Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Én megkérdeztem Szőnyit, azt mondta mindenképp oltassak, sőt férjet is kell- mert influenzajárvány idején csak akkor engedik be a kórházba, ha be van oltva. A háziorvosomat még nem kérdeztem, de jó, hogy mondod:) Én évek óta mindig megkapom térítésmentesen, mint babát tervező :)
Köszi lányok a tippet, elmegyek itthon a nőgyógyászhoz és megkérdezem tőle,hátha..
Wester, tudsz valamit az influenza elleni oltásról? A háziorvosom nem olt be, pedig a lányommal kaptam várandósan. Azt mondja, azt a vakcinát már nem gyártják. Én félek, hogy elkapom, tehesen nagyon durva tud lenni...
Ursula jól írta, általában 18-20 mm-nél adják a repesztőt. Ezek még tényleg picikék, kell még nekik pár nap.
Szerintem is jobban jársz, ha itthon iratod ki dokival, mert a kinti receptekre semmilyen támogatás nem jár. Nem tudom, hogy a donoros programban használt gyógyszerekre itthon mennyi a támogatás- a donoros fórumban, ahogy Ági is írta, biztos tudnak segíteni!
Köszönöm szépen, igyekszünk:)
Keress rá a petesejtdonoros lombik fórumra, ott nagyon kedves, segítőkész lányok vannak, biztos sokat tudnak segíteni neked! De nőgyógyász fel tudja írni a gyógyszereket, csak vidd magaddal, amit kintről küldenek!
Nekem nem írták ki, így Mónika elküldi postán az eredetit. Úgy olvasgatom sikerül pedig kiíratni, nőgyógyásznál, háziorvosnál.
Van valaki aki a Brnobol kapott receptet itthon hol lehet kiváltani, vagy felíratni?
Szio nagyon köszi.:) Neked meg nagyon szoritok hogy minél hamarabb meggyógyulj. Vigyázz magatokra.
mézet kanállal.
Sajnos "sima" vagy meddőségi nőgyógyász nem valószínű, hogy ért hozzá:( Egy csomó nőgyógyász nem is hisz az immunológiai problémákban... A lipidet a GeniumMedben és a G1-ben is beadják, 40-50 ezer Ft alkalmanként, az ivighez képest szinte ingyen van...A szteroid is kibírható, csak hízlal:( De ez legyen a legnagyobb bajunk:)
Szia! Köszönöm! Az immunológián nézettem, de van egy olyan érzésem, hogy Pesten magán laborban, mást is néznek. Én is nagyon gondolkodom a smoflipid-ben. Holnap megyek UH-ra, rákérdezek,csak az a baj, hogy abban a kb 2 percben nem nagyon jut idő semmire :
Bobo78, hol csinálták a vérvételt? Nk sejtszám szerintem magas, 12-ig jó. Mlc-t nem néztek? Magas nk-ra lipid és szteroid a megoldás. Az NKT-t sajnos nem tudom, hogy micsoda:(
Csajok, senki? Mindig Tőletek kapom a segítséget 😊
Őőő, azt hiszem 18-20 mm-es tüszők kellenek. 21-22 az érett.
Sziasztok, ma vagyok a stimuláció 7. napján. 4 tüszőcske érlelődik. Jobb oldalon 3 (13-14mm), bal oldalon 1 (7.5mm). A doki azt mondta ma, h kicsik. Tudja valaki, h mekkorának kellene lennie ?
Jesszus Ági, azonnal orvos. Gyógyulj meg nagyon gyorsan. Egyél mézet☺
Ha már pánik... Engem a védőnő ijesztett meg rendesen, nagyon elkaptam a fránya fertőzést a lányomtól, hangom nincs, köhögök, taknyos vagyok. Azt mondta a védőnő, hogy az állandó hasprés a köhögés miatt bajt okozhat:( Délután mentem volna ultrahangra, helyette a háziorvoshoz megyek.
Semmi pánik, a legszebbek, legjobbak már a pocakban vannak!;)
Azta, de gyorsan ment!:) Szuper hír, nem semmi, hogy ezt is vállaltátok. Sikerülnie kell, nagyon drukkolok!:)
Sziasztok, csupa eseménydús időszak előtt vagyunk. Mindenkinek nagyon szurkolok!
Most beszéltem a laborosokkal és a 2 kis embriónk sajnos nem lett fagyasztható. Kicsit bepánikoltam. Ez az állandó aggódás...🙁
Sziasztok ma kaptam meg Brnòbol a protokolt november 10-én kezdünk!Hàla!!Pedig pont tegnap adtam fel hogy a sors igy intézi és nekem ennyi volt! Érdekes...
Yupeee, már alig várom. :D Nekem rövid protokoll lesz ciklus 2. napján indul a mandula.
Ha november 20-án kezdesz akkor együtt kezdjük Atommaki :) Én most fogamzásgátlót szedek 13-ig, D vitaminnal és inofolical turbózom még magam :)
Lányok !
Mindenkinek nagyon köszönöm az együttérzést és a támogatást ! Kell egy kis idő hogy újra színesebben lássam a világot, de nem adjuk fel , hiszen Ti sem teszitek ! Sok erőt merítek Belőletek ! Köszönöm !
Herzi nagyon sajnálom, őszinte részvétem. Hajrá petécskék ! Kívánom hogy hozzátok is megérkezzen a Csoda !
Macs , Adri
Hajrá pöttömök, kapaszkodjatok szépen !!! Kívánom hogy valóra váljon az Álom !
Nyomom addig a C meg a D vitamint.
En meg kicsit gondolkodom, de valoszinu h en sem adatom mar be elotte...
Ursulával értek egyet, inkább ne kockáztassunk. Ahogy számolgatom nov. 20 körül kezdünk.
Atommaki orulok, Tok jo :)
csak az van a fejemben h ha benyelek valami virust epp akkor mikor nem kellenne...
További ajánlott fórumok: