Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Komolyan mondom minden elismerésem a tiétek,hogy ezen nehéz időszakban álljátok keményen a sarat! még jó,hogy van tejed a sok nem alvás mellett!
Az egyikuk ejfel es 6:20 kozott aludt, mint a tej, a masik viszont sajna nem! Tobbszori etetes, altatas volt ezen ido alatt. Sajna mostanaban ket muszakra valtottak: Vince ejjel egy tunder, akkor Mate balhezik kemenyen, nappal meg forditva. Igy ok kipihentek, mi kevesbe.... :))))
Elképzelhető nem tudom:-) Manócskáid jól aludtak?
Lehet, h tejes+zsomles volt.
Édes kincse kiharcolja a mami puszmókjait:-))
Danival még itthon jártam Pesten született a XIII kerületben de itt Gy.M.S megyében volt a tanácsadás védőnő. van a kiskönyvemben cukor eredmény,de 1x0perces,és egy 60perces 4,5mindkettő,csak a cukros izére nem emlékszem.
Hát én sem bírtam ki. Mikor utána pja bejött játszani, még egyszer elóadta.
Már állok is oda.
De draga! Ki nem birtam volna rohoges nelkul. :))) pedig erre figyelnunk kell, h kovetkezetes hatarozott dzulok legyunk. ;)
Ja, megy a virtualis tockos, Cicus, allj csak be Te is az ajtofelfahoz!!!' ;)
Kimaradtam a nagy gratulacios hullambol, de meg idoben csatlakoznek: Boldog Nevnapot minden kedves Aginak!
Igen, az ir vizsgalstot is azzal kell. Terhessegi cukor szuresnel szoktak tejjel+ zsomlevel, de az nem jo, az nem szuri ki pontosan az osszes cukros beteget. :( szoval kobb helyeken nem helyettesitheto.
Avike, elvileg ez kotelezo szures nagyon regota, bar nem tudom, itthon, vagy kinn jartal dokihoz Danival.
Lányok délutánig bírtam bűnözösnél nélkül, jöhetnek a virtuális tockosok.
SB-t viszont megfogok zabálni. Elesett és neki esett az ajtónak a fejével, de nem nagyon csak kicsit koppant, mondom "jaj beütötted a kis fejed gyere ide, adok rá puszi" oda jön hozzám bújik megpuszilgatom. Err fogja magát odamegy az ajtóhoz és neki koppantja a fejét majd néz rám, majd odajön, hoyg megint beütötte puszilgassam meg. Ezt többször eljátszotta-.
biológus és intézet függő. Nekem anno az 1. db osztódó embrikét is elvitték 5. napig. Azóta is szépen osztódik.
Dehogy baj jó ejt majd reggel elolvassuk pihenj es köszönjük az összefoglalókat:-))
Gréti, Avike, Davider, köszi az infókat! :)
Nagyon megharagudtok ram, ha reggel 10 korul írom meg az osszefoglalot? Elmegyek aludni mert leesik a kobak. Akkor reggel, jo? Aludjatok jol, szep almokat!
Gicus remelem szep napod volt!
Ok, köszi a jó ötletet! Ha még van, mond nyugodtan, megköszönöm.
Csütörtökön megyek, de 12-13 óra között, így aznap tuti nem lesz vv, talán majd másnap.
Mikor mész? majd drukkolok,és akkor szépen bent marad mind! Jó tanács:ha megittad kérj egy korty vizet,és akkor kimegy a szádból az a rémes édes érzés.
Hát ha lehet bele citromlét tenni, akkor annyira nem lehet rossz, mint a sima cukros víz.
Biztos menni fog, csak a gyomrom is úgy akarja, mint az agyam! :))
Győrben igyekeznek 5.napig vinni őket:-) nekem csak 6 sejtem lett,mégis 5.napig elvittek 4-et is!igaz kettő veszett,de sehol nem 100%os az arány.
Igen IR-t is így nézik szegény Borrodinak volt szombaton!hála az égnek neki is szupi lett az eredménye:-)ha jól felkeverik a cukrot,akkor nem szirupos,és sok citromlével hasonlít a limonádéhoz,csak éhesen a hirtelen nagyon édes inkább az a gáz,nem is az íze.Menni fog ne félj!
Szerintem a doki és a biológus közösen dönt, de a biológusnak van nagyobb szava. Attól is függ, hány van. Ha kevés, akkor nem kockáztatják az 5 napot, ha sok, akkor inkább kivárják.
Az attól függ hány petesejt hány embrio lesz es hogyan osztodnak....
Tudnátok abban segíteni, hogy mi alapján dől el, hogy hány napig viszik el a babákat és mikor kapom vissza őket??? Orvos dönti el, v biológus, v eljárás függvénye???
Koszonjuk dragak vagytok! Nem merek neveket sorolni mert felek kimaradna valaki. Tundermokusok vagytok!
Tényleeeeeg! Ágik, boldog névnapot és millió puszi Nektek!
Értem írj majd es nagyon drukkolunk:-))))
További ajánlott fórumok: