Lombik életre-halálra (beszélgetés)
én sem vagyok jártas, csak azt tudom, hogy az endometriózist az ösztrogén táplálja, tehát, ha vissza akarják szorítani a növekedését és terjedését, akkor csökkenteni kell az ösztrogént. Tehát ez nem direktben a baba témához kapcsolódik, hanem az endometriózis féken tartásához. Ilyen esetben nem tudom, mi a nyerő, hogy hagyni az ösztrogént abban bízva, hogy az első ciklusban sikerül? Mert egy endósnak ugye minden ciklus egy-egy időzített bomba, hogy mikor durvul be megint. :-(
hanyadik napon vagy?nem kell várni semmi különös tünetet.szerintem a mellfeszülés az jó
jaj, bocs, akkor én vmi más számot néztem. egyáltalán nem 24-nek láttam az fsh-dat, hanem vmi 10 közelinek. Hát ez tényleg nem javult akkor semmilyen ideológia szerint, sőt! :-( Remélem, tényleg a progikrém és gyorsan helyreáll. De valóban érdemes lenne megismételni, mert lehet, h csak egy pillanatnyi rossz adat. Persze értem én, hogy 3. nap kellene. :-(((
Én is féltem mindig emiatt a gyógynövényes cuccoktól is. Mert nem csak az a lényeg, hogy természetes anyag legyen, hanem, h ha hat, vajon, jól használom-e? :-(((
értelek.bár nem vagyok otthon a hormontémában szerencsére,de ha letöröm az ösztrogént,akkor értelemszerűen nő az FSH,nem?akkor ez miért jó?
Szerintem ezt megint bebugtam.Semmilyen tünetem nincs,a mell fájáson kívűl,ami mindig szokott lenni,ha megjön....gondolom,a következőre mire elkezdhetem a szurit,már megkell várni a 3 honapot?
a férjemtől még az anyagleadáskor sem kértek az első 2 lombiknál,aztán ő kérdezett rá,hogy nem kell a személyi,mert mi van ha összecserélik(minidg ez a félelme).na akkor mondták neki hogy elhiszik hogy ő=ő
Köszönjük (az ő nevében is! ) :-)
szerintem ez inkább az endometriózissal küzdő lányoknal használt történet, mert náluk szinte borítékolt a durva ösztrogén dominancia. Szóval nem is progipótlásra kell, inkább az ösztrogén letörésére.
Nem, kb ugyanaz az arány. Múltkor FSH 7,1, LH 3,5, most FSH 24,2 LH 10,7.
Sziasztok!
Megjöttünk az UH-ról, a doki bácsi mindent rendben talált. Már nincsenek megnagyobbodva a petefészkeim (bár ezt gondoltam is, mert már nem fáj a hasam). Naná, hogy a hó ma is esett.
Remélem Ti is jól vagytok!
oh, ezt lehet kapni bhol még a tecsoban is. :-) 2-3 e Ft kb. Egy üveg, vagy plexi fej és egy cső, a fejet a porszívó csövébe kell illeszteni. :-))))
személyit közvetlenül az anyagleadás előtt kérik, de akkor nagyon szigorúan! :-))))))
de most köezelbb vannak egymáshoz, mint a múltkor, nem? MErt elvileg az a jó, ha a két szám 1:1 arányban van, v minél közelebb az 1:1-hez.
én nem vettem fel semmilyen szinten a nevét, de nem emlékszem, hogy kérték a papírt. Szerintem mi is csak annyit mondtunk, hogy házasok vagyunk és ugye aláírtuk a papírokat felelősségünk teljes tudatában. :-)))
:D :D De aranyos! :D És boldog születésnapot neki!
beágyazodáskor, vagy rögtön utána és egyáltalán nem törvényszerű! Nekem pl nem volt, pedig ketten fúrták be magukat. :-) De anno anyukámnak velem volt.
így van, és azóta izgulatm, mert mondták, hogy ennyi idővel később nem vihetem vissza cserélni. :-))) de szerencsére oda van érte. REggel óta rajta van és állandóan jelentősségteljesen ránéz és fennhangon: uh, már ennyi az idő? :-)
Nekem(eddig) a progikrém nem okozott ilyet.Mondjuk minden szervezet más.
köszi szépen! átadom! :-))
igen, kell, mintám sajna nincs (mi házasok vagyunk)
de azt tudod, hogy hiába lesz meg a humancellnél az erdmény, a kaaliban újra fogják csináltatni?! Ott spermiogrammra nem fogadnak el külső vizsgálatot.
előtte is kell már,hogy mire kell,addigra már legyen hatása!
Sziasztok, tanácsra lenne szükségem! Holnap lesz a transzferem, de nem tudom, hogy az utrot el kell kezdenem vagy sem, úgy értem a transzfer előtt használnom kell (hüvelybe) vagy elég utána?!
Köszi a válaszokat és szép napot!
én nem mertem ezt a krémet sem,pedig sokan írnak jókat róla.bár nekem nem volt soha progihiányom a lombikoknál sem.nincs durva ösztrogéndominanciám sem(bár van PCO-m)ezért nem mertem elkezdeni kenni.de nem csak ezt,hanme semmit sem.
Igen-igen mindenképpen mondom a dokinak, mert a papírt le kell adnom, azon van a HEPA B eredmény. Most írt a progi krém tanácsadóm, hogy a krém válthatta ki, mivel az ösztrogént lenyomta, arra reagálva a szervezet megemelte az FSH-t.
Értem akkor majd ilyet be kell szerezni:-)
Nekem mammo is kellett.35év fölött kérik.de azt csak évente 1x csinálják de furcsállom,hogy nem fogadják el az előző vv-ket...
Figyuka amikor mész konzira mondjad meg a dokinak,mivel te hiszel a homeós cuccokban,így beszedtél ezt-azt és lehet befolyásolták a hormon eredményeidet,de már nem szeded! szerintem ez azért fontos,mivel ezektől a hormon értékektől nagyban függ a stimulálás,az meg jó lenne,ha jól sikerülne!
További ajánlott fórumok: