyeltem. Szerintem nem alszom kevesebbet, csak más időpontokban. A minőséggel sincs baj, mert ha fizikailag is le vagyok terhelve akkor pillanatok alatt elalszom.
7. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - MIrtillke)
tegnap 16:08
3-4 órával alszom kevesebbet egy ideje, de nem feltétlen a meleg okozza, van más is. A minőség is romlott. Remélem augusztus végére úgy a meleg, mint a másik probléma is megoldódik.
6. bnedora (válaszként erre: 4. - Jooeva)
tegnap 16:02
Sajnos én is. Most aludtam másfél órát, de éjjel kettőt.
5. Sirga (válaszként erre: 3. - Ghost👻)
tegnap 15:13

Jogod van a pihenéshez.

Hasonló környezetben élek, és mivel a pihenésemet nem kívánom feláldozni a szórakozásukért - ami természetesen nem csak engem zavar éjszaka - időnként segítséget kérek a rendőrségtől. Általában hatásos.

tegnap 14:55
Sajnos 3-4 órákat alszom csak, heti 1x összejön 6-7 óra, szóval van mínusz rendesen
tegnap 13:35

Ebben a hőségben nem lehet aludni.

Fel van húzva éjjel a redőny is.

De ahogy lemegy a nap jönnek elő a fiatalok.

Szemben a pályán fociznak szinte egész éjszaka. Üvöltöznek, ordìt a zene...

Ha szóvá tesszük:

-Mikor legyenek mint? 40 fokban?

-Költözzek tanyára...

2. Sirga (válaszként erre: 1. - MIrtillke)
tegnap 13:26
Nekem a mennyiség megvolt, inkább a minőség nem megfelelő.
tegnap 13:11
Nekem -4 óra

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook