Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Miért lenne "újfajta" őrület?:O Régen talán neten leveleztek?:D
Te nemszoktál kapni sosem kézzel irt képeslapot?:)
Üdvözlet!
24 éves lány vagyok.
Hasonló érdeklődési körű, velem legalább egyidős női levelezőtársat keresek, akivel később valódi barátság is kialakulhat, elsősorban Rákoskeresztúrról és környékéről.
Érdekel az irodalom, a pszichológia, filozófia, művészetek, keleti vallások, természetjárás. Szeretek rajzolni, festeni, néha írni.
Igyekszem minél kevesebb vegyszert használni, és nem eszem húst.
Szeretem a metál, klasszikus, alternatív, punk zenéket, a régimódi stílust, a „dark” témákat.
Mindig vonzott a sötétség, a mesék, önmagunk megváltása, a bűn eredete, az ijesztő és a groteszk.
Nem tudok mit kezdeni azokkal az emberekkel, akik csak takargatják a problémákat, akik nem tudnak túllépni a konvenciókon, akiknek folyton el kell játszani, hogy minden rendben.
Szeretnénk valakit találni, aki más: útkereső, gondolkodó, vagy egyenesen számkivetett, aki nem fél változtatni és olykor hátat fordítani az elvárásoknak.
Tele vagyok félelemmel, olykor pesszimizmussal, öngyűlölettel, de szeretek nevetni is, és megszállottan rajongok az élet szépségeiért, próbálok értelmet találni a múlandóságban.
E-mail az adatlapomon.
Kérlek, csak akkor írj, ha valóban van bennünk közös.
A nevem Renáta 22 éves vagyok és levelezni szeretnék postai úton.
Hobbim a zenehallgatás, olvasás, sétálás, kirándulás, vers írás, levelezés.
Szeretem az állatokat
E-mail címem: olarnyik.renata@freemail.hu
Rávilágítani lehet :) A kérdés csak az, mit tud ő ezzel kezdeni.
Én szívesen beszélgetek, de vadidegenek problémái nem érdekelnek.
Nem is kell a másiknak tanácsot adnom. Elég meghallgatnom és esetleg rávilágítanom azokra a tényezőkre, amik talán neki nem tűntek fel, mégis fontosak lehetnek.
Persze egy energiavámpírra nincs szüksége senkinek. Ha az a másik minidg ugyanabba a gödörbe esik bele, akkor előbb-utóbb eltűnek mellőle a támogató kezek.
jelenleg nem nyomja semmi a szívemet.persze szokott olyan is lennei és olyankor jólesne egy bnő tanácsa vagy csak a kedves szavai...
am olyan vagyok h nagyon ritka az olyan ember akinek tiszta szívből megnyílok....
viszont szivesen meghallgatom mások panaszait vagy amit kell
Én ezt nem így látom.
Nyitva hagyom az ajtómat, ha valaki éppen ázik, bejöhet egy kis időer. Viszont nekem van tető a fejem felett és nem vágyok más házába...
Bocsánat, hogy beleoffolok, de miért kellene nyilvánosan megosztani bármit is?
Itt sokan szerintem inkább magányosak, a lehetőség pedig adott számukra. Az életben sem kiabálom világgá, hogy mi nyomja a lelkem,megkeresem az erre legmegfelelőbb személyt, személyeket...
Ezt sosem fogod megtudni ha igy álsz hozzá és senki sem egyforma és mindenki úgy ismerkedik ahogyan neki a legmegfelelöbb.
Te szóba álsz mindenkivel nyiltan élöbe saját dolgaidrol?:P
sziasztok.
Szivesen leveleznék bárkivel.Hiszen néha jól esik kiönteni másnak a szivemet..Bulizós életivádm csaj vagyok,de néha nekem is vannak rossz napjaim.
Ha gondolod írj bátran :D
Ja 22éves vagyok :D
Nekem erről az a véleményem, hogy általában levelezőtársat, és barátokat ily módon azok keresnek, akiknek nincs mondanivalójuk a világ számára, és a világnak sincs mondanivalója az ő számukra.
Ilyenkor aztán megtalálják egymást, és beszélgetnek a semmiről, de ez csak rövid ideig tart.
Sziasztok !
Levelező társakat keresek :) 21 éves lány vagyok nem egy bulizós fajta. Szeretem a jó könyveket a késő esti sétálást. Kortól nemtől függetlenül bárki írhat. Elsősorban elektronikus úton.
E-mail címem: habospite267@gmail.com