Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Nem tudok mindenki nevében beszélni,nem is szeretnék,hisz nem vagyunk egyformák...de nem a semmiről leveleznek az emberek és nem is azért,mert félnek,stb...én pl. azért keresek levelezőtársat,mert szeretek beszélgetni,szeretek új embereket megismerni és csak is értelmes dolgokról,nem a semmiről..ha valaki már nem úgy válaszol és a semmi felé terelődik a dolog és nem is tudom visszahoznia dolgot,akkor az már egy halott ügy...
Üdvözlet ! Egy 18 éves lány vagyok változatos,szìnes érdeklõdési körrel,ennek ellenére kevés baráttal,ìgy szìvesen leveleznék korombéli lányokkal fiukkal... Ìrhat volta képpen bárki,akit érdekelnek a könyvek,az ìrás-esetleg maga is ìr- akit komolyabban foglalkoztatnak a filmek,vagy aki nehezen talál rokon lélekre a nagy világban,mint én... mail: bluebellbunnyfairy@gmail.com
Szerintem nincs értelme problémázni ,az évek akkor is telnek:) Mindenki annyi idős amennyinek érzi magát :)
(bár akkor én néha nagyon öreg vagyok :D:D )
Akkor én mit szóljak?Én már 39 vagyok :)
Levelezőtársat keresek! Nem vagyok mai csirke, mert 58 éves, de igen fiatalos nagymama vagyok, egy szerető férjjel az oldalamon, de hiányoznak a barátnők. Nemrég költöztünk új városba, és a régi barátok nem igazán levelezősek, inkább telefonon tartjuk a kapcsolatot. Van egy levelezőtársam, akivel már több mint 8 éve tartjuk heti szinten a kapcsolatot, de nekem lenne több energiám még több levelezőpartnerral tartani a kapcsolatot. Ha gondolod, hogy szükséged lenne egy társra, akivel megbeszélheted gondjaidat, és a napi dolgaidat, mint egy barátnővel, akkor írj, én nyitott vagyok mindenre, és szerintem elválik pár levél után, hogy tudunk-e egymással beszélgetni éveken át!
Mi a bajod a fórumozással?
Ez nem, társkereső oldal alapjáraton....
És miről szeretnél levelezni?
Nagyon szeretnék lányokkal/hölgyekkel levelezni.
Az életkorod teljesen mindegy,de azért nem idősebb
nőkkel,hanem fiatalabbakkal,mert én sem vagyok még annyira idős.Csak az a lényeg hogy szívesen
írjál levelet,ne egy-két mondatot,hanem jó sokat.
És természetesen a másik meg az,hogy mindig válaszoljál,ne hagyd abba szó nélkül.Ha ilyen vagy
akkor rajta,gyerünk,írjál nekem!Várom a leveleket.
Imádok levelet kapni ez tény.Meg írni is,na és itt nem kell bélyeget venni sem:-))
Miről szeretnél levelezni?
Miért nem levelezel Gábor1984-el???
Sziasztok én is szívesen leveleznék :) nyugodtan írjon akinek van kedve
Én szívesen levelezek veled.Írj nekem!
Sziasztok valaki levelezik velem itt a Hoxán?
Elnézést ezért a semmitmondó énért;ez csak amolyan
mikrofonpróba volt.Üdvözlet mindenkinek aki olvassa ezt a portált.
Szia! Mivel nincsenek barátaim ezért szeretném kipróbálni ezt a levelezős oldalt,még sosem próbáltam nem tudom mennyire működőképes.Én egy Kelet-Magyarországon élő 33éves nő vagyok,kicsit zárkózott de van akivel könnyen megtalálom az összhangot.Nagyon szeretnék postai úton levelezni hölgyekkel akikkel egy életre szóló barátság alakulna ki.Én komolyan gondolom,ha felkeltetem érdeklődésed akkor írj privátban.Üdv.
Szia!
Szívesen leveleznék veled. 38 éves vagyok, van két gyermekem és férjem...de hiányzik egy barátnő.
bendemeli@gmail.com
Üdv
Melinda
Komoly levelezőtársakat,barátokat,barátnőket keresek hosszú komoly barátság céljából,elsősorban postai úton vagy elektronikusan.Szívesen leveleznék az élet dolgairól,és bármilyen témában.Csak olyanok írjanak akik komolyan gondolják és nem adják föl,1-2 levél után.Én egy 34 éves nő vagyok,csak nők írjanak 20-40 éves korig.Üdv.További szép napot!
Sziasztok! Senki nem akar már levelezni??? Írjatok! Szép napot!!! :)))
Helló Lányok! Én egy 35éves,kedves,őszinte,ragaszkodó,mások szerint jó humorú,csajszi vagyok.Komoly barátokat barátnőket keresek levelezőtársként hosszú távra postai úton.Nagyon egyedül érzem magam és örülnék ha találnék egy olyan lányt vagy hölgyet aki barátnőm lehetne akire számíthatok és sok mindent megtudnánk beszélni.Én nem adom fel,ha te sem és komolyan gondolod a barátságot akkor privátba írj.
én nem szoktam használni a szlovákia magyar vagyok mondatot.én vagy azt h szlovákiai vagyok...és mivel látja vagy halja az illető h magyarul irok vagy szólalok meg biztos nem hiszi h héber vagyok.....
vagy a magyar szót használom.....mivel magyar az anyanyelvem,ha azt mondom h szlovák vagyok akkor nyilván szlovákul beszélek.
mondjuk a barátom ugyanitt él...de ő szlováknak mondja magát hiába beszél magyarul....
Annyi "szlovákiai magyar vagyok" kiírást láttam, hogy elképesztő. Képzeljétek, én erdélyi magyar vagyok, és egész addig nem fogom azt használni, hogy "romániai magyar vagyok" amíg a szülőföldem több magyar csontot takar mint románt. Engem nem érdekel, hogy a politika, vagy egy rohadt alkotmány mit ír, mert az változik... Városainkat, és falvainkat magyar kezek építették, a temetőkben a legtöbb sírkövön is magyar felirat van.
Ha kitörne mondjuk a harmadik világháború, és a kínaiak nyernék meg, és elfoglalnák egész Kelet-Európát, én akkor is erdélyi magyar maradok, s nem leszek soha "kínai magyar", mint ahogy "romániai magyar" sem! Persze vannak amerikai, ausztráliai, angliai magyarok, stb., viszont ez más lapra tartozik, azok ott idegenek, bevándorlók! De az ősi szülőföldeden hadd maradhass az mint üknagyapád, vagy az ő üknagyapja is: felvidéki, kárpátaljai, vajdasági, vagy erdélyi magyar!
Sajnálom, ha ti csak szlovákiai magyarok vagytok..
én is Sk-ból vok :D
dumcsizni vki ?:D
Szia
Tessék csak "mai csirkének" tartani magad! Ne vedd el más kedvét :) Én 35 leszek,akkor már én se vagyok mai tyúk ??? :D
Szép napokat,Ancsa
sziasztok! én budapesti vagyok és csevegős barátnőt keresek akivel találkozni is lehet. köszi Éva
Szia!
37 éves férfi vagyok, nem mai csirke. Skociaba lakom es dolgozom. keresek , egy megerto, aranyos szokimondo levelezotarsat , Megbiszhato aki nemadja fol a levelezest. keresek(e-mailben). Bármilyen téma érdekel. Ha van kedved írj a karcsi7@gmail.com . elore is koszonom. Tovabbi kellemes napot . Udv:Kari
Az ex tót volt? Tudod? ezeknek csak délig van eszük :D
igen mar van.nagyon sokat segit nekem..az ellentetje az ex-ferjemnek:)na meg magyar nem tot:)
További ajánlott fórumok: