Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
ET+11 és nekem ennyi volt. El van átkozva ez a nap. ET+11 az én fekete napom.
Elegem van! Nem értek semmit, mérges vagyok és totál elkeseredett.
Ma leiszom magam, és remetének állok.
F.szkivan ezzel az egésszel.
N
Szia Ági!
A listához: nálunk még tartanak a kivizsgálások, kicsit több idő mint terveztük, mert van ami nem megy olyan gyorsan. Csak csináltatjuk, csináltatjuk folyamatosan... Szept-okt helyett szept-nov a kivizsgálások, viszont így sajnos okt-nov helyett csak nov-dec. fogunk tudni a következő lombikra menni. :( Remélem akkor már nem csúszik tovább, mert már tűkön ülök...
Szia Hanga!
Igen, most tartunk az újabb kivizsgálásoknál. Az már bonyolultabb kérdés, hogy mivel lehet korrigálni a nem túl kedvező értékeket, ezekben a dokik véleménye sem egyezik.
Neked mennyi Merckformint kellett kapni és amikor nem voltál terhes, akkor csak úgy leépítetted a gyógyszert, nem volt rá szükség?
Nem szokik hozzá akkor a szervezet nagyon?
Nem tudom mennyire lehet utána abbahagyni.
Te egyébként már a célegyenesben vagy valahol, nem? :))
Szia Ági!
Leállni, csak úgy le lehetett vele vagy azt leépíteni is fokozatosan kellett, ahogy felépíteni?
Közben véletlen elküldtem, az adatok fele lemaradt:
2 éve 3 pontos volt:
Cukor
0': 4,8
60: 7,1
120: 5,4
Inzulin:
0': 5,3
60': 30,5
120': 32,1
Erre akkor az volt a mondás, hogy bár nem csökken a 120 perces, de annyira nem magas.
Mondjuk a 7,1-es cukor 60 percnél akkor sem volt alacsony.
Volt 3 vetélésem. Hát nem tudom, hogy ez lehetett-e ok... És hogy gyógyszer párti legyek-e. Eléggé megoszlanak a vélemények.
Te mész dokihoz még az értékeiddel? Kíváncsi vagyok arra is mit mondanak majd.
Szia póknyuszi!
5 pontos terhelés csináltak most.
Cukor:
30':5,3
60':6,4
90':4,6
120': 6,5
180':4,7
Inzulin:
0': 7,3
30':42,8
60':16,1
120':25,3
180':8,2
2 éve 3 pontos volt:
Cukor
0': 4,8
60: 7,1
120
Inzulin:
Mindenképp romlott azóta és ez a beeső cukor illetve az ugrálás nagyon nem jó szerintem. Fel is írtak rá gyógyszert, de a mértékére azt mondták és írták, hogy enyhe, úgyhogy arra nem tudom miért kell majd 1500 mg gyógyszert szedni ha csak enyhe. Illetve a diéta+ mozgás nem tudom nem lesz elég-e.
Kitartást Neked!
Igen, rossz tapasztalatom van vele és örülök, hogy Neked nem. Bár a helyedben én elég morcosan kezeltem volna a helyzetet, hogy túlstimu miatt terhesen kés alá kellett volna mennem és kivenni egy petefészkemet. Szerintem az csak kb. a csodával volt határos, hogy a terhesség emellett megmaradt.
A vérvétel a stimu alatt és beültetéskor sajnos nem szokása a dr. úrnak. Ez utóbbi talán megmenthetett volna Téged is attól, hogy kivegyék a petefészked. Lehet.......de ki tudja....
Aztán egy csomó mindenre csak legyint a dr. úr, mert szerinte felesleges vizsgálat. Persze, mert neki nem számít, hogy hányadik lombik sikerül vagy egyáltalán sikerül-e valaha is.
Gondolom, hogy Neked is panaszkodott jó párszor a körülményekre.
Elgondolkodtam azon, hogy mit gondolnának rólam és a munkaadómról az ügyfelek, ha szidnám nekik a munkatársaimat. Aztán nyeltem egy nagyot.
De persze jó pár embernek sikerül nála is a lombik....ez tény....
Azt csiripelik mostanság a madarak, hogy Balla dr-nál van a legtöbb sikeres lombik (kaális statisztika szerint). Lehet, hogy nem véletlenül....... így biztosan jó választás! Már csak a statisztika miatt is!
És rögtön kérdeznék is !van egy vizsgálat amiben ez áll:celluláris immunstátusz+NKsejt citotoxicitás+TH1/TH2immune orientáció ezt hol tudom megnézetni?hol veszik le a vérem erre ?
Köszönöm ha valaki válaszol!
Sziasztok!
Jövök én is, a listán Pálma 40 már nem pihen hanem nekifut egy újabb körnek:)
én is, én is, én is! :D
friss stimu novemberben
Macs777: FET októberben
Bobo78: FET novemberben
Réka973: ♡
Dvera: pihenés
Anikó: petesejtdonoros lombik októberben
Beepemp: pihenés, FET hamarosan
Wester: babácska szépen növöget
Szonáta: laparoscopia, hysteroscopia, átjárhatósági vizsgálat megvolt, vérvételek októberben, konzultáció decemberben, lombik januárban vagy februárban
Mrea: FET novemberben
Magni1: Kismagni szépen növöget
Siker2017: szeptember-október: kivizsgálások, október vége-november: lombik
Dulche: lombik októberben, stimuláció kezdete: október 24.
H. Adri.: stimuláció indul (időpontot nem tudok)
Heley: ?
Pálma40: pihenés
Brigee77: FET: 10. 11.
Dixi 1: pihenés
74Nita1105: konzultáció: 11. 30.(?)
Catwalk75: pihenés, petesejtdonoros lombik
Ursula33: 10. 15.: költözés egy új, szuper lakásba:))
Keby1974: pihenés
2015fun: pihenés
NOIX73: beültetés: 10.07.
CsibeMazsola: ?
Heida: babácska szépen növöget
Kicsicsíra: ?
Ancsa77: pihenés
Rozi987: pihenés, vizsgálatok, készülés lombikra
Vmacska: pihenés, lombik januárban
Póknyuszi: pihenés, konzultáció endokrinológussal
Herzi: lombik október végén
Atommaki: lombik novemberben
Ági'74: babácska szépen növöget
Lapbarna: tiszteletbeli tag, mindannyiunk tündérkeresztanyja
Itt az új órarend. Nézzétek át, szóljatok, ha valami nem jó, valaki kimaradt!
Ursula, drága, te hol tartasz? Mi következik? Elvesztettem a fonalat, segíts, kérlek!
Megkérdezhetem, hogy miért? Rossz tapasztalatod van vele? Nekem ő a 3. orvosom, előtte 11 sikertelen lombikom volt, ő utána még 4-et csinált, ebből 3 elindult, 2 meg is maradt...
De tény, hogy Balla doktort is dicsérik, bizos ő is remek szakember.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg