Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
De jo nektek! Gratulalok!!!! Az immunrendszer gyengeseget ertem foleg a beulti kornyeken...
Most felmerult bennem hogy az influenza ellenni vedooltast erdemes lombik elott beadatni?
Ki mit javasol?
De jó ilyet olvasni:) szóval tökös lesz.
Arrogáns úrral ne is foglalkozz, ember-és ember között is óriási különbségek vannak.
Sziasztok, úgy emlékszem, hogy C vitamin emelt adagú szedését azért nem javasolják beülti környékén, mert jobb, ha az immunrendszer gyengébb. Fülöp a 6. Héttől, illetve szívhangtól szedeti a 3 ezer mg Cetebe-t. Megint van jó sztorim Doktor Arrogánsról, aki kivételesen jó kedvében volt:) Az összes leletemre azt mondta, hogy jó, a méhszájamról meg megkérdezte, hogy meg lett-e vmivel erősítve. Mondtam hogy nem, gyárilag ilyen:). Ezután bedobtam, hogyha minden ilyen tuti jó, felkelhetek? Közölte, hogy nem, max napi 15 perc... Mondtam, hogy oké, de legyen szíves elmagyarázni miért, mert a heamatómánál értettem, vigyázállásban feküdtem. De most??? Na ezt a kérdést hiba volt feltenni, mert egy negyedórás kiselőadás következett az emlős állatok terhességéről, arről hogy a függőleges helyzet mennyire evolúcióellenes (mikor is jöttünk le a fáról?) Őszintén szólva a felénél elvesztettem a fonalat, aztán arra gondoltam, mennyivel korrektebb lenne, ha simán annyit mondana: "Asszonyom, 43 éves, elveszített 3 gyereket, ha fekszik, nem terheli a méhszájat, kisebb esélye van, hogy idő előtt kinyíljon, inkább ne kockáztassunk"
Azért hogy orvos és orvos között mekkora különbségek vannak... Tegnap voltunk szívultrahangon Hajdú Júliánál, tünemény az a nő:) Kérdezte, hogy kishölgyet vagy urat fogunk vizsgálni, rárakta az uh fejet a hasamra erre az első kép: kicsi fiúnk szétrakott lábbal válaszolt a kérdésre. Mondta is, hogy nem kérdezett semmit:) A gyerek kb annyira szemérmes, mint az apja:) Mindene tökéletes, ránézett az orrára is, mondta hogy egészen biztos, hogy nincs semmilyen genetikai rendellenessége.Hihetetlenül profi, ugyanakkor egy nagyon szimpatikus személyiség.
Lehet, h lett 8 embrió, de csak 6 gyereket szeretnének.
Szóval nem törvényszerű.
Pont erre gondoltam én is, hogy egy 40-es pár esetleg elfogadná. Egyébként nem hiszem, hogy sok 35 év alatti felajánlaná az embrióit, hiszen bőven van idejük kihordani.
Nekem már úgyis mindegy, én már (majdnem) duplán bűnös vagyok:o ;)
ó, ez tényleg nagyon szomorú.
olyan fura szabályok vannak.
miért nm lehet mondjuk 40 fölöttinek adományozni? ha ő elfogadja, hogy nagyobb a genetikai betegségek kockázata?
ha ezt a katolikus egyház megtudja...
Elgondolkodtam ezen a C-vitaminon. Vízben oldódó, tehát nem lehet túladagolni. Vérzéscsillapító, tehát csökkenti a vetélés kockázatát. Megelőzi a koraszülést (ha minden igaz). A babának is szüksége van vitaminra. Akkor mi a jószagú fenyőerdőért kellett kevesebbet szednem??? Emlékszem, nem is adta oda az 500 mg-ost a gyógyszerész, hanem csak a 100-ast. Én meg úgy megijedtem, hogy bajt csináltam, hogy nem emlékszem, mivel indokolta.
Lányok, szedjetek annyit, amennyit a dokitok mond!
Igen. (Sajnos )
Bár inkább full babás topik lennénk...
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg