Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Mármint, az előzőt, nem Borrdikának írtam, nyilván Ő tudja, kihez menjen. :)
Sziasztok!
Én is úgy tudom, hogy a pesti Kaáliban dolgozó orvosoknak nincs magánpraxisuk.
Hát, minden esetre, olyan orvoshoz ne menjél, akiről sok rosszat olvastál, és így eredendően nincs Benne bizalmad. Az a legfontosabb.
Rosszul fogalmaztam, igazad van. Vannak orvosok, akikről elég sok rosszat olvastam, a hibáikról.
tanácstalan vagyok, kihez forduljak.
Szaisztok. Most megyünk oltásra SB-vel, remélem jól bírja majd.
Én az elöbb toltam be egy pizzát, de ch szegény tésztásat. Ez volta mai első kajám.
Szerintem a pesti kaaliban csak ott rendelhetnek a dokik, mas praxisuk nem lehet. Mit ertesz az alatt, h sikeres meddosegben? Elvileg mind az kellene, h legyen, ha itt dolgozik. :) a gyakirlatban, meg tuti szamit az is, h kinek, milyen neddisegi problemaja van. Akkor szamit jobban az orvos, ha a nonek van gondja, hormonslis, v szervi eredetu, v ismeretlen. Ha pl a ffival van problema, ott inkabb a biologuson mulik a siker...
Sziasztok! ajánlásra van szükségem. Budapesten vagy Kecskeméten tudna valaki olyan orvost aki sikeres a meddőségben. Kaáli intézetben esetleg kihez érdemes fordulni? Az is jó ha valakinek magánrendelése van!!!!
Hat ez igy van!!! Es ez nem kis felelosseg!!!
Es akkor mi alapjan szamolhato a mensi idopont? Mikor volt tuszorepedes? Gondolom utana volt az ET (embryo transzfer, azaz beulti)?
Ugy erted, h 4 es 5 sejtesek, ugye? Az nincs 4 fele osztodva, mert az nar negyes iker lenne. :))))))
Ok, azért köszi! Sejtettem, hogy akkor esetleg eltoljuk, de mindegy nem aggódom már. Túl vagyok az első sokkon, beletőrödtem, hogy most már ez is benne van a pakliban.
passz,csak azt tudom hogy van nem egy ismerősöm akinek magas FSH miatt nem lehetett kezdenie a lombikot,várni kellett egy-két ciklust hogy lemenjen az FSH.de tényleg nem nagyon vagyok otthon a hormonokban,csak itt amit olvasok-hallok látok,azokat szedem össze
Itt kevesen vannak.
De azért oké, hogy felismernek valakit, de ha soha nem kértek tőle személyit, az akkor bárki is lehet.
Tudsz abban segíteni, hogy miért nem? Nem vágom az összefüggéseket! :(
Hát igen, ez a melyik újjam harapjam meg kategória... Legyen magas ösztrogén, és alacsony progi, vagy magas FSH és jó ösztrogén. - a progi majd kiderül.
szerintem ezt sehol nem lenne szabad arcról niylvántartani,akár kicsi a tömeg akár nagy
igen,ez nekme is volt mikor terhes lettem,bár nem minden hajnalban,de kb.2 naponta a beülti utántól
Én még sajna nem tudom a röviditéseket...ET?
Nem volt leszívás.Ezek fagyasztott embriók voltak,megvékonyított burokkal...2 naposan voltak,az egyik 4 felé,a másik 5 felé osztodva.
na azért ez sem megnyugtató.a férjem meg minidg azt mondja,hogy az első az lesz ha a baba megszületik és nincs gödör az állán akkor fejbe veri a biológust:-)))mert a férjem állán van egy lyuk és az dominánsan öröklődik
Én ET+5 napon vagyon és nekem sincs még semmi tünetem. Persze ez gondolom nem vígasztal Téged. Csak azért írtam, hogy ne adjad fel!
Az kb. leszívástól számított 14 nap... 5 naposakat kaptál vissza, ha szombaton kell megjönnie?
:-) Akkor nyilván Pesten nagyobb a tömeg, mert ott azért arcról nehéz lenne nyilvántartani. :-)
Ez a 6.nap,de a mellfeszülés a mensitől lehet,aminek szombaton kéne megjönnie.
értem, csak ez akkor kicsit patthelyzet. nem tudom, mi a megoldás, a dokiknak kell tudni.
hát azért még várjuk ki a végét. Nekem sem volt semmi tünetem, ill annyi, hogy minden hajnalban megébredtem izzadtan.
igen,viszont a lombikál meg nem jó magas FSH a stimuláláshoz
hm... érdekes dolgok történtek, ahova Te jártál.... Pesten ezt nagyon szigorúan nézték mindig nekünk. Én mindig azzal poénkodtam apának: Te megnyugodhatsz, mert,ha nem Te vagy a gyerek apja, akkor én sem az anyja (nyilván, ha az embrikéket cserélik össze...) :-)))))
Nálunk akkor sem kérték. Szerintem elhitték, hogy a férjem. Meg egyszer-kétszer volt ott velem addigra.
ráadásul a gyógynövényeknek többnyire nem csak egy hatása van,hanme a főhatás mellett vannak más jellegű hatásai is,amit nevezhetünk mellékhatásnak is,nem minidg pozitív.és nem lehet tdni a gyógynövények ilyen jellegű hatásait,knke hogy?!
További ajánlott fórumok: