Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Nálunk altatás elott csak pár napi EKG fogadnak el....:-))
A verveteleket nálunk fel évig elfogadják:-)
Csak azért kérdeztem mert mi voltunk már egy- két örültnél akiket nem ajánlottam volna.
Na ugyanott voltunk mi is. Jó helyen vagytok most már! Mikor mést krizsához?
Hali, HumaCellnél, és jövőhéten megy Alberthez a párom, mert az Én dokim elküldte andrológiára szakvéleményre.
Nem nem. De az emeli a testosteront is. Nekem az 0,7 nmol/L
Én most jöttem a kaáliból, nemekm szeptemberi eredményeim vannak, februárban lenne az új lombik, de csak 3. és 21. napi vv-t kértek. Pedig én szívműtött is vagyok, és mégsem kértek 1 hónaposat!
Melyik őrült mondta ezt neked?? Nehogy elhidd!
Kkala,nem szeded véletlenül a DHEA-t?az tud még így bekavarni.
Még annyi eszembejutott, hogy a multkori UH-n B. doki látott egy csomó tüszőt. Szóval akkor csak nem lehet olyan nagy baj, legalábbis remélem.
Sztem igen, főleg ha tudja, hogy lombikoztok. A papír az a kaáliban általaban csak egy papírfecni amire ráírják, higy mit kell kérni, semmi extra csak ne felejtsd el.altatáshoz vérkép és ekg. Én most két év eltetltevel nem csináltam ekg- t, hát senki sem szólt semmit a kakáliban de sztem ez most csak elmaradt.
Köszönöm a gyors választ.Nekem sajnos most nem adtak olyan papírt amin rajta van, hogy mik is kellenének (azért nem utazom 200km-t).Most úgy van a Kaáliban, hogy 1 hónapnál nem lehet régebbi az eredmény, így meg kell csináltatnom megint.Tehát ha mondom a háziorvosomnak, hogy intravénás altatásom lesz,neki tudnia kell, hogy mit nézzenek.+az EKG.
Ugyanaz a mértékegysék Kkala? Ez baromi nagy eltérés...
Sztem teljes labor. Nekem nem mondták volna, higy valami különleges kell, kaptam egy papírt a kaáliból, hogy csináltassam meg elmondtam a hazidokihoz és ő kiírt egy teljes labort. Ennyi. Mennyi idő telte el, higy meg kell ismételni, mert sztem egy éven belül nem kérnek újat...
Sziasztok!
Remélem nem baj, hogy csak így betolakodtam, de sajnos én is hasonló cipőben járok mint ti. A második lombikra készülünk.A segítségeteket kérem abban, hogy az intravénás altatáshoz (petesejtleszívás) milyen laborvizsgálatok kellenek?( májfunkció, vérkép, stb).Az elsőnél ott vették le(Kaáli) és most a háziorvosom fogja.Köszönöm előre is a segítségeteket.
akkor valami valóban nagy hatással volt most az eredményeidre
igen,szerintem sem mérvadó az AMH eredmény(csupán irányadó lehet)mint ahogyan sok más eredméyn sem mérvadó(lsd.tigrisné TSH-ja a lombiknál és mégis ott van Keli:-))))
szóval ninc semmi kőbe vésve az eredményekkel kapcsolatban.
A múltkor FSH 7,16, LH 3,53 volt.
Nekem nem kért B. doki új értékeket, én mégis megcsináltattam, mert hogy ittam ezt a teát is, meg szerettem volna "biztosabbra" menni. De sokat nem értem vele. De egy lapon van a HEPA B eredményemmel, uh leadom egyben az egészet.
0,1 volt AMH-m.Lett 2 szép sejtem,amiből 1 erős terhesség(csak rossz helyen).AMH is változhat.Én sajnálom,hogy levetettem.Csak felesleges idegeskedést okoz.
elhiszem,engem is megvisel bármi kicsi rossz eredmény is!Szerintem is ezt most valami befolyásolta,nem magától lett ilyen!Előzőleg milyenek voltak ugyanezen értékek?akkor még minden jó volt?
igen,remélhetőleg ez az érték nekem jó,nem is kérte a doki hogy csináltassam meg,mert látta az előző 2 stimu eredméynét:elsőnél 15,másodiknál 12 petesejt lett
Én is ebben bízom, hogy az egy állapot. Sztem az FSH, LH-t valami befolyásolta, ahogy Tigrisné írta, valami külső dolog. De akkor az sztornó. Csak vitaminok és aerobik leszívásig!
Sírni tudnék bakker. :( :(
most ezekkel a 3.napi eredményekkel neked mikor kell jelentkezned Győrben?amikor az UH-ra mentek,akkor viszed és a doki akkor nézi meg és mond rá valamit?
A petefészek állapotáról úgy tudom, tehát mennyire stimulálható, mennyire van kimerülve...minden korosztálynak megvan a maga értéke, minél kisebb annál rosszabb az eredmény ( tehát nem lesz tüszó, vagy ha lesz nem lesz benne sejt). Sztem ez legalább minket nem érint, neked is ost 10 fölött volt a sejtek száma nem? Arra is tudnak következtetni gelőle mikor fog elkezdődni a változókor.
szerintem az AMH-t nem fogja befolyásolni semmiféle galayl meg torna,az egy komplexebb dolog
Igen-igen! :) Dehogy vagy bolond!!!! Én vagyok bolond, hogy mindig minden sz@rba hiszek, akár tea, akár torna, aztán meg jól megszívom. :(
jajj,de bolond vagyok!!!Persze hogy ismerem az AMH-t!Az a petefészkek állapotát méri fel ugye?hogy mennyi van még benne a klimaxig és a stimulálhatóságról ad képet
A galalyt 2 hónapja iszom. Nem durva aerobik. Van egy 25 perc step aerobik benne, aztán egy kis súlyzó, aztán has és fenék, aztán egy kis relax. Sztem nem durva. :P
Lintner is nagyon jó doki, szóval sztem ott mindenkit lhet zrgatni. Csak arra gondolok, hogy a kombi tezt után simán bemehettünk a biológushoz aki korábban nekünk a pgd- ket csinálta. A séta ilyen mértékben mgengedett:-))
További ajánlott fórumok: