Mi a helyes megoldás? (beszélgetés)
Már az ára arra utal, hogy nem egy pöpec kocsit vásároltál.
Nem tudom, tudsz-e email üzenetet váltani vele, ha nem írj neki sms-t, hogy legyen a kommunikációtoknak nyoma.
Nem egyeznék bele azonnal a saját költségeden történő javításba, mert ha később el szeretnél állni a szerződéstől, az bonyolíthatja a helyzetet.
Ha elviszed a szervizbe, kérj írásos szakvéleményt a hibáról.
Ezután írásban fordulj a kereskedőhöz, és jelezd, hogy a hiba súlyos, az autó használata veszélyes, (ha az).
Ha a hiba valóban jelentős, és nincs gyors, megfelelő megoldás, akkor írásban közölheted, hogy a szerződéstől el kívánsz állni, vagy – ha először még adnál lehetőséget – kéred a hiba kijavítását, és ennek eredményétől teszed függővé a továbbiakat.
Én visszavinném, elállnék a vásárlástól az tuti.
Magyarországon, ha kereskedőtől vásárolsz használt autót, a Polgári Törvénykönyv szerinti kellékszavatosság véd.
Amikor mi használt autót vettünk, előtte megnézettük az autószerelő ismerősünkkel. Ha azt mondta, minden rendben, megvettük.
Nekem gyanús, hogy friss műszakival lyukas a tank. Vegye vissza az eladó ! Nekem nem kellene olyan kocsi, aminél aggódnom kell, mikor mi romlik el benne, és esetleg balesetet szenvedek vele, vagy nem tudok tovább menni, és hívhatom az autómentőt. Nem tartom tisztességesnek az eladót !