Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Sziasztok
Én is levelezőtársat keresek,mint itt mindenki.
De azt nem gondoltam,hogy ilyen nehezen lehet találni,mert tisztelet a kivételnek,de valóban van olyan aki néhány levél után szó nélkül eltűnik.Nyilván nem lehet azonnal összhangban lenni egy másik emberrel,de azért szó nélkül eltűnni nem való.Lehet ,hogy rosszul gondolom,de ez az életben is úgy működik,ha belépünk valahová,vagy kilépünk valahonnan,legyen az egy ajtó vagy egy ember élete,köszönünk.Bocsánat ha valaki ezt másképp gondolja,de én őszinte embernek tartom magam és ugyan ezt szeretem másoktól is.Nagyon szép napokat kívánok mindenkinek :)
Sziasztok!
Én is őszinte barátságot keresek. Sajnos az én barátaim lemorzsolódtak különböző okok miatt... Sok szabadidőm nincsen, de jó lennének olyan barátok, akikkel megbeszélhetjük a csajos dolgainkat, akár csak emailben is, akit felhívhatok néha, vagy néha egy-egy csajos programot szervezhetnénk, akikkel támogatnánk egymást nehéz időkban és együtt örülnék a jókban... Meghallgatjuk egymást, kibeszéljük a pasikat, recepteket, stb. Szóval az az igazi "filmbéli" baráti társaság hiányzik:), és máshol nem tudok jelenleg ismerkedni, barátkozni... Jó lenne megismerni új embereket... Amúgy 29 éves dél-pesti nő vagyok, alapvető érték nálam az őszinteség, fontos a humor, a pozitív gondolkodás, kölcsönösség, tisztelet, stb.
Fiatal csajszi ismizne... Vki? Jöhetnek csajszik is! :P
suckheni@gmail.com
nyár 2013! :) Én szívesen levelezek veled! :)
Várok még másokat is! 26 éves bp-i lány vagyok! :)
Sziasztok!
21 éves lány vagyok és levelezőtársat keresek. Igaz vannak barátnőim de szeretek beszélgetni az emberekkel ha van miről :) Szeretek sétálni, zenét hallgatni,kutyámmal sétálni.
email címem: trini15@citromail.hu
Sziasztok!
22 éves fiú vagyok. Szívesen beszélgetnék bármiről, bárkivel. Szeretem megismerni mások hozzáállását a világhoz, vagy csupán kellemesen csevegni/levelezni. Előljáróban rólam, annyit hogy főiskolai hallgató vagyok.
e-mail címem: rozsaamonte@gmail.com
Sziasztok!
Levelezőtársat keresek, főként postai úton. 23 éves vagyok,szeretek sétálni, fotózni, zenét hallgatni, makettezni,filmet nézni. Szeretem a kutyákat sokat szoktam motorozni. Sok támáról lehetne levelezni.
Szeretnék főként lányokkal levelezni.
E-mail címem: rezzie@index.hu
Sziasztok!
Levelezőtársat keresek én is, mint midenki más ebben a csoportban. 21 éves vagyok, és mivel nem vagyok nagy közösségi ember, így nem is nagyon vannak barátaim. De valahol el kell kezdeni, nem igaz? :) Nagyon szeretek túrázni, sétálni, moziba járni.
Szóval szeretnék velem egykorú lányokkal levelezni, szerintem megtalálnánk a közös pontot. :)
E-mail címem: en.enyem@gmail.com
Üdv Mindenkinek!
18 éves, hamarosan főiskolás, intelligens, egyedi mégis nőies megjelenésű lány keres nőnemű postai levelezőpartnert 18-20 év között. Kedvenceim közé tartozik a zene/zenélés (Tokio Hotel, Avril Lavigne, Adele, Three Days Grace, Ákos, Apocalyptica, meg majdnem mindenféle pop-rock), ezen kívül nagyon szeretek olvasni (főleg fantasy és történelmi könyveket). Írjatok bátran, nem harapok! ;)
Az e-mail címemen megadom a postacímem: koanbe116@gmail.com
Sziasztok!
Férjnél lévő, 35 éves, két gyermekes anyuka vagyok.Gyermekeim 14 és 11 évesek.Én is levelezőtársat keresek,hasonló korú családos anyukákkal,akik szeretnek mindenféle dolgokról beszélgetni és nem unják meg 1-2 levél után.Akinek van kedve írjon bátran,cimem az adatlapon. .
Sziasztok!
32 éves vagyok, van egy férjem és egy 4 éves kisfiam. Költözés miatt barátokkal nem állok valami jól, ezért szívesen leveleznék (emaileznék) valakivel, akivel őszintén, tabu nélkül megbeszélhetném az élet dolgait, aki meghallgat ha fáj valami, aki együtt örül velem ha jó dolog történik, aki néha helyrerak ha hülyeséget csinálok. Cserébe én is őszinteséget, odafigyelést adok. Érdekel más emberek sorsa, ki hogy él, hátha tanulhatunk egymástól! Korra és nemre való tekintet nélkül!
Ha szívesen leveleznél velem, írj az email címemre!
pinki1@citromail.hu
Szép napot! : ))
Sziasztok!
Levelezőtársakat keresek, főleg postai úton, de lehet elektronikus is. Olyanokat, akik nem unják meg hamar és tűnnek el pár levélváltás után!!!!! Írjatok!
Sziasztok!
22 éves fiú vagyok,keresem a levelezőtársamat 16-25 év közötti nő személyében:)
walket@citromail.hu
Sziasztok! :)
Egy mosolygós, vidám, nagy nevetéseket és nagy beszélgetéseket imádó 23 éves lány levelezőtársakat keres. Kortól, nemtől függetlenül írhattok.
Az e-mail címem: miss_zizi@citromail.hu