Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Beszéljed meg a védőnénivel,hogy olyan időpontot adjon neked amikor kisebbségi mentes időszak van!kinek hiányzik ez a felesleges stressz helyzet!amilyen vadállatok nem néznek ezek senkit!És nem értik hogy miért mondják rájuk,hogy szocializálatlan vadállatok? semmi keresni valójuk nincsen emberek között!
De jó lenne! Most még kicsit le vagyok törve, de pár óra múlva, már megint pozitív leszek. Ez a jó az én optimista világnézetemben.
Cicus ugyes vagy. Kitartas! Tudod. A cel szentesíti az eszközt!
Jaj edes vagy. Estere lenyugszom.
JÓÓ ügyes vagy! csak így tovább!
Semmi nem jön Eruska már! most a sikeres lombik jön 1-2 babával! kívánom így legyen!
Húú azt a környéket ismerem én is:-) első utunkon lefényképeztük az orvosi rendelőn vas rács van!Tudom azért is mentünk el az uh-ra,ha bármi eltérés van akkor már a születéskor babakardiológus foglalkozna vele.Most azt mondta a dokinéni nem kell kontroll terhesség alatt ha igényeljük akkor az újszülöttet megnézethetjük nem-e örölölt bármit az én magas vérnyomim valamely fajtájából.
Hurrrraaaaa! Szuper, szuper, szuper!
:) ugyes vagy, jo kislany! ;)))))
Te hol jartal? Jol emlekszem, hogy elvoltal egy picit?
Nagyon gaz, mert nagyon sokan voltak es tudod ok csapatban erosek. Nyilvan megertem a vedonomet, hiszen ki kell menni hozzajuk hazhoz. Ezert nem is feszegettem a dolgot. Legkozelebb meg hamarabb ott leszek. En sehol a vilagon nem megyek be hamarabb azert mert pocakos vagyok. Nekem fontos a nyugalom, így a korzeinel, veradason kivarom a soromat, mert nem szeretek civakodni. Ezek is beallnak az ajtoba, szinte dolnek be csoportba verodve. Mi szepen leulunk es kivarjuk a sorunkat es akkor meg nekik allnak feljebb.
Szegeny vedonok panaszkodtak, hogy ez meg semmi ami most volt, egyszeruen alig lehe veluk egyuttmukodni, es meg bantjak is oket.
Jaj szegenykem. Legalabb a munkadat tudnad nyugalomban vegezni.
A klinikan, ahova en jartam terhesgondozasra ott ez mindenkinek kotelezo! (ott, ajol toxoplazmozist nem neznek!) :) ugyh szerintem nem baj, h megneztek babakat, fo a biztonsag. ;) amugy ez olyankor jo, ha van egy babucinak vmi elteres es ezzel a szuressel meg lehet menteni az eletet, mert tudjak, h kell egy kis mutet szules utan. Ha nem tudjak, a szules is gaz lehet, meg utana is... :(
Most hívtak a kaáliból a TSH-m 2,3-as lett, holnap megyek letrox receptért. De azt mondták, hogy emiatt nyugodtan kezdhetünk, meg minimális adagot 25 mikrogrammot kell szednem csak. :((
Nem tudom mi jöhet még?
Nalunk is idopont volt. Es rajtam kivul nem is nagyon volt ott mas, pedig en a nyockerben lakom, a Szigony utcaba jarok vedonohoz. Asszem' Bp-en ez a legjava. :)))
Ma igyekszem jó kislány lenni. Bár nem sikerült tökéetes reggelit vennem, de legalább nem perec volt. Tk zsemlét ettem meg kukorica salátát.
A rak minden jellemzoje en magam vagyok. Iszonyat lelkis vagyok es a tobbi...
Igen draga Borrdi, tudom, hogy igazad van!
Azért kell a closty, hogy biztos legyen peteérésed, mert peteérés nélkül nem szabad FET-et csinálni, mivel nem lenne progitermelés.
Gica nagyon sajnálom ami történt.
Tüszőrepesztőről még nem tudok.
Mivel ikrek lesznek, így nem hiszem, hogy skorpióig húzzuk majd :). De ha igen, az sem baj, csak legyen :).
Szuper, hogy minden rendben!
Nálunk nincs időpont adás, érkezési sorrendben jönnek a kismamák.
Ja és azért kellett ez a vizsgálat,mert Kaális gyerek 20ezer pénz:-)
Sziasztok:-) ugye múlt héten írtam,hogy kell szív uh-ra menni babkával,na a dokim azt mondta kér időpöttyöt nekem,de nem hívott fel,így gondoltam akkor kérek én időpontot nehogy lekéssük a vizsgálatot.kaptam is időpontot mivel a dokim kért nekem ma fél 12-re! még jó,hogy nem délután hívtam őket!Minden rendben van a picúrral rajtam mutatta a dokinéni egyik vizsga elött álló másik dokinéninek,hogy milyen az amikor minden rendben a pici szívével,és tüdejével,billentyűk ok ki-be áramlás ok megfelelő méretű....csak jókat hallottunk hála az égnek.
Én mindig időpontra megyek, ezt az odaérkezős helyzetet nem értem..mondjuk amíg dolgoztam előre lefoglaltm mindog a 8- as időpontot mert ugye melóba is be kellett érni.
Sziasztok mindenki, remélem jól vagytok
Fú, ez mondjuk elég gáz. Hozzám, ha jönnek a kismamák, azért kivárják a sorukat. Bár sokszor hallom, hogy mondják kint a magukét, de lasz@rom. Van, hogy benyitogatják az ajtót. Mintha attól hamarabb végeznék a bent lévő várandóssal. Igyekszem arra szoktatni őket, hogy várják ki a sorukat. És ez még csak az egyike a sok problémának.
További ajánlott fórumok: