Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Szioka! Zsofi vagyok27 éves vidám dundi lány vagyok.szeretnék veled postai uton levelezni. A cimem:foldes68andi@gmail.com
Zsofus
Szioka! Zsofi vagyok 24 éves postai uton szeretnék veled levelezni.a cimem:foldes68andi@gmail.com
Zsofus
Sziasztok :)
16 éves lány vagyok
Szerbiában élek, három hangszeren játszom, énekelek, nyelvi gimnáziumba járok(franciát, latint, angolt, szerbet és németet tanulok, persze a magyarral együtt) minden témában szeretek beszélgetni, szeretek sportolni, 5 évig táncoltam, kosaraztam is.
15-30 éves nők és férfiak levelét várom a leapejin@citromail.hu -ra
Szeretek focit nézni.
Lécci ne írjatok többen mert már megtaláltam a nekem való levelezőtársat, hála ennek az oldalnak!
Anna
Sziasztok! :)
Levelezőtársat keresek,lányok jelentkezését várnám inkább!21 éves fiú vagyok,Németországban élek.
Szívesen leveleznél velem írj: imre47@freemail.hu
Várom a leveleket :)
Sziasztok!
Levelezőtársat keresek, fiúk, lányok jelentkezését egyaránt várom.
H van kedved egy 26 éves lánnyal levelezni, írj az anci613@gmail.com címre
Sziasztok.
16 éves vagyok és szívesen leveleznék postai útón nemtől, kortól függetlenűl :)
Ha van kedved megismerni akkor kérlek írj a manoka1996.03@freemail.hu címre.
Előre is köszönöm :)
Sziasztok!
Nem is gondoltam volna,hogy ilyen sokan keresnek levelezőtársat.Én is ide tartozom,de eddig olyan emberekkel leveleztem aki néhány levél után megunta.
Szóval ha van olyan aki komolyan gondolja és nem sajnálja az idejét másoktól,akkor írjon.
Kelet-Magyarországon élek,34 éves vagyok,férjezett és 2 gyermek édesanyja.Szeretek zenét hallgatni,szinte mindent.Szeretem a jó filmeket,és a gyöngyfűzés is érdekel.De bármiről szeretek beszélgetni.
Üdv,Ancsa :)
Sziasztok!
Mint mindenki én is levelező társat keresek.
14 éves vagyok. Bárkivel szívesen levelezek, de ha esetleg valaki Szeged környékén lakik avval szívesen találkozom is :) Bármiről tudok beszélgetni, megértő vagyok és szókimondó.
Várom leveleiteket: evetkee.ab@gmail.com címre!
Üdv. Anett! :)
Szia!
18 éves lány vagyok. Szeretnék lányokkal levelezni, kortól függetlenül. Bármiről szívesen beszélgetek. Iskoláról, életről, zenéről, bánatról, boldogságról, stb.
Megbízható vagyok, jó a problémamegoldó képességem és a kommunikációs készségem. Ezen kívül személyem: akaratos, figyelmes, kiegyensúlyozott, felelősségteljes, közvetlen, talpraesett, segítőkész és intelligens. Érettebb vagyok mint a korombeliek. Ha szeretnél egy értelmes, megértő, szókimondó lánnyal levelezni írj bátran. Adatlapomra kattintva képet találhatsz Rólam.
Várom leveledet - elsősorban címcsere szempontjából - a: krisztate@freemail.hu - ra vagy írj itt privátban.
Szép napot!
K.
Sziasztok!
Megtaláltam a nekem való levelezőtársat, úgyhogy lécci ne írjatok többet!
Hali!
Szeretnék levelzni, postai úton vagy elektronikusan, mindegy. :) 22 éves vagyok. Szeretem az animeket. ^^ Zeneileg leginkább a szimfonikus black metál áll hozzám közel, de mostanában néhány vocaloidot is megkedveltem. Filmekből a thriller, misztikus, fantasy és újabban a dráma kategóriájuak tetszenek. Kedvenc íróm Tolkien. :) Nagyon örülök az ősznek, az egyik kedvenc évszakom. Ködös idő! *.* Amúgy bármiről szívesen beszélgetek. E-mail címem: dodoka18@gmail.com
Soha nem volt még levelezős barátom.
De jó lenne megosztani a bolyongásokról szóló beszámolókat valakivel!
Sziasztok.! :)
Szeretnék levelezni 15-20évessekkel.! :) Lehetsz fiú is és lány is:) Szandynak hívnak, 17éves vagyok:)) A többit majd e-mailben:) Postai úton is szívesen levelezek.!: )
e-mail címem: majorszandy@gmail.com
Sziasztok!
Anikónak hívnak 17 éves vagyok és természetesen levelezőtársat keresek(postai úton). Elsősorban lehetőleg lányokkal szeretnék levelezni 10-20 évig bárki jelentkezését várom erre az e-mail címre -> ezjutotteszembe16@gmail.com itt címcsere :)
Rám jellemző:Közvetlen,Megbízható,Jószívű,Kedves,Felelősségteljes,Segítőkész...
és ami rám NEM jellemző:ivás,cigi,diszkó...:)
Szép napot!
Üdv
Anikó
:)
Szia!
18 éves lány vagyok. Szeretnék lányokkal és fiúkkal egyaránt levelezni, kortól függetlenül.Nem partnert szeretnék találni és nem keresek alkalmi kapcsolatot. Kérlek kímélj az arrogáns megjelenéstől. Bármiről szívesen beszélgetek. Zenéről, bánatról, boldogságról, stb.
Megbízható vagyok, jó a problémamegoldó képességem és a kommunikációs készségem. Ezen kívül személyem: akaratos, figyelmes, kiegyensúlyozott, felelősségteljes, közvetlen, talpraesett, segítőkész és intelligens. Érettebb vagyok mint a korombeliek. Ha szeretnél egy értelmes, megértő, szókimondó lánnyal levelezni írj bátran. Adatlapomra kattintva képet találhatsz Rólam.
Várom leveledet - elsősorban címcsere szempontjából - a: krisztate@freemail.hu - ra vagy írj itt privátban.
Szép napot!
K.
Üdv! :)
Szívesen leveleznék én is, írhattok bátran :).
19 éves vagyok, de nem kikötés, hogy te is ekörül légy. A téma majd alakul, ha arra érdemesnek találjuk egymást! :)
A címem: acsilla93@gmail.com
Szép napot!
Sziasztok!
33 éves lány vagyok, korombeli levelezőtársakat keresek. Ha szeretnél egy vidám, szókimondó lánnyal levelezni, írj nekem itt vagy az averil@hotmail.hu emailcímre.
Szia!
18 éves lány vagyok. Szeretnék lányokkal és fiúkkal egyaránt levelezni, kortól függetlenül. Kérlek kímélj az arrogáns megjelenéstől. Bármiről szívesen beszélgetek. Zenéről, bánatról, boldogságról, stb.
Várom leveledet - elsősorban címcsere szempontjából - a: krisztate@freemail.hu - ra
Sziasztok!
37 éves nő,korabeli levelezőtársat keres.