Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Szia !!!
Hát ha megadnád a fórum oldalt megköszönném. Keddig felkészülök. Ám bár ez a harmadik időpont amit kértem. Remélem most sikerül.
Köszönöm a bátorítást. Arra lennék kíváncsi lelkileg nem tört-e meg? Igaz nem vagyok már fiatal (42) de nem rég szültem és be akartunk még egy babát gyorsan vállalni de sajnos elment 16 hetesen.
Meg hát csak az anyaság jelképe a méh. De én olyan lelkis vagyok és biztos túl reagálom. De azért köszönöm.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
nem lomtár az én pocakom, ennyi erővel a fél vesémet is kivehette volna, minek kettő.
Minek kivenni azt aminek semmi baja? Dokinak a fél heréjét kellene kivágni, minek neki kettő.
Baccus, most nem tudom, hogy röhögjek vagy megüssön a guta.
Hát én tényleg nem voltam ilyen szerencsés mint te de ahogy irtad nem vagyunk egyformák...
Ha már az egyik petefészkedet kivették a másikat miért nem? mert egyik ismerösömnek is a méhét is és a petef. is kivették pedig a petef. nem is volt baja de a doki azt mondta neki,hogy ha már felnyitották és a méhét kiveszi akkor már a p.fészkét is...
mit szeretnél, mivel bátorítsunk? :)
Itt vagyok, élek, kutya bajom. Rossz dolgom nem volt műtét után. Nem fájt, nem voltam rosszúl, 3-dik nap haza akartam menni saját lábaimon.:)
Az is igaz, nem volt mindenki ilyen szerencsés.
A legjobbakban kell bízni,hogy minden tökéletesen sikerűl. Jótanácsom, ha lehetőség megengedi, egy petefészek maradjon.
Sziasztok !!! Már nagyon régen jártam itt a Hoxába.
Most be vagyok gyurmázva mert 23-án megyek méheltávolításra. Ha valaki erre jár egy-két bátorítószó az jól esne. Sajnos több orvos tanácsára kell megtenni a műtétet. Hát várok egy kis bátorítást. Pusza mindenkinek
Szia!
Nekem 4 éve távolították el.(Bővebben a naplómban)
Kérdezz nyugodtan.Mire vagy kiváncsi?
Szia!
8 éve volt az én méheltávolító műtétem,nagy mióma,elhúzódó vérzések miatt,44 éves voltam.A "változókor" hamar elkezdődött:hőhullámok,magas vérnyomás,csontritkulás,némi túlsúly....,de ez műtét nélkül is jött volna,..talán csak később
szia!
hát én sem értem túlzottan hogy miért akarod ezt a műtétet, hisz még gyereked sincs. és azért mint minden műtét, ez is lehet kockázatos:)
és ha valami balul sül el akkor nem lehet visszacsinálni.hacsak nincs rákos elváltozás, és orvosilag tényleg indokolt,akkor tedd meg. de ha csak úgy akkor inkább hagyd,én nem mennék bele.
Sziasztok!
Engem azért érdekel nagyon ez a kérdés, mert szerintem anyukámnál nagyon aktuálissá vált, de ő sajnos még beszélni is csak nehezen hajlandó róla.
Orvostól-orvosig járunk, és senki nem tud segíteni neki. Mindig csak a vizsgálatokra és eredményekre várunk.
Könyörgöm! Lassan az egészsége (és az élete, szerintem) múlik rajta.:(((
Még szerencse, hogy csak most olvasom!
Nem igazán akartam felébredni, ez nehezen ment egy kicsit. Eddig is hüle voltam a nevekhez. Most majd lesz mire ráfognom, ha nem tetszik munkát akarnak rámsózni, elfelejtem.
szia
Nekem 3 hete vették ki, miómám volt. Ha fiatalabb lettem volna, keresek más megoldást.Miért akarod mindenáron kiveteni? Azért jó lenne ha a petefészekhez ragaszkodnál. Jól vagyok, nem érzek semmi különlegeset. A többi majd idővel kiderűl.
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?