Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sajnálom, hogy ez egyáltalán megtörtént. Az viszont jó, hogy a férjed odament érted és nem kellett egyedül kimenned. Egyébként szerintem is az a baj, hogy a védőnő is meg van félemlítve...nem egyszerű!
A lényeg, hogy jól vagytok!
:(
Nem igazán találok olyan táblázatot, ahol írják, hogy mi gyors és mi lassaú felszívódású. :( Csak CH van mindenhol. GI-s táblát is csak egyet találtam, de elég kevés kaja van benne. :( Bocsi mindenkitől, hogy ilyeneket ide írkálok, de eddig csak sok lassú felszívódásút kellett ennem, most már arra is figyelnem kell, hogy mikor mit, és eléggé elveszett vagyok a témában!
Elment a netem. Hat lanyok, elmentem a vedonomhoz a (szolgalathoz). Elottem volt ket magyar anyuka. Meg is konnyebbultemm hogy legalabb a szagtol nem fog felfordulnina gyomrom. 8:15-kor elkezdtek ozonleni a ciganyasszonyok. Mi voltunmk harman ok tizenoten. Mar vartam nbegyven percig vedonom sehol. Aztan kijott es egybol elkaptak a ciganyasszonyok akik kozott megtalalhato volt a 14 es a 45 egyarant. Mondom odamegyek mar mert így soha nem fogok vegezni es amugy is ehhez a vedonohoz en jottem leghamarabb. Odadomn a pismisemet neki aztan szol a vedonom a ciganycsajnak, hogy menjel be Tundike az rendelibe, mert ha minden igaz te voktal itt leghamarabb. Mondom a vedononek, hogy nem, nem Tundike volt itt hamarabb, hanem en. Erre az osszes terhes ciganyasszony(foleg, hogy mindegyik boven utanam jott)nekem allt, hogy hat a Tundike volt itt hamarabb. Mondtam nekik, hogy nem így volt, nagyon jol tudjak de en magukkal nem fogok ellenkezni, maguk annyit nem ernek. Ugyhogy kiscsaj bement elottem. Komolyan mondom aztan jott amin eldurrantam. Jon apuka aki 16 eves volt beszelni aa vedonovel. Azt mondta, hogy az gyerekeket nem tudtak elvinni a szemeszetre, mert nekik nem volt alkalmas az ido. Ertitek? Tizenhat eves es ikreik vannak. Nem ertem, hogy jo isten miert csinalja ezt. Felfoghatatlan a szamomra, hogy ezek uton utfelen gyereket pottyantanak. Egyszeruen nem birom felfogni. Mas, ti, en evekig probalkoznak es halat adunk, adnank egy gyermekert is. Elvagyok keseredve.
Meghallgatta a vedono a kicsi szívvereset. Mondtam neki, hogy elottem fertotlenítse le azt a mikrofont vagy mi a szoszt vagy ne is csinalja. Dolgom vegeztevel oda kellett papit hívni a rendelo ele mert nem ereztem magamat biztonsagba. Szabolcs es Borsod elashatja magat...
Szaisztok,
megvolt az első UH, meg megkaptam a recepteket. Indulunk! :)
Köszi! :) Láttam reggel, de akkor még nem tudtam, hogy a rizstej gyors. A többit előbb kipróbálom boltiként.
Még annyi, hogy jól értem (netes oldalak alapján), hogy a GI utal arra, hogy milyen gyorsan szívódik fel az élelmiszerben lévő szénhidrát?