Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Macs777: FET októberben
Bobo78: FET novemberben
Réka973: ♡
Dvera: pihenés
Anikó: petesejtdonoros lombik októberben
Beepemp: pihenés
Wester: babácska szépen növöget
Szonáta: laparoscopia, hysteroscopia, átjárhatósági vizsgálat megvolt, vérvételek októberben, konzultáció decemberben, lombik januárban vagy februárban
Mrea: FET novemberben
Magni1: Kismagni szépen növöget
Siker2017: kivizsgálások folyamatosan, november-december: lombik
Dulche: lombik októberben, stimuláció kezdete: október 24.
H. Adri.: stimuláció indul (időpontot nem tudok)
Heley: ?
Pálma40: stimulációs lombik hamarosan
Brigee77: FET: 10. 11.
Dixi 1: pihenés
74Nita1105: konzultáció: 11. 30.(?)
Catwalk75: pihenés, petesejtdonoros lombik
Ursula33: 10. 15.: költözés egy új, szuper lakásba:))
Keby1974: pihenés
2015fun: pihenés
NOIX73: beültetés: 10.07.
CsibeMazsola: ?
Heida: babácska szépen növöget
Kicsicsíra: ?
Ancsa77: pihenés
Rozi987: pihenés, vizsgálatok, készülés lombikra
Vmacska: pihenés, lombik januárban
Póknyuszi: pihenés, konzultáció endokrinológussal
Herzi: lombik október végén
Atommaki: lombik novemberben
Méryenn01: lombik novemberben
Ági'74: babácska szépen növöget
Lapbarna: tiszteletbeli tag, mindannyiunk tündérkeresztanyja
Dettó, mi másodikunk lakunk és én sem mertem kimenni a lépcsőzés miatt, a lakásban cirkáltam, mint egy féleszű! :-)
Itt a doki 500 mg C vitamint javasolt. Valahol egyébként azt olvastam, hogy a túl sok C vitamin nem engedi beágyazódni a babót, mert a C vitamin elvileg az immunrendszert erősíti és ezért az embriót, mint idegen anyagot kilöki.
Sajnálom.:( Egy biztos, nincs olyan orvos, aki mindenkinek megfelel, mert mások az igényeink. Van, amiben igazad van. Tényleg vannak dolgok, amikre legyint, mert nem hisz benne. DE! Én ettől függetlenül megnézetem, kezeltetem, ha én viszont igen. Ebbe soha nem szólt bele, elfogadta, még a szemöldökét sem húzta fel... Még így is alaposabb volt, mint a többi orvos. Másnál sem volt vérvétel stimu közben... Neki sikerült egyedül 10 alatti tüszőt érlelnie, előtte 12-22 között volt.
A komplikáció nem az ő hibája, ez már a 9. stimum volt, ennyit bírtam. Nem ő beszélt rá a lombikra. 4-5 tüsző 1 petefészekben ritkán okoz ilyen problémát. Ebben a kérdésben inkább magamat hibáztatom, túlfeszítettem a húrt.
Igen, panaszkodott. 10 évig jártam oda, tökéletesen egyetértek vele. Sehol ennyi goromba nővérrel nem találkoztam... Abban igazad van, hogy nem biztos, hogy ezt velünk kell megbeszélni, de azt gondolom, azért tette, hogy érezzük, ő sem ért egyet a recepciósok viselkedésével.
NOIX, azert menj el vervetelre szerintem, az a biztos. Verzes mellett is lehet baba, van ra példa, bar persze kicsi az esely.
Azt is csak igy latod ha esetleg rossz eredmény lenne hogy elindult valami és megállt vagy egyàltalan nem - ez a jovore nézve lehet plusz info. Ölelés!!!
Pécsen nem is kell kérni, automatikusan alkalmazzák az embrioglue-t!
Szia!
Az a 2 évvel ezelőtti, most az új ennél furcsább lett :( (azt picit lejjebb irtam).
Nekem a tiédnél rosszabb eredményem volt, 60 perces inzulin 84,6, 120 perces 66,4. Nem szedtem nagy adagot a gyógyszerből, úgyhogy csak leálltam. A terhesség alatt a 12. hétig szedtem. Én nem hiszem, hogy hozzászoksz a gyógyszerhez, max. ha nem szeded, rosszabbak lesznek az eredményeid. De a te inzulinértékeid szépek szerintem.
Mi már jól vagyunk, a kisfiam 5 hetes!
Balla dokinak tényleg nagyon jó a statisztikája, amit én rontok csak kitartóan lefelé...
N
A Kaaliban mar mondtak, hogy megcsinaljak az osszest, kb 70-100ezer lenne, - most probalok nemit sporolni a Synlabbal ( idot, utat, koltseget) , meglatjuk. Ha mas nem, marad a Kaali, igazabol nem hiszek benne, hogy nagysagrenddel olcsobb lenne mashol.
Az orarendet koszi! ;) Beepempet - talan nem haragszik meg - atirhatod pihenesre, egyelore erot gyujt a folytatashoz.
Noix, kitartas! Nem akarsz elmenni vervetelre, hogy megnezd a hcg-t?
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg