Lombik életre-halálra (beszélgetés)
ezt az AMH-t nem tudom micsoda?miről ad képet?
ezt a galalyt még nem olyan régóta iszod,nem?én most nem merek még durva aerobikot sem,vagy semmi olyet ami megerőlteti a szervezetemet,nehogy a felszaporodó tejsav is probléma legyen (lehet csak én vagyok nagyon félős)de a napi-kétnapi 30-40perc tempós séta vagy kocogás az meg van
Örülök drága hogy neked is nagyon jó sorod van,jól választottál apit velem együtt:-) na ez az orszívó porszívó,majd ha kis időd engedi írsz róla?félelmetes ahogy unokahúgom csinálta,de a gyerek meg hagyta,sőt rátartottta a kis fejét nem erősködött az anyja,borzalom a hangja,és belegondolni annó Daninál még csak ilyen kézi pumpás izé volt azt elötte kipróbáltam magamon mielött a gyereket szekáltam volna vele,de sajnos 2 pici volt egy házban a tesómé is és az enyém és örökké náthásak voltak nem betegek,csak a nózi folyt állandó jelleggel.
Az amh- hoz én nem értek, csak valószínüsítem, hogy van összefüggés az fsh- val, de ez sem biztos, mert az fsh elszállhat külsó hatásra. Is, attól a méhed állapota sztem nem változik....
Igen aerobik zrem nyugotan mehet, sót ha már tegnap az ir- es étkezésről beszéltünk, akkor mellé mindenképp olyan mozgás lenne jó ami felvizi a plzust. Én konkrétan aerobikoztam a beültiig végig.
Hát igen, ez lesz. Törölve minden!!!! Aerobikot lehet??? Mert azért a feszkót levezetném... Főleg ilyen eredmények után. :(
A galalyt azért ittam ugye, mert nem kaptam gyógyit a TSH-mra, de utóbb kiderült, hogy nem is kell. Remélem még helyreállhat ebben a ciklusban minden. És szerintetek az AMH ettől még jó lehet, vagy az is rossz eredményt fog mutatni ha bármelyik dolog befolyálta a hormonokat?
Ha hatott volna a tea, a t3- ad is magsabb lett volna..Sajnos az nem jó, hogy csökkent ugyanúgy nagyon fontos mint a t4 érték.
Nem tudom, hogy találkozok-e vele, hiszen Lintner csinálja a vizsgálatot...na de letámadok mindenkit, akit csak tudok a kérdéseimmel! :)
Tegnap nem bírtam tovább, és sétáltunk a férjemmel délelőtt 15 percet.....hazaértünk, és ezután aludtam rögtön 2 órát! :o Szóval van még mit erősödnöm! :D:D
Az ösztro az nem gond, arra fogsz kapni egy halom omobt úgyis. Viszont én sajnos nem hiszek a gyógynövényekben...a torna is lehet ludas, de mondjuk nem ismerem ezt a jógafélét...
Én sem mertem se avivázni, sem gyógynövényes teákat inni, hiszen eleve kapunk hormonokat, és mivel ezek is a hormonokra hatnak csak egy nagy katyvasz lesz belőle! Szerintem hagyj abba minden pluszt, hogy a szervezeted helyreállhasson!
Ha ott lesztek fent, ezt ugyis meg kell említeni, meg én arra buzdítalak, hogy hajdu drnőt nyugodtan faggasd ki mitől lehetett ez, ő sztem látni fogja. Vigyázz magtokra pihenj sokat még!
én a jógaára sem járnék most.még az Aviva-t sem merem csinálni lombik előtt.
szia!Ez a ragadós galaly nem kavarhatott be?ha a TSH-ra hat (elvileg) akkor a többi hormonra is lehet talán hatással,nem?én lombik előtt és vizsgálatok előtt (tehát jó ideje már)semmi gyógynövényes cuccot nem merek,mert néha nem úgy hatnak ahogy kellene.Vagy valamit javít de más meg ront.
Üdv itt!Ne keseredj el! Jó dokihoz kerülsz, és remélhetőleg hamar be is babásodsz!! A lényeg, hogy tudnak segíteni, és ez a legfontosabb!!! :) Mikorra van időpontod a dokihoz?
Szept-i eredmény volt. Progi krémezek 3 hónapja, sztem az tolta le az ösztrogént, mert az magas volt, most full középérték. Meg ittam ragadós galaly teát a pajzsmirigyre, de az nem hatott semmit. És járok női jógára, most erre gyanítok, hogy ez lehet a bibi. Mert ott olyan gyakorlatok vannak, amik a hormonháztartásra hatnak, és lehet, hogy nálam nem jól hatnak. :(
De aranyos vagy,hogy észben tartod! :)
Remélem jól vannak, bár néha még van barnázás, nem tudom miért. De vérzés nincs és ez a lényeg!!
Az a nap, amúgy nagyon hosszú lesz, mert 9-re jön a védőnő, és nekünk max 10:30-kor indulnunk kell.
A vizsgálatok után pedig szeretnék elmenni egy könyvesboltba, hogy vegyek könyveket amik a terhességről, babavárásról szólnak! :D Szóval biztosan késő délután érünk csak haza.
Jó reggelt! Manócskák jól vannak?
Még csak 2- t kell aludni és látod őket de szuper!:-))
Mik voltak a korábbi értékek és mikor csináltad óket? Mi történt azóta???
Hahó! :-)) azt kell, hogy mondjam, hogy sajnos itt is találkozunk...
De a lényeg zsuga, hogy megtaláltátok a ( fó) okot. Hol csináltátokma spermavizsgálatot?
Addig is amíg Krizsához eljuttok, nem tudom volt- e erről szó, de kezdj el vele ( is ) vitaminokat szedetni. Itt már egy párszor korábban összefoglaltuk, hogy miket.
Sok sikert és kitartást!
Nem lesz semmi baj hamar babas leszel :-))
Krizsa nagyon jó választás.
Jó reggelt mindenkinek. Tegnapi napon kiderült, hogy párom eredménye miatt csak lombik jöhet szóba, ha nem gond csatlakoznék hozzátok. Még tavaly biztos ami biztos kértem időpontot a Kaáliba azzal a szándékkel, hogy ha nem kell akkor lemondjuk. Hát sajnos úgy néz ki nincs miért lemondani.
Krizsához van időpontunk Pesten.
Most csináltatok mindenféle vizsgálatot, hogy mire megyek meglegyen minden.
Jó reggelt mindenkinek:-)))
Megjött a 3. napi vv eredményem. Segítsetek! LH és FSH eszméletlenül elszállt. :( Mit jelent ez???
LH 10,74 U/L 1,12-10,89 U/L
FSH 24,21 U/L 3,85-8,78 U/L
Ahol csillag van az gond?? TSH, T4 ugyanannyi, mint a múltkor a T3 csökkent egy kicsit 3,75, és itt van csillag.
DHEA-s 2,36. Ösztrogén lement, prolaktin, tesztoszteron jó.
AMH később lesz.
Jó reggelt! Boldog Vince névnapot!!! Puszkáld meg helyettem is!
:))) ja, tegnap ejjel mar vegul Apuka altatott egyedul, mivel ma szabin van es azzal a felszilutassal, h pihennem kell. O iszonyat sokat segit, igazi csapatmunkat adunk elo. Pl en csak hetkoznap nap kozben pelenkazok, mert amikor o itthon van, mindig o csinalja! O furdet es a vitaminokat is o adja be, plusz az orrszi-porszi is az o privilegiuma.
sziasztok szép reggelt lányok!!
Ja unokahúgom ezt úgy oldotta meg:nem szoptatta a lányát,mondván a tápszert apa is meg tudja csinálni!
Igaz apa főzni,vasalni,meg fürdőt takarítani is szépen megtanult,míg anya pihente a semmit!
További ajánlott fórumok: