Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Kkala ha zeket szereted pont most van az nlcafen fent ezekről egy cikk, hogy lehet őkt házilag előállítani. Hátha gyszerűbb neked így.
Ah, mar a kh-ban egyertelmuve valt, h nekunk ipari mennyisegben kell majd fejni, apa meg skkor meghozta a szuperspeci gepit. :) naponta 6x fejtem alkslmankent fel orat, le is tort volna s kezem, meg idom se lett volna..
Jaaaaj de Drága vagy!!!! Köszönöm, hogy megkérdezted!!! Bajban leszek, de akkor váltok valamelyik másikra. És halkan jegyzem meg, hogy én is ikrek vagyok! :D
Hát nem irigyellek...akkor most is esélyes még egy skorpió akár?
Hát megértelek! Nálunk azért akarja apa, hogy vízöntő lgyen mert imádja magát :-)) de talán pont ezért jön hozzánk gy kis nyugodt halacska, perze ha rahúz még kos is lehet :-)) na azt megnézném azért...
Most én azért nem bánnám, ha a bábi ikrek lenne, mert én mérleg vagyok, párom vízöntő, szóval akkor mindhárman levegős jegyek lennénk. A Széllelbélelt család.
Kkala megkérdeztem neked a szakértőket:
Szia, Rizstej sajnos fehér rízsből készül és gyors !!! szóval nem, zabtej, mandulatej, kókusztej, szójatej, ezek mehetnek, csak a rízs nem
Én is ikrek vagyok. Skorpió párral, és skorpió Manó is.
De jó drukkolok!
Sztem a closti a nyálkahártyavasatgításhoz kell nem? Meg gondolom azért tüszőrepesztőt kapsz ugye? Beülti előtt úgy értem.
Az jó:-) mi vízöntőre gyúrtunk mert apa az , de halacska lesz belőle és ez nagyon szuper lesz ( szóval nagyon remélem nem bújik ki idő előtt).
Én is ikrek vagyok, mérleg aszcendenssel:-))
Kívánom tavasszal ,nyáron mar szépen futkarozon a gyermekeivel.......nagyon drukkolok neki:-))
Nem baj, biztos tudja doki, hogy mit miért csinál.
A lényeg, hogy nemsokára veled lesznek a babáid!
Október király. Én is októberi vagyok és mindig arról álmodtam, hogy a gyerekem is mérleg lesz, de ez már nem fog összejönni. Most még az ikrekre gyúrhatok, bár sanszosabb a rák.
Úgy ahogy mondod!!
De miért kell closti a FET előtt?
Csak egy gyors bejelentkezés.
Én most várom, hogy megjöjjön, aztán clostit szedek 5 napig, és február közepén visszakapok 2 fagyasztott babát. Ők szépen megtapadnak, és gyönyörű fiú-lány ikerpárost szülök októberben.
Van mellbimbó védő kérm. Talán aventes. Az nekem használt, amikor a szoptatás gondokat okozott. Próbáld ki!
ÁÁÁ, nekem minden vizsgálatot ami eddig kellett a Kaáliban csináltak. Érdekes, hogy a 21. napi vv csak 7300 pénz volt, ez meg 15200. Nem értem a különbséget. De mindegy is.
Pffff, az se jobb... :( Azt hittem Te kaptál beutalót.
Ilyen kézi fejőd van, vagy valami komolyabb cucc?
nekem csak a 3. napi volt, szimla 15200 pénzért :((
Sziasztok,
túl vagyok a 3. napi vv-n is. A 21. napi rendben volt. 6.-án 10 órakor kell mennem uh-ra, és ha nincs ciszta, akkor indulhatunk is.
Ja, meg persze, ha a csütörtöki endo is rendben van akkor csak. De bízom nagyon, hogy rendben lesz az is.
Köszi-köszi!!! :D
Ahogy így nézelődök a neten, hát pl én reggelire is ettem gyorsat, meg vacsora utáni nasira is (mazsola). :) Na variálnom kell! Csak ugye én az endómteriózis miatt húsmentesen kajálok, csak halat eszem, tehát nálam a felvágottak kilőve... Így abból kell összeszednem a gyors-lassú bulit, amit eszem. Rizstej nem tudjátok hová tartozik??
SAjnos sok jot en se hallottam, de nincs szemelyes tapasztalatom.
Reggeli: csak lassú
Tíórai: gyors
Ebéd: legalább fele lassú( sztem neked most ennyi elég lesz)
Uzsonna: gyors vagy lassú ahogybszeretnéd
Vacsora: lassú
Utóvacsi: lassú.
Azt neked kell kitapasztalnod, higy mitől nem vagy éhes a főétkezések között. Mert lehet gyorsat enni uzsira meg tízóraira, de leht ettől éhes leszel. Van aki fele/ felében eszi azt is, én most csak gyümit eszem ilyenkor mert azt kívánom és télen nyomok sok gyümölcsöt amúgy is ( de nemmez a követendő) .
Igen.. Hat most azzal kuzdok, de remelem gyorsan javul. Robiden annyi, h az egyik babo megharapta es lett egy se, amibol szopizaskor nem csak a tej, de a ver is jon... Ok meg kis alkonyatosat jatszottak. Hat volt nagy ihedelem, mig rajottunk, mi van... Most rutascorbin es fejes kuran vagyok, remelem, par nap kimeles utan meggyogyul es ujra szoptatasra kesz lesz. Persze ezzel sok idot vesztek es nugos us a sok fejes, de ez van. Hiaba alakul mar jol ki egy rutin, valami mindig kozbeszol. Mazli, h ma-holnap ferjecskem szabin van, igy a soros cumis gyerkocot o eteti. A jo mellem ol szoptatos es a kajaknal felvaltva cserelgetjuk a gyerekeket. :)
Igen a jobb oldalt szeretik nagyon:-) most még csak ott lent van, de majd meglátod amikor a tüdőd alattig fog érni végig:-))
További ajánlott fórumok: