Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Ursula, tuti teljesülni fog minden álmod:)
Pomerani, ebben a csoportban a legtöbben a "lombikozós", stimus, várakozós fázisban vannak, ha jól számolom, most négyen vagyunk kismamák- remélhetőleg egyikünket sem érint ez a betegség, így érdemben nem tudunk segíteni. A facebookon van terhességi diabetesz csoport, oda érdemes jelentkeznetek, az érintettek biztos hasznos tanácsokkal tudnak szolgálni! Problémamentes babavárást!
Ezzel én is pont igy vagyok, eddigi életemben elértem mindent talán többet is amit valaha gondoltam volna. Utánna jött a szerelem is..Mert a kettő együtt nem ment.. és ezért most minden nap hálát adok érte hogy ez már igy van.
Egy kívánságom van még nekem is hogy áldjon meg a jo Isten egy egészséges kis babuval... ☘Sikerülni fog nekünk is meglàtod és mindenkinek aki ennyi áldozatot hoz azért hogy gyönyörű életet adjon a születendő gyermekének...
Köszi csajok a sok rámgondolást és drukkot!
Beszámolok mindenről:)
Terhes lett a feleségem, de a jogosítvány hosszabbításakor kiderült, hogy magasabb a cukra, mint az ajánlott. Elmúlt negyven. Javasolták, hogy mérje. Hála a magasságosnak eddig a családban ilyen nem volt, fogalmam sincs milyen vérszívó műszert vegyek! Kellenének a tippek! Sokan az Accu Chekre szavaztak, ami állítólag a legjobb.
Vitassuk meg ezt a témát! Várom a sorstársak javaslatait, evésre, ivásra, mozgásra! Hátha együtt okosabbak leszünk.
Mostanában egyik éjjel számot vetettem és rájöttem egy nagy igazságra.
Előbb utóbb minden vágyam teljesült. Amikor húsz évvel ezelőtt nagyobb lakásra vágytunk, végül lett egy jó házunk. Az más kérdés, hogy váláskor eladtuk.
Amikor öt évvel ezelőtt, már az új kapcsolatomban lakás vergődés volt és ott tartottam, hogy bérelek egy stúdiót, akkor hipp hopp belebotlottam nagyon jó áron, egy nagyon jó elosztású, nagyon jó helyen lévő lakásba, ahol szuperül éltünk, amíg ki nem jöttünk Franciaországba.
Itt is, akármi gond volt, előbb utóbb minden megoldódott, sokkal jobban, mint akartuk vagy képzeltük.
Amikor nagyobb lakásról álmodoztam, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz és minden kívánságom teljesül.
Már csak egy kívánságom van...
Sziasztok! Kíváncsi lennék a véleményetekre! Hosszú protokollon vagyok, ma voltam UH-on. Sok 15 és 14 mm-es tüszőm van. Ma délelőtt még dupla adagban kellett stimuláló szert adnom magamnak, majd este az Ovitrelle-t.
Mit gondoltok, a gyógyszer hatására még nőhetnek annyit a tüszők, hogy kellően megérjenek? Félek, hogy nem lesz ez így jó... :(
Minden doki mást mond egyébként.
Én kicsit azt éreztem,h nekem nem jó.
Voltak ilyen-olyan mellékhatásai, első ciklusom anovulációs lett tőle, aztán majdnem abbahagytam, de gondoltam, adok neki még egy esélyt, másodikban terhes lettem.
De igazán nem ennek tudom be a sikert.
Egyszer már ittam fél évig 3 éve...
Nekem így is- úgy is van jó pete érésem hálisten.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg