Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Szívesen leveleznék lányokkal,akik komolyan veszik
a levelezést,sokat tudnak írni és nem hagyják abba
szó nélkül.A címem:benyovszky@citromail.hu Ide lehet írni.
Üdvözlet!
24 éves lány vagyok.
Hasonló érdeklődési körű, velem legalább egyidős női levelezőtársat keresek, akivel később valódi barátság is kialakulhat, elsősorban Rákoskeresztúrról és környékéről.
Érdekel az irodalom, a pszichológia, filozófia, művészetek, keleti vallások, természetjárás. Szeretek rajzolni, festeni, néha írni.
Igyekszem minél kevesebb vegyszert használni, és nem eszem húst.
Szeretem a metál, klasszikus, alternatív, punk zenéket, a régimódi stílust, a „dark” témákat.
Mindig vonzott a sötétség, a mesék, önmagunk megváltása, a bűn eredete, az ijesztő és a groteszk.
Nem tudok mit kezdeni azokkal az emberekkel, akik csak takargatják a problémákat, akik nem tudnak túllépni a konvenciókon, akiknek folyton el kell játszani, hogy minden rendben.
Szeretnénk valakit találni, aki más: útkereső, gondolkodó, vagy egyenesen számkivetett, aki nem fél változtatni és olykor hátat fordítani az elvárásoknak.
Tele vagyok félelemmel, olykor pesszimizmussal, öngyűlölettel, de szeretek nevetni is, és megszállottan rajongok az élet szépségeiért, próbálok értelmet találni a múlandóságban.
E-mail az adatlapomon.
Kérlek, csak akkor írj, ha valóban van bennünk közös.
Sziasztok!:)
Reginának hívnak és levelezőtársat keresek, nemtől és kortól függetlenül. Én egy 15 éves(lassan 16). Kedves, humoros és nyitott vagyok minden témában.
Szeretek vásárolgatni, görkorizni, sétálni és mindennél jobban világot látni.:) Szeretem az állatokat, legjobban a kutyusokat.
Ha szívesen leveleznél velem vagy bármilyen kérdésed van, akkor írj nyugodtan:
r.regi@citromail.hu
Szerintem nincs értelme problémázni ,az évek akkor is telnek:) Mindenki annyi idős amennyinek érzi magát :)
(bár akkor én néha nagyon öreg vagyok :D:D )
Mi a bajod a fórumozással?
Ez nem, társkereső oldal alapjáraton....
Nagyon szeretnék lányokkal/hölgyekkel levelezni.
Az életkorod teljesen mindegy,de azért nem idősebb
nőkkel,hanem fiatalabbakkal,mert én sem vagyok még annyira idős.Csak az a lényeg hogy szívesen
írjál levelet,ne egy-két mondatot,hanem jó sokat.
És természetesen a másik meg az,hogy mindig válaszoljál,ne hagyd abba szó nélkül.Ha ilyen vagy
akkor rajta,gyerünk,írjál nekem!Várom a leveleket.
Elnézést ezért a semmitmondó énért;ez csak amolyan
mikrofonpróba volt.Üdvözlet mindenkinek aki olvassa ezt a portált.
Szia!
Szívesen leveleznék veled. 38 éves vagyok, van két gyermekem és férjem...de hiányzik egy barátnő.
bendemeli@gmail.com
Üdv
Melinda
én nem szoktam használni a szlovákia magyar vagyok mondatot.én vagy azt h szlovákiai vagyok...és mivel látja vagy halja az illető h magyarul irok vagy szólalok meg biztos nem hiszi h héber vagyok.....
vagy a magyar szót használom.....mivel magyar az anyanyelvem,ha azt mondom h szlovák vagyok akkor nyilván szlovákul beszélek.
mondjuk a barátom ugyanitt él...de ő szlováknak mondja magát hiába beszél magyarul....
Annyi "szlovákiai magyar vagyok" kiírást láttam, hogy elképesztő. Képzeljétek, én erdélyi magyar vagyok, és egész addig nem fogom azt használni, hogy "romániai magyar vagyok" amíg a szülőföldem több magyar csontot takar mint románt. Engem nem érdekel, hogy a politika, vagy egy rohadt alkotmány mit ír, mert az változik... Városainkat, és falvainkat magyar kezek építették, a temetőkben a legtöbb sírkövön is magyar felirat van.
Ha kitörne mondjuk a harmadik világháború, és a kínaiak nyernék meg, és elfoglalnák egész Kelet-Európát, én akkor is erdélyi magyar maradok, s nem leszek soha "kínai magyar", mint ahogy "romániai magyar" sem! Persze vannak amerikai, ausztráliai, angliai magyarok, stb., viszont ez más lapra tartozik, azok ott idegenek, bevándorlók! De az ősi szülőföldeden hadd maradhass az mint üknagyapád, vagy az ő üknagyapja is: felvidéki, kárpátaljai, vajdasági, vagy erdélyi magyar!
Sajnálom, ha ti csak szlovákiai magyarok vagytok..
én is Sk-ból vok :D
dumcsizni vki ?:D
Szia
Tessék csak "mai csirkének" tartani magad! Ne vedd el más kedvét :) Én 35 leszek,akkor már én se vagyok mai tyúk ??? :D
Szép napokat,Ancsa