Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Akkor a mai nappal indul a 3.SIKERES lombikunk:)
Mindenkinek ezt kívánomc
Tényleg,azt tudjátok esetleg, hogy mi a helyzet akkor, ha nekünk most indokolatlanul összejött egy spontán baba, de szeretnénk tesót, és még 1x nem lesz ilyen mázlink?
Mi igénybe vehetünk még vajon tb-s lombikot ebben az esetben?
Nekünk igazán nincs más baj, mint hogy alig van katonánk, papíron inszemre is kevés.
Nagyon nagyon drukkolok nektek!
Majd számolj be mindenről részletesen!
A szám fölötti embriókat pedig megsemmisítik, ahelyett, hogy vki boldogan megszülhetné őket...
Kicsit logikátlanok itt a törvények...
Sziasztok!
...az anyagiak,ahogy olvasom,mi akkor még "jól"megúsztuk...kb.2milliónál tartunk.Ebben az évben még "csak"450eft-nál járunk.
24. helyett 23-án kell mennem az UH-ra,így is örülök,hogy "együttműködött" a testem..."felhívtam a figyelmét a továbbiakben is ezt várom tőle".
Nagyon várom,hogy induljon a stimu...túl hosszú volt a várakozás és persze sikerül,mert nem is lehet másként:)a 3 egy szép szám,én is 3.gyerek vagyok a családban...
Atyám,de sok baromságot írtam...bocs:)
Jo reggelt ha már itt az anyagiakròl van szó akkor mi is több milliònàl járunk.
Én azt mondtam lehet ezért dolgoztam hosszú évekik külföldön h ezt tudjam finanszírozni! Nem tudom mi lesz de biztos megoldodik. Úgy még nem volt hogy ne legyen sehogy... ha mi teszünk èrte az màr fèl siker mutatja a kitartàst!
Es itt mindenkinek van bôven.. hajra sikerül nekünk is☘☘
Itthon nem jár nektek a tb-s lombik?
Nagyon sokan csak családi segítséggel vagy hitelből tudnak csak lombikozni... Mi sem a tanítói fizetésemből finanszíroztuk a beültetéseket:(
Igen, nagyon szomorú, hogy a gyerekvállalás ennyire az anyagiaktól függ... Mi 12 millió Ft kölcsönt vettük fel, úgy kalkuláltunk, hogy ez 3 körre elég... Maradt donoros embrió, kettö, de mi nem használtuk volna fel akkor sem, ha saját sejtből nem sikerül. Észak-Cipruson főleg török, szíriai donorok voltak, vagy 8 kört futottunk, de a legjobb donor akit ajánlani tudtak ciprusi görög-orosz volt... Ha nem sikerült volna saját sejtből, akkor Brünóban donoroztunk volna, ott közép-európaiak a donorok...
Szonáta jó lenne, ha találnának vmit, amit ha kezelnek, sikeres lesz a következő beülti!
Szép összegbe került ez a ciprusi lombik :( Ez sajnos csak azoknak járható út, akik anyagilag ezt megengedhetik maguknak. Az átlag magyar gyermekrevágyó sajnos ezt a rengeteg pénzt nem tudja kifizetni :(
Gondoom, hogy ezért a pénzért ez tandem volt, azaz hogy a donor összes petesejtjét megkaptátok. Lett végül donoros embrió is? Mert a citoplazmás feltöltéshez általában a donor petesejt mitokondriumának csak egy részét használják (egy donor sejttel így technika függvényében több sejt is feljavítható) és kidobni a “felesleges donoros petesejteket” pazarlás lett volna.
Abba pedig belegondolni is rossz, hogy valaki egy vagyont kifizet Cipruson és a végén negatív lesz a tesztje. Mert gondolom, hogy garanciát ott sem adnak semmire :(
De szerencsések vagytok, hogy Ti sikerrel jártatok. Gratulálok!
Haat, a ferjem most sokkot kapott, amikor meseltem neki, hogy hogy is van ez Cipruson :)
Balla felirt most egy csomo labort, van benne immunologiai szakvizsgalat is, meg MTHFR , meg kromoszoma, stb, kb 100e huf lesz a vege, meg magamtol nezetnem az nk-t meg citokint. Majd megnezem mit takar az a G1es amit javasolsz.
Az elso vetelesnel abbahagytam az utrot a 4. het vegen, mert negativ lett a teszt, majd 3 het mulva veletlenul (;)) teszteltem egy ujat es pozitiv lett, meg mindig 1700 koruli hcgvel, de mar nem latszodott petezsak sajna, nem tudom mikor halhatott el. Talan 5-6 hetesen. A kov . a 4. Beultibol, uj leszivasbol, o kb 5 hetesen ment el, az 5. pedig 9 hetesen, neki mar pulzalt a szive.
Ha Fulopnek igaza van, akkor most talalnunk kellene elterest, majd jelentkezem kiertekelesre!
Addig is koszi es vigyazz magatokra!
Én már minden miatt stresszelek :-(
Már párszor mondtam a dokinak, hogy nagyon minimális a menzeszem, de hát ő mindenre azt mondta, hogy jóóó az. :-(
Koszi szepen a reszleteket, emesztgetem amit irtal egy ideig szerintem :)
Amh-m ket eve 3-as, tavaly 2es, most meg nem neztuk.
Betoltottem a 44et a nyaron. Elso leszivaskor lett 15 petesejt, 10 eljutott 5 napig, masodjara 9 sejt, 7 jutott el az 5 napig, mindig tudtunk fagyasztani is. 3szor volt a 6 beultibol korai veteles, most januarban szivhang utan a 9. Heten. Kromoszomat most fogunk nezni eloszor, meglatjuk!
Koszonom megegyszer, ha kerdes merul fel, majd meg jovok :)
Adri szuper hírek, csak osztódjanak szépen tovább:)
Szonáta megírom itt, ha nem baj, hátha másnak is érdekes lehet az infó. Cipruson cytoplazmatikus ivf- 9200 euro volt - pgs-sel, Prp kezelessel- ez nekem az immunológia miatt kellett. Azért ilyen drága, mert sima ivf+pgs+donor- mert a donor mitokondriumába ültetik be az én sejtmagomat, ez 5-10%-ot javít a sikerességen. Én 43 voltam- ebben az életkorban kb 5% az esély. Milyen az amh-d? Hogy szoktál reagálni a stimura? Hány tüsződ szokott lenni? Lehet hogy első körben Brünót is érdemes megfontolni, ott 2000 euro az ivf+300 euro/embrió a pgs. Tehát attól függ, hány embriótok lesz, annyiszor 300 euró+250 euró a fagyasztás. Ez így még mindig "csak" kb 3-4 ezer euro... Ciproson a 9200 eurora még rájön az utazás, szállás. Szóval ha van a stimu hatására 6-8 tüsződ, és 3-4 eljut az 5. napig, akkor lehet, hogy elég nektek Brünó. Én nem reagáltam jól a cseh stimura- 300 Menopurtól 4 tüszőm lett, de a 3. nap megálltak a fejlődésben. Utána mini ivf-ek jöttek, 2-3 tüszővel, volt 2 6 napos embriónk, de egyik sem volt egészséges. Cipruson brutál adag hormont kaptam: 300 Gonal F, 150 Menopur, attól 8 tüszőm, 6 petesejtem lett, közülük 2 volt egészséges, 1 a pocimban, 1 a fagyiban. Ha van még kérdésed, szívesen segítek!
28-dik napon "jött" meg. Most délelőtt megint kicsit vérzek. Hurrá 😊
3-dik napi hormont néztek. A szokásos Anti Tg-m kicsit magasabb , a többi jó. Írtam, hogy rám hozták a frászt. Benéztek egy tizedes vesszőt, telefonban 432-öt mondtak, kiderült, hogy 43,2. Gyógyszert nem szedek, csak a Letroxot.
De szerintem ez akkor sem normális, hogy ennyire minimális a menzeszem.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg