Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Nekem minden alkalommal csinálta a védőnő az elejétől ogva kb a 14. héttől.
Kakk Karena de nagyon boldogságos hírrel jöttél! hajrá,hajrá inszem!nagyon-nagyon drukkolok nektek!
Értem kiváncsi leszek rá:-)mikortól csináljál ezt a hallgatózást?olvastam róla a kiskönyvemben,csak még nem kérdeztem rá a védőnénitől:-)jövő héten megyek hozzá egy nap,mert dokihoz jövő hét vége felé kell menni,elötte vizelet vizsgálat,vérnyomi kontroll.na majd talán lesz részem benne! micsoda elégedetlen vagyok minden amikor láthatom,hallhatom annyira jóó! pedig ma is láthattam olyan kis édes mocorbigyó:-)várom a jövő hetet:-)
Csendben olvasgattalak titeket eddig is. Most várakozó állásponton vagyunk. Megint aktív az endóm, de szerencsére méhet, petefészket nem érint. A hüvely és a húgyhólyag között van. Február 6-án megyek urológushoz, kell egy jó kis hólyagtükrözés:S Ha belenőtt a hólyagfalba is, akkor műteni kell, ha nem, akkor mehetünk lombikozni. Kellett is egy kis pihenő, mert a férjemet megviselte az elmúlt egy év. Mindig feszült volt, magas lett a vérnyomása, fogyott 10 kilót. Szerencsére az utóbbi pár hétben már jól van.
csak így tovább. Remélem, az endokrinológus is megerősít Benneteket és mehet akár egy inszem. :-) de jó lenne! szurkolok!
Szeretnem, ha így vagy úgy de poróbalkoznatok akar inszem, akar lombik!
sziasztok:-)csak beugrottam kicsit.páromnak megjött a homocisztein szint eredménye 5,5.5-15- ig jó, 6,3 alatt tökéletes:-)remélem a másik eredmény is jó lesz:-)visszaolvasok:-)
Hurrrrra! Ez nagyon jo hír! Marmint a szerdai idpont!
Valaki inzulin hoz ért??.
Tudom, hogy nem hozzám szólt a kérdés, de nálunk "csak" 45 ezer+gyógyszer az inszem.
Hát az sem sokkal olcsóbb sajnos. Nálunk az inszem 60 ezer+ a gyógyszerek, meg ott az uh-kért is fizetni kell.
Nálatok az mennyibe kerül?
Karena annyira örülök neki,hogy ujra neki mentek.....:-)
Dehogy haragszom ! Köszi, hogy segíteni próbálsz:)
Azt csak én tervezem, hogy inszem lesz az orvos még nem tud róla :) Lombikra nem tudok többet menni sajnos:(
Ne haragudj, én anno kérdeztem, és ezt mondták.
Nem akartalak becsapni!Akkor most nektek inszem lesz, és nem lombik?
Nekünk 5 millió volt, de nem csinálták meg :( Valószínű a korom miatt. De a 13-mal már van rá esély. Köszi Eruska :)
Jajj ez így annyira megható! :)
Ez de jó! Ráéreztetek a névre! :DD
Én úgy tudom, hogy inszemet 5 milliós spermaszámmal már csinálnak.
Na nekem a Koppány tetszik, de a férjem vezetékneve Németh, és ahhoz nem illik. Így vagy apu után Károly, vagy azt még kitaláljuk majd.
Még nem tudom, hogy mi lesz, elvileg a férjem miatt volt a lombik, most egy évvel a homeós gyógyszer után is 13 millió volt a spermaszám, ezzel már lehet, hogy megcsinálják az inszemet. De először kiváncsi vagyok mit mond az endokrinológus. Kb 3 hónapja diétázom, 5-6 kilót fogytam/még elég sokat kellene :( /,pedig nem is számolom a szénhidrátot, csak figyelek, arra hogy mit eszek.
Nekem van kisüveges kézfertőtlenítőm, kicsit a kezemre öntök, alkoholos, így elszívárog, és nem kell lemosni. Javaslom neked is.
Amúgy a kilincsekkel hogy álltok? Én vagy könyökkel, vagy lehúzott pulcsiújjal, vagy megvárom (ha épp jön valaki) amíg kinyitja.
:-))) ez is de szép! :-)
mi is előre döntöttük el. És, ha fiú lesz???
A nevekről: nekünk a Vince, mint favorit fiú név már 3 éve megvolt. (a lány párja Léna lett volna). Szóval ez volt eldöntve már lombik előtt 3 évvel, hogy, ha fiú Vince, ha lány Léna. Aztán kiderült, hogy gyorsban kellene még egy fiú név. Mondanom sem kell, hogy lány nevem lett volna még 3-4 kedvenc, de a fiú nevekkel hadilábon álltam. Aztán csak úgy az UH utáni délután filózgattam, majd azt mondtam papinak, legyen Máté, ha Neked is tetszik. Ő mondta, hogy tökéletes. Csak utána néztükmeg, hogy mi a jelentése: Isten ajándéka! Ez annyira illett ahoz, hogy van már egy eldöntött fiú név és kiderült, hogy van még egy kisfiú a pocakban... :)
Nekem olyan a meló, hogy sok új ember, sok egyeztetés, és amikor bemutatkozunk és kezet fogunk, már feszengek. És az egyeztetés végéig képes vagyok azon agyalni, hogy mikor moshatok már kezet. :S
Nagyon szép! A miénk, ha lesz Glória. De túlzottan nem érdekel, mit szól hozzá a család, már vagy 10 éve kitaláltuk a férjemmel. Csak hát ugye baba nincs még hozzá.
:-( nem baj, most majd belehúztok! Remélem, hamar mehettek lombikra. :-) ezt most az endokrinológus fogja megmondani?
Ismerős, én is ilyen vagyok. Betadinban fürdök minden nap. Mániákusan kerülöm a bacikat!
egy olyan szívhang hallgatóval, ami kb a 70-es évekből maradt rájuk. :-) De tényleg, őskori darabnak tűnt az én védőnénimé és recsegett, mint a sokol rádió. :-)
pedig ez a lényeg! :-) persze, hogy jó volt, hisz ő egy csudás kis babóka! És persze, hogy elúszott, a pindúrok útálják azt a kütyüt. :-) Az enyémek versenyt úsztak előle, csak nekik már nem volt hova. :-)))))
Sziasztok Lányok !
Nem tűntem el teljesen :)
Ma voltam konzultáción és még csak most látta az orvosom a terhelés cukor és inzulin eredményeket , amik novemberben készültek :(
Az viszont jó hír , hogy elküldött endokrinológushoz és állítólag időpont se kell a lombikosoknak. Valószínű szerdán már megyek is.
Mindenkinek drukkolok!
További ajánlott fórumok: