Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kiraktunk a madaraknak és kisebb állatoknak itatóvizet.... fórum

Kiraktunk a madaraknak és kisebb állatoknak itatóvizet.... (beszélgetés)

ma 19:46
Én is.
ma 19:14

Nálunk a madarak, rovarok mellett egy süncsalád is rájár a vízre. Mondjuk a nejem a macskáktól visszamaradt már kicsit száradó konzervet sem dobja ki a kukába, hanem azt a bokor aljába kaparja, amit a sünik nagyon szívesen esznek.

Nem zavartatja őket sem a macska, sem mi, szép nyugodtan esznek, isznak, majd utána távoznak a fészkükbe.

7. Tien (válaszként erre: 2. - Amaunet)
ma 18:30

Nem baj ,sőt !

Lehet valaki éppen ezt olvasva rak ki itatót,ha eddig nem tette.

6. Amaunet (válaszként erre: 4. - 55Judit)
ma 18:29
De, eredetileg ez egy vallomás volt.
5. Amaunet (válaszként erre: 3. - 55Judit)
ma 18:27

Nem is ezzel a szándékkal szóltam hozzá.

Csak értetlen vagyok.

Miért kell olyat "bevallani", ami az emberek többségének természetes?

Látom, már beszélgetéssé avanzsált. Ilyen esetekben az eredetileg vallomást kiírót is nyilvánoss tenném.

Talán átgondolnák.

4. 55Judit (válaszként erre: 2. - Amaunet)
ma 18:18
Most látom ez nem is vallomás volt, hanem beszélgetős fórum. Végül is inkább ilyen fórumok nyíljanak mint azok az undorító témájúak. Talán felhívja a figyelmét azoknak is a madarakról való gondoskodásra akik eddig nem tették.
3. 55Judit (válaszként erre: 2. - Amaunet)
ma 18:13

jaj nem vagy te ilyen kötekedős! Had nyisson!

Én is etetek-itatok télen-nyáron. Sokszor kimenni se merek az ajtón amikor sok madár iszik és pancsol, sajnálom őket elriasztani.

Örülök hogy többen is gondolunk a madarakra!🌼

ma 17:11
Nem értem miért született ebből vallomás. Ezt az emberek többsége megteszi. Jómagam is naponta, télen/nyáron. És ebben nem nyitok vallomást, nem érdekel mások véleménye.
"Kiraktunk a madaraknak és kisebb állatoknak itatóvizet. Raktunk egy fát is az edénybe, hogy a kisebb madarak és a méhek is hozzáférjenek. A téli etetés is működik. Jönnek a teraszhoz is, pedig nem vagyunk közel a fás részhez."

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook