Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Szia!
Én meg 32 éves budapesti,még tanuló lány vagyok.Örülnék, ha felvennénk a kapcsolatot levelezés formájában - majd találkoznánk személyesen is.Várom visszajelzésed.
Szia Katicabogár!
32 éves hasonló mentalitásu budapesti lány vagyok,szeretnék veled levelezni.Addig is üdv:PIPACS 81
Szia Bodzám !
Örülök,hogy rátaláltam soraidra,imádom az állatokat,köztük a kutyákat is - sajna társasházban lakom,így nincs.Budapesten lakom,szeretnék veled levelezni - Te hol laksz?Jó lenne barátságot kötni,levelezni-ebben a távolság nem akadály.Üdv:PIPACS 81
Szia!41 éves energikus,házas,2 gyermekes nő vagyok.Nagyon sok minden érdekel és sok dologra nyitott vagyok.Egészségügyben dolgozom.Szívesen leveleznék nővel,férfival,bárkivel aki szeretne levelezőtársat,barátot találni,jókat beszélgetni,tapasztalatot cserélni e-mailben.
Hajrá! :)
sette@citromail.hu
Szia!
Ha gondolod, levelezhetünk. Nekem is kevés barátnőm van, és szeretnék én is végre egy olyan barátnőt, akivel bármit megbeszélhetek, és elmélyülhet a barátságunk.
Szia!
Szia!
Írtam neked üzenetet.
Sziasztok! Én egy 35 éves férfi vagyok Budapesti és keresek olyan levelező társat kivel minden féléről lehet beszélni természetesen hosszú távon szeretnék levelezni és csak is olyan írjon ki viszont így gondolja.
Ha megismernél írja :nagysandor0821@gmail.com
Sziasztok! 23 éves budapesti lány vagyok. Évek óta, kb. mióta végeztem az iskolában a távolságok miatt megszakadt minden barátságom, mely elég rosszul érintett. Szabadidőmben rajzolok, szeretem a jó zenéket, filmeket, amik szólnak valamiről, regényeket, számítógépes játékokat, állatokat. Nagy szerelmem a képzelet világa, sárkányokkal, mágiával és más természetfeletti erőkkel fűszerezve.
Azért regisztráltam ide, mert szeretnék újra barátokat szerezni, így ha lehetséges inkább budapesti, velem hasonló korú fiúkkal és lányokkal tartanám a kapcsolatot, akikkel néha talán még személyesen is találkozhatnánk. Másik nem titkolt szándékom, hogy futópartnert is keresek. Nemrég fejembe vettem, hogy szeretnék elkezdeni sportolni, de egyedül nincs elegendő motivációm. Megjegyzem teljesen kezdő vagyok a futásban és szívesen fogadnék bármilyen tanácsot. Kerékpározni szoktam, amit nagyon szeretek, régen pedig lovagoltam, de mióta irodai munkakörben dolgozom a kilok kezdtek felszaladni rám, és ideje lenne elkergetni őket:)
Ha lenne kedved csevegni, akkor kérlek írj e-mailt: matedora07@gmail.com
Miért van az,hogy két,három levél után elfelejtenek az emberek írni?
Hová lett a betyár becsület?amikor,ha nem is szemtöl szemben de legalább írásban odafirkantom ,,bocs de nem kérek ebből,nem érdekel a mondanivalót,nem ilyennek képzeltem a levelezést,vagy bármi ami jelezné,hogy NEM ÍRÓK TÖBBET,NEM VÁLASZOLOK TE H......F.F.......VEDD MÁR ÉSZRE MAGAD.........!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!:)
16 éves szabolcsi "kisjány" vagyok.:D Velem egykorúakkal vagy kicsit idősebbekkel leveleznék. A téma.. hm, érdekelnek a tudományon túli dolgok, a szokatlan természeti jelenségek, és próbálom megfejteni, hogy mi létünk titka.:D
A szabadidőmben mindig csinálok valami kreatívat: gyöngyfűzés, hímzés, gobelin, orgami.. stb. Imádok olvasni, sorozatot/filmet nézni és természetesen zenét hallgatni.
Akinek kedve lenne elmélkedni az élet rejtelmeiről, vagy ajánlana pár remek fantasy/krimi könyvet, vagy csak szeretne ismerkedni egy ismeretlennel, az írjon bátran.:)
( blackravenexodys@freemail.hu )
Sziasztok!
23 éves budapesti egyetemista srác vagyok. Szeretnék megismerkedni olyan emberekkel - akár lány, akár fiú - akinek lenne kedve levelezni e-mailben. Beszélgethetünk szinte bármiről (politikáról nem szeretnék), megoszthatjuk egymás örömét-bánatát. Nem kikötés, de annak is örülnék, ha emellett néha találkoznánk, elmennénk ide-oda, jókat beszélgetnénk, bármiről, komolyabb dolgokról is. Egyszóval egy jó barátot/barátokat szeretnék, akivel akár eljárkálhatunk erre-arra, de nem gond, ha félénkebb vagy és inkább csak leveleznél. Szívesen lennék az az ember, akit a bizalmadba fogadsz, vagy ha úgy érzed, hogy nincs igazán olyan, akivel mindent meg tudnál beszélni.
Néhány támpont, amit szeretek: városnézés, séta, kirándulás, geocaching, fényképezés, a hétköznapi emberek elől elzárt helyek látogatása nyílt napokon, múzeumok, más érdekes helyek, épületek felkeresése, kreatív dolgok, ajándékok készítése, futás.
Elsősorban korombeliek jelentkezését várom (mondjuk +/- 4-5 év).
Az e-mail címem: moonfly415@gmail.com
Kedves kneseva(Éva?)!
Örülök, hogy 70 évesen is ilyen fiatalos a lelkivilágod! Én egy változó-korban levő férfiember vagyok (időnként 7 máskor meg 77). A témák, amik elsősorban érdekelnek: igényes zenék, elgondolkodtató filmek - könyvek, történelem (különösen az ókori, vagy régebbi - az egészen újszerű, különös elméletektől sem riadok vissza), a magyar nép eredete, a magyar nyelv 'boncolgatása', különböző vallások-hiedelmek eredete (nem vagyok tagja semmilyen vallási közösségnek, és nem vagyok semmilyen -ista (hungarista,marxista, fradista...)), természetgyógyászat... Természetesen ezeken kívűl is nyitott vagyok bármilyen témára, ami nem mások kibeszéléséről, vagy erről a művilágról szól. Ha úgy gondolod, hogy bármelyik téma mentén elkezdhetnénk a levelezést, kérlek írj a mail-címemre (gondolom, a felhsználónevemnél látszik)!
Mások leveleit is szívesen olvasom akiket érdekelnek efféle gondolatok, kutakodások.
Sziasztok!
Olyan barátnőket keresek akiknek a házasságát kapcsolatát az alkohol beárnyékolja a másik fél részéről.
Ha jólesne ezekről a dolgokról levelezni akkor írj.
Szia!
Én is szeretem az animéket, érdekel a japán kultúra és szeretek olvasni. Szívesen leveleznék/barátkoznák veled ha nem gond, hogy fiú vagyok.
Sziasztok!
Aki szívesen levelezne (elsősorban e-mail-en keresztül) egy fiatal, érett gondolkodású nővel, az bátran írjon.
U.i.: ha nagyon sok jelentkező lesz, szelektálnom kell, mert szeretnék teljesen arra az egy vagy néhány illetőre koncentrálni, akivel megvalósul a levelezőtárs-viszony. :-)
Helló!
Én egy 19 éves középiskolás lány vagyok, Budapestől nem messze lakom. Művész pályára készülök, s ezen a témán belül szinte minden érdekel de ezen küvűl is még nagyon sok mindennel le tudom kötni magam. Nagyon szeretem a filmeket, könyveket, állatokat föképp a madarakat és a kutyákat. De naplót is írok, és szeretek moziba járni, hintázni. Nagyon nyitott és sok oldalú személyiség vagyok, valamint mosolygos, bolondozós ... hangos, és elég beszédes de leginkább csak a papagályomhoz tudok beszélni. Az elmúlt években fokozatosan tüntek el mellőlem az emberek, ami nem feltétlenül baj, hisz én döntöttem így. Már egy ideje teljesen egyedül vagyok, nincsenek barátaim, sem párom, ha megyek valahova akkor is egymagam. Néha rossz, máskor türhető, s van hogy teljesen megfelel. Nincs szükségem sok, de felszínes kapcsolatra, inkább legyen egy-két barát és egy férfi, s ha most ez sincs, majd egszer lesz, kivárom. Tehát meg van az igényem a kötelékekre, de egy levelező partnerhez nem feltétlenül fűzök ilyen reményeket, mert meg vannak a fenntartásaim minden nem személyes ismerkedési formával szemben. De fantasztikus dolog borítékolt üzenetet kapni, és küldeni, és úgy érzem azért jót tenne a lelkemnek ha valakivel kommunikálhatnék ilyen varázslatos módon. Esetleg postagalamb?
Szia!
Engem Csányi Lórándnak hívnak 21 éves gyengén látó fiú vagyok! Láttam a levelezőtárs kern is postai levelezőtársakat keresek! estetik oldalon hogypostai levelezőtársakat keresel!
Én is postai levelezőtársakat keresek! Én szívesen levelezek veled postai úton ha te is szeretnél velem
levelezni postai úton! a Levelekre gyorsan válaszolok! várom emailodat! szia! Lóránd
Hello!
Humor,önirónia! Állítólag ritka női ismérvek,ha benned mégis fellelhetőek, -és van kedved időnként néhány sort váltani- szívesen leveleznék veled.