Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Akkor nem nézik az lh fsh- t, a 3. napon van jelentősége. Szóval sztem akkor flesleges.
igen, nekem is sima teljes labor kellett, a házidoki tudta, mit kell és mellé ugye az EKG! azt is kérik!
Lehet.
Tőlünk első alkalommal kérték férjem taj kártyáját, de ennyi.
Meg utána x.-dik alakalommal kellett aláírni papírokat a lombik miatt. De akkor sem kértek tőle még személyit sem.
Na itt megint szakad a hó! Pedig ma már járható volt a mi utcánk is!
Nem tudom h egyenes arányban változnak e. :( Most még annyi jutott eszembe, hogy leállok ugye teával, jógával mindennel, és a progi vérvételkor csináltatok újra FSH-t és LH-t. Az is mutat valamit.
én is felvettem a férjem vezetéknevét kötőjellel,akkor lehet hogy tőlünk azért nem kérték.
Az mindjárt itt van! Szuper!
Tőlünk sem kérték az anyakönyvit, de én mondjuk felvettem a férjem első nevét. Szóval né lettem, utána a rendes nevemmel.
Lehet, hogy ezért sem kellet.
uu lanyook egy het mulva konziiii :)
nekünk elég volt mondani hogy házasok vagyunk,elhitték.Most hogy átmentünk másik intézetbe,itt meg vittük ugyan az anyakönyvi kivonatot denm ekérték el,gonodlták ha már másik intézetben csináltak 2 lombikot akkor csak ellenőrízve volt.De amúyg sok helyen kérik és be is kell mutatni,sőt én már olyat is hallottam hogy lefénymásolták.
Orom az uromben, legalabb egyutt nottek es egymashoz az aranyuk nem olyan rossz. Ha az egyik nott volna csak, az szerintem rosdzabb lenne. Amugy, ha a tsh megy le, az viszi majd magaval az lh-fsh-t is, nem?
:))) eloszor nagyon idegenkedtem tole, de nagyon bevallt. Bar eddig nem is volt meg natha (kopp-kopp), megis napi szinten hasznaljuk. Nsgyon pici az orrjaratuk es allandoan megtelik fikusszal. :) mohon esznek nagyon es a szajokbol az orrukba visszafolyik a kaja es beszarad. Tengervizes orrsprayvel lazitjuk, majd jon az orrszi-porszi. Nem hinnetek el mekkora cuccok jonnek ki azokbol a mini piszekbol. Igy kapnak levegot. Mate gyuloli, mindig uvolt, Vince viszont myugodran hagyja, o mar tudja, h utan kap jol levegot. A kezi pumpa hatekonysaga elenyeszo emellett. :)
Egyálltalán nem törvényszerű. Nekem nem volt. És az beágyzódáskor van, ha van, kb mensi előtt egy héttel.
Mikor kellene annak a pecsételő vérzésnek lennie?beágyazodáskor,vagy a mensi idején..?És nem törvényszerű,h kell lennie?
Az amh a stimulalhatosagot es a pezefeszek, petesejtek allapotay mutatja, h meg mennyi ido lehet hatra a menopausaig. Az fsh-val lehet kapcsolatban, de nem tudom, milyen szorosan..,
Erről nem tudok sajnos okosat mondani. Tőlünk semmit sem kértek csak elfogadták, hogy házasok vagyunk...
De jó! Örülök, hogyvtetszett neki! Szóvalnezért van ma szabin:-))) emlékszem már készültél a fiúkra de biztos ami biztos még időben megvetted neki:-)
Boldog szülinapot férjecskédnek! :D
A szakmámhoz tartozik, hogy mindennek utánajárok, hogy minél kevesebb megleptés érjen, pedig még így is lehet lesz ami nincs meg.
Apropó a Kaáliban kell közjegyzői papír az együttélésről? mintát tud esetleg valaki küldeni?, mert akkor azt is megcsináltatom előre..
1-2 hónapon belül van mind
Koszi szepen!!!! Egyebkent nalunk ma Apa szulinap van, ma 35 eves, uh mi apr. 19-en fogunk majd "Vincezni". :))))) tegnap este adtam ofa az orat (az oktober hsz-ekben talslhatjatok a tortenetet :))) ). Volt nagy boldogsag! :)
Bocsánat már nem tudok olvasni mert szikrázik a szemem a gyerek a tüdőmet vette célba most :-))
Zsuga nem Bogáhpz jár most mennek első konzira pestre, sztem a doki is zavarban lesz mi minden van meg :-))
Ezek meg vannak mikori???
Bár ha a doki azt mondta kell friss azt nem mondta meg is miből???
Sztem egyelőre biztos nem kell màs.
Figyi lányok az alábbiak vannak meg, mi kell még?
nekem
3. 21. napi hormon,
TSH, T3,T4, ATPO
cukor-inzulin terhelés (kezelve, IR miatt 1 éve)
ekg
nagylabor
cytológia,
STD (clamydia, ueroplasma, mycoplasma),
bakteriális vizsgálat
hycoscy
vécsop+ellenanyag(csütörtökön lesz kész)
HIV, Hepa B,C, rubeola, toxoplazma (kb 10 nap még)
tüdőszűrő
párom:
spremanalizis
STD
andoróligai szakvélemény (jövőhét hétfőn)
vérvétel (vércsop+HIV, Hepa B,C, rubeola, toxoplazma) csak az utolsó pillanatban mikor már nagyon kell (mert befosi, bocsi a kifejezéséert)
STD
Igen olvastam és örülök neki! Hát piszkálás után gyorsan össze szokott jönni a baba csak kérdés mennyire rosszak a parod eredmenyei....
Nekem már mondták a telefonba, hogy a febr. 11-i UH-ra vigyek mindent, vagy stornó az egész. Tényleg érdekes mennyire eltérnek...
Konzi időpont március 1, addíg még várom a csodát, mert tegnap kiderült, hogy én bizony leszámítva az IR rendbe vagyok, teljesen átjárható mind a két petevezték, tökéletes méhüreg belül.
Mekkora különbségek vannak az intézetek között!
További ajánlott fórumok: