Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok!
Van közületek olyan aki Tapolcára jár a Kaáliba?
Tudna valaki véleményt mondani róla. Mert én sok jót nem hallottam róla. Illetve mindenki mást mond.
Köszi.
Köszönöm az Ő nevében is!
Jelenleg annyi van, hogy a egy hete kezte a kemoterápiát amit heti egy alkalommal hétfőnként kell kapnia. A mait nem tudjuk még, hogy megkaphatja-e mert várunk az orvos jóváhagyására.
Lányok, megjött a távkonzi válasz. :) Nem kell gyógyi, mert ahogy írtam korábban is, R.R doktor nő is megerősítette, hogy nincs pajzsmirigy probléma, hanem az ösztrogén emelkedettsége okoz emelkedett TSH szintet. :)
De javasolta az alacsony sárgatest miatt, hogy rendszerezzem a gyors és lassú felszívódású CH-kat. Bár sztem nem is eszek gyors felszívódásút... Segítenétek abban, hogy mikor is lehet enni gyorsat és mikor lassút? Köszike!
Majd adj hírt a tesod föl hogy van:-))
Drukkolunk továbbra is:-)
Örülök,,hogy minden ok!
Alien- a férjem is így mondja nálunk! :-)))
Én nagyon szeretem ezt az érzést és igen reggel rendszeresen arra ébredek, hogy az egyik oldalra csoportosult az egész baba:-) figyeld majd meg idővel, ha ráteszed a kezed a pocidra magától fog odamenni és ott fogcicázni neked!:-)
Madárka, sokat gondoltam Rátok a 7végén! Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz az egész családoddal!!!
Gica, mi történt??? (engem már vertek meg c-k és meg akartak késelni...)
Draga Madarka! Sikerulni fog, mert jo dolognak is tortennie kell most! :)
Noverednek mielobbi gyogyulast! Azert az jo, h anyukatok ott tud lenni es ert az apolashoz. Minden rendben lesz.
Sziasztok, szep jo reggelt minbdenkinek!
Az enyem ocsmanyra sikeredett, kost bogtem ki magamat a duhtol es a szomorusagtol. Majdnem meglincselt vagy 15 ciganyasszony., ugyhogy ez megalapozta nem csak a napomat de szerintem a hetemet is. Nem írhatom ugye, hogy magyarok mert ciganyok voltak.
Manocska orulok, hogy jol vagytok!
Madarka, remelem a novered jobban lesz es mihamarabb haza mehet a csaladjahoz!
Sziasztok Lányok!
Köszönöm szépen a támogatást és, hogy gondoltatok ránk.
A nővérem egyelőre jobban van, de szombat éjjel mentővel bevitték a kórházba. Most is ott van és én egy kicsit nyugodtabb is vagyok ettől, mert hát ott azért szakemberek vigyáznak rá. Anyukám ott maradt náluk és rendezi a gyerekeket, de napközben végig ott van a kórházban. Egyébként anyu kórházban dolgozott ápolónőként, úgyhogy ha haza engedik is lesz felügyelet mellette.
A babócáknak pedig lejátszottam többször is a Hold on c. számot amit Borrdi ajánlott. Nekem nagyon bejön és remélem nekik is. Ezúton is köszönjük neki!
Davider örülök, hogy jól sikerült a buli!
Borrdi Neked pedig gratula a szép eredményhez. Hihetetlen milyen jól tudot tartani a diétát.
Manócska nagyon jó, hogy már nem vérzel és, hogy együtt tudtátok tölteni a hétvégét.
Avike a fiadnak gratula a felvételihez, reméljük az a fránya matek is elég jó lesz a sikerhez.
Sziasztok, jó reggelt!
Gica75 aranyos vagy, hogy aggódsz, szombat óta nem vérzek egyáltalán. Egész hétvégén összebújva aludtunk a férjemmel, úgy megviselt bennünket ez a különlét.
Kis puncissal teljesen horroros élményem volt: a hasam alján egyik oldalt teljesen kidudorodott és kőkemény. Tiszta Alien élmény volt.Nektek is volt ilyen?
Jó reggelt!
Megvolt a 3. napi vv-m, meg a HIV, Hepa, szimpla 30ért. :( Mindegy, ezen már nem kesergek... Van egy haditervem, ha kellene még a későbbiekben valami kiírós vv, hogy kuncsorgom be magam egy SZTK-s nődokihoz receptért. :D
Majd még jövök:)
Igen tudom, hogy életem végéig így kéne élni, de most a baba lenne a cél. Valszeg ez is a gond, hogy tudom, hogy szinte semmi esély nincs rá akkor sem ha tartom a diétát.
Sziasztok szép jó reggelt Mindenkinek!
Nem tudom írtam-e de 28-ra kaptam időpontot Sipos dokihoz. Nem tudom mennyiben lesz ez első konzultáció majd meglátjuk. Lehet lesz még egy a Forgácsban. De kíváncsi vagyok mit fog mondani mit beszélünk át.
Cicus azért még felfogsz járni hozzán ide a napi lecseszésért?
Mert tudod, hogy mostantól ez lesz! Vagy, hogy hassunk rád? Amúgy tudod te is jól, hogy ez az életforma ( mert ez az, és sajnos anyud se lesz mindig kéznél) nem csak a babáról, a babáig szól...hanem azert, hogy utána ne legyél még betgebb.
De a napi fenékbebillentét tőlünk megkaphatod :-))
Akkor még nem undorodtam a kenyértől és ilyesmitől. Ebédre anyu főzőtt kaját, amíg dolgoztam sokkal könnyebb volt.
Nálam a diéta a legfontosabb elem, én pl alig néha néha sportoltam és még is rendbejöttek az értékek, mondjuk a napi kutyázás minden nap meg volt már akkor is.
Ezt nem is lehet...kolléganőm mesélte, hogy az rlső babával cukros lett és egyszerűen bent a melóhelyen nem tudta megoldani plusz kibírni a diétát, így 2 hét után inkább otthonmaradt. Szóval megértem azokat aki ez miatt otthon maradnak, nem lehet meló mellett csinálni, teszem hozzá az ir-hez is kell elszántság, mert azért nem mindig úgy alakulnak a dolgok, hogy te azt percre pontosan be tud tartani...itthon meg ugye csak az van amit veszek...:-)
Én bízom azért abban, hogy tavasszal azért majd előjön a zöldehetnékem megint!
Szerencsere velem ez nem volt, en kivantam a salatakat is, ugyanugy, mint elotte. Sajnalom, h Neked nem megy le. :(
Kajara figyeles: hat igen, nekem ugye meg durvabb volt az inzulin miatt, nekem az inzu, kajak, vitaminok figyelese, adagolasa kb kiadta a napi munkat. Azon filoztam, h ezt melo mellett nem tudtam volna csinalni. :(