Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Új kvízjátékunk - tesztelőket keresünk! fórum

Új kvízjátékunk - tesztelőket keresünk! (beszélgetés)

17. Hoxa (válaszként erre: 16. - ~ Luna ~)
aug. 8. 12:04
Tervben van, de sajnos bonyolultabb, mint az androidra.
aug. 8. 11:55
Én is szívesen játszanék, de iOS-t használok.
15. Hoxa
aug. 8. 11:48
Javítottuk a hibát elvileg. Köszönjük a visszajelzéseket. Egyes mobilokon még nem volt jó. Kérlek titeket, hogy frissítsétek meg az appot és próbáljátok ki újra. Köszönjük a tesztelésben való részvételeteket, nagyon hasznos számunkra.
aug. 8. 09:09
Probáltam én is nem rossz szerintem☝️🙂🙃
aug. 8. 05:27

Kedves Hoxa !

Tegnap letöltöttem, játszottam.

Tetszik :) még jó hogy lehet választani témakört.

Arra biztat, hogy amit nem ismerek, utána nézzek, meglepődtem hogy relatív mennyit tudok :)

Üdv.

12. bulikázós (válaszként erre: 10. - Globus)
aug. 6. 13:05

Kedves Globus, nem hagyott nyugodni ez a bejegyzésed, ezért megkérdeztem az Al-t! Ezt a választ kaptam: Íme a mondat mindkét verziója, amelyek megmutatják, hogyan változik a helyzet attól függően, hogy melyik igekötőt használja.1. Ha az „ideadja” szót használja:„Ha a férjem ideadja a telefonját, akkor tudok játszani.”A helyzet: Ön és a férje valószínűleg egy térben (például egy szobában) tartózkodnak, vagy egymás mellett ülnek. A telefon mozgása közvetlenül Önhöz, a beszélőhöz irányul. A hangsúly azon van, hogy a tárgy megérkezik az Ön kezébe.2. Ha az „odaadja” szót használja:„Ha a férjem odaadja a telefonját, akkor tudok játszani.”A helyzet: Ez a forma azt sugallja, hogy a férje nincs közvetlenül Ön mellett (például a konyhában van, vagy még nem hozta el a telefont), esetleg a telefon egy harmadik helyen van. Az „oda-” itt a távolodást vagy a helyváltoztatást jelzi: a férjének először magához kell vennie, majd el kell juttatnia Önhöz a készüléket.Átvitt értelem: Hétköznapi beszédben az odaadja gyakran jelent egyfajta engedélyt vagy lemondást is (vagyis hajlandó megválni tőle a játék kedvéért), függetlenül a fizikai távolságtól.

Na most én pont erre gondoltam, hogy ő rövid időre megválik a telefonjától, tehát helyesen írtam. Köszi a felvetést, mert így ágyban fekvőként elfoglaltam magam.

11. elbb
aug. 6. 12:49
Nekem ma reggel ment a játék,most viszont kiléptetett majd végzetes hibát jelzett, telepítsd újra az app-ot üzenettel. Megtettem, ám most a régi nevemmel nem enged tovább, mert foglalt. Amíg nem adok meg új nevet addig nem is enged tovább a felületről. Ilyenkor a régi név kuka?
10. globus (válaszként erre: 8. - Bulikázós)
aug. 5. 18:21
Ha már nyelvtan, akkor nem odaadja, hanem ideadja.
aug. 5. 18:21

Én sem tudtam megnyitni sem most, sem az induláskor.

Nem tudom, mi lehet a probléma.

8. bulikázós (válaszként erre: 5. - Hoxa)
aug. 5. 16:59
Van egy észrevételem,de csak nyelvtanilag:Mijéről ismert világszerte a lengyelországi Torun városa? Inkább így kérdezném: Miről ismert világszerte a lengyelországi Toruń városa? Melyik nevezetességéről ismert világszerte a lengyelországi Toruń városa?
7. Hoxa (válaszként erre: 6. - Xochipilly)
aug. 4. 10:39
Szia! Kérlek, ha lesz lehetőséged, próbáld meg újra. Köszönöm.
aug. 4. 04:34
Meg se tudom nyitni, "hálózati hiba" miatt, pedig tökéletesen működik az internet.
5. Hoxa
aug. 3. 20:57
Láttam, hogy többen is játszottatok, köszönjük szépen! Szívesen vesszük a visszajelzéseket :)
4. bulikázós (válaszként erre: 1. - Hoxa)
aug. 3. 20:36

A férjnek van csak androidos telefonja, csak akkor játszhatok, ha odaadja😀.

Én minden kvízjátékot szeretek!

aug. 3. 20:08
Szerintem jó!
aug. 3. 17:51
Kipróbálom!
1. Hoxa
aug. 3. 15:12

Sziasztok!

Csináltunk egy mobil appot androidra, egy egyszerű kis kvízjáték. Ha lenne kedvetek kipróbálni, véleményt, észrevételeket írni, nagyon megköszönnénk a segítséget.

Google Play áruházban Kvízre magyar! a neve.

Vagy közvetlen linkkel:

[link]

Írjátok meg, hogy megy a játék illetve tetszik-e nektek! Ha hibát, problémát találtok, azt mindenképpen jelezzétek!

Első ilyen próbálkozásunk,

előre is köszi a segítséget:

Hoxa

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook