Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
Elhiszem, ráadásul most az idő is ramaty, próbáld meg kicsit elterelni a figyelmed, nézz jó kis filmeket, olvasgass.
Csak nem!! Annyi mindent megbolygattak most a pocakban, biztosan azért fájdogál.
Drukkolok Nektek nagyon!!! ;-)
Nem értek hozzá, de cisztásodni nem stimu alatt szoktak inkább? Reméljük nem ciszták. :) Nagyon nagy sokk hatás lehet szegénykéknek ez az egész, és el tudom képzelni hogy ólomlábakon jár az idő is.
Nekem nagyon jó megérzésem van veled kapcsolatban, remélem bejön! :)) Pihenj sokat!
:) Dejogy baj! ;)
Én köszönöm, hogy megosztod a tapasztalataidat. ;)
én sem bírtam!!!
annyira fura volt!
nem bírtam ülni, sehogy nem volt jó, csak néztem a telefonomon az órát, hogy még hány perc van hátra!!! Pedig vittem olvasnivalót, hogy majd milyen jól el leszek addig, majd' megőrültem!
rá van írva a papíromra, hogy ne érdeklődjünk, mert nem adják ki! Még telefonálni sem mertem miatta.
Mikor lehet odamenni érte?
Hello!
A 4 ampulla vérből (ez a 2./3. ciklusnapi, ugye?) nekem a hormonokat nézték, meg HIV-et, Toxoplasmát, Rubeolát, Chlamydiát illetve nem tudom, hogy herpeszt vagy hepatitiszt. De az is lehet, hogy mindkettőt. Férj véréből: HIV, meg szintén vagy a Hepa vagy a herpesz.
Önszorgalomból a nődokimmal megnézettem egy 4-es STD panelt hüvelyváladékból, de ezt kár volt (szerintem), mert stimu kezdetekor kapsz egy szélessprektumú antibiotikumot (meg a férj is), az a bogyó meg úgyis kinyír mindent, ha lenne bármi is. IR nekem is egy éves volt, áprilisban csináltattam még egy hárompontosat, a tavalyi Homa index 1,2 volt, a mostani meg 2,3. Forgács doki azt mondta, 2,5-ig jók vagyunk.
Mell UH másfél éves, azt most májusban akartam frisset, de olyan hirtelen kezdték el a stimut, hogy nem volt rá időm. Azt meg nem mindegy, mikor csináltatod, a legtutibb mensi után közvetlenül. Erről így most lekéstem. De egyetlen szóval sem említették, hogy kellene.
Fül-orr-gégén én a mandulákat nézettem meg, az kavarhat még be, de az is rendben volt.
Tüdőszűrés: ez nem kell, de én eljárok évente, ha jön a baba egy darabig úgysem mehetsz.
Antitestek: tavaly kérte a nődokim, mikor már nem jutott más eszébe, miért nincs baba. Itt egy csomó cuccot néznek, két marék kémcsőből, viszont nekem itt derült ki a pajzsgondom. A TSH rendben volt, de az anti-TPO és az anti-TG emelkedett, ez már jelezte az autoimmun gondokat. Rögtön kaptam is a gyógyszert.
Trombofília hármas panel nyálból: családi előzmények miatt csináltattam, de szerencsére minden negatív.
Ó basszus, nem is folytatom, görcsbe rándul a gyomrom, ha rágondolok, hogy többet jártam vérvételre mint boltba.
Csak egy kicsit :-DDD
Őszintén megmondom, ezt meg sem kérdeztem. De szerintem nem.
Egy nagyon szőke kérdés /nem röhög/
ehhez kell a férj is? :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?