Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Levelezőtárs kerestetik fórum

Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)

❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
2013. máj. 21. 18:00

Sziasztok

Én is levelezőtársat keresek,mint itt mindenki.

De azt nem gondoltam,hogy ilyen nehezen lehet találni,mert tisztelet a kivételnek,de valóban van olyan aki néhány levél után szó nélkül eltűnik.Nyilván nem lehet azonnal összhangban lenni egy másik emberrel,de azért szó nélkül eltűnni nem való.Lehet ,hogy rosszul gondolom,de ez az életben is úgy működik,ha belépünk valahová,vagy kilépünk valahonnan,legyen az egy ajtó vagy egy ember élete,köszönünk.Bocsánat ha valaki ezt másképp gondolja,de én őszinte embernek tartom magam és ugyan ezt szeretem másoktól is.Nagyon szép napokat kívánok mindenkinek :)

826. Őszinte barátság (válaszként erre: 825. - Saatee)
2013. máj. 21. 14:43
Szia! Én nagyon egyet értek a leírtakkal nagyon szimpatikusnak találtam,az üzeneted,én is pont olyasmire gondoltam :):)Én szívesen megismerkednék veled,lehet hogy te vagy akit keresek,meglesz az összhang :) mesélsz magadról,szüleiddel laksz? Várom üzidet. Üdv.További szép napot!
825. Saatee
2013. máj. 21. 12:48

Sziasztok!

Én is őszinte barátságot keresek. Sajnos az én barátaim lemorzsolódtak különböző okok miatt... Sok szabadidőm nincsen, de jó lennének olyan barátok, akikkel megbeszélhetjük a csajos dolgainkat, akár csak emailben is, akit felhívhatok néha, vagy néha egy-egy csajos programot szervezhetnénk, akikkel támogatnánk egymást nehéz időkban és együtt örülnék a jókban... Meghallgatjuk egymást, kibeszéljük a pasikat, recepteket, stb. Szóval az az igazi "filmbéli" baráti társaság hiányzik:), és máshol nem tudok jelenleg ismerkedni, barátkozni... Jó lenne megismerni új embereket... Amúgy 29 éves dél-pesti nő vagyok, alapvető érték nálam az őszinteség, fontos a humor, a pozitív gondolkodás, kölcsönösség, tisztelet, stb.

2013. máj. 21. 10:06
Őszinte,kedves,humoros lány olyan hölgyek-lányokkal levelezne az ország bármely pontjáról postai úton vagy facebookon akinek fontos az őszinte barátság.Mivel nemigazán vannak már barátaim, ezért idáig máshol próbálkoztam de mindig csak csalódtam,ezt az oldalt ajánlották nekem remélem itt megtalálom azt a barátságot amit keresek. Olyanok írjanak csak akik komolyan gondolják a levelezést-barátságot akik nem tűnnek el egyik napról a másikra és lehet rá mindig számítani,hisz egy igaz barát akivel sok mindent meglehet beszélni,sok mindenről lehet beszélgetni,és segítőkész. 34éves vagyok őszinte tartós barátságot keresek.Létezik még ilyen???? Igérem nem csalódsz bennem ha megszeretnél ismerni privátba irj. További szép napot!
823. Timmyke
2013. máj. 17. 18:55
Sziasztok! Én egy 16 éves lány vagyok, e-mailen leveleznék elsősorban lányokkal. Persze írhatnak fiúk is. Címem: timi @ girly . hu
2013. máj. 17. 15:47

Fiatal csajszi ismizne... Vki? Jöhetnek csajszik is! :P

suckheni@gmail.com

2013. máj. 17. 13:57

nyár 2013! :) Én szívesen levelezek veled! :)

Várok még másokat is! 26 éves bp-i lány vagyok! :)

2013. máj. 15. 11:59
Őszinte, optimista, bohém férfi barátot keresek elsősorban 35 év fölötti korosztályból. Hasonló életkorú nő vagyok, bármilyen témában leveleznék e-mail formában. Elérhetőségem:rainbow1784@freemail.hu
2013. máj. 13. 20:59
Szia! Levelezőtársat egyben barátnőt keresek,elsősorban Debrecen és környékéről.Sok témában szeretek levelezni,beszélgetni.Én egy 33éves suliban járó,magányos,csajszi vagyok,komoly gondolkodású,őszinte komoly lányokkal leveleznék,akik egy életre szóló barátságot szeretnének.Ha megszeretnél ismerni írj privátban.
2013. máj. 13. 15:53
Halli! Korombeli 24-37éves lányokkal leveleznék,mivel nincsenek barátaim akivel valós barátság alakul ki.Bármilyen témában szívesen levelezem,bár érdeklődési köröm kertészet,sütés-főzés,filmek,zene,kutya.Alapjába véve egy őszinte,mosolygós lány vagyok.Csak olyanok írjanak akik komolyan gondolják,és nem tűnnek el 1-2 levél után.
817. Hegyi
2013. máj. 11. 21:40
Sziasztok, 27 éves erdélyi fiú vagyok, beszélgető/levelezőtársat keresek. Engem főleg a természetjárás s biológia (ebből aztán minden) érdekel, de ezen kívül még olvasás, film, zene, csillagászat, pszichológia, paleoasztronautika is leköt, ennek ellenére bármilyen más beszélgetési/levelezési témára nyitott vagyok. A távolság nem számit nekem, csak annyi, hogy a levelek ne egy-két tőmondatból tevődjenek össze. Címem: wotan5891@freemail.hu
2013. máj. 11. 12:35

Sziasztok!

21 éves lány vagyok és levelezőtársat keresek. Igaz vannak barátnőim de szeretek beszélgetni az emberekkel ha van miről :) Szeretek sétálni, zenét hallgatni,kutyámmal sétálni.

email címem: trini15@citromail.hu

815. gory002 (válaszként erre: 530. - Mareszka1)
2013. máj. 6. 07:11
Hasonkorú vagyok, és csípem a frappáns bemutatkozásodat! Nagyjából ezt én is elmondhatnám magamról, néhány pontját kivéve. Mit szólnál pár levélváltáshoz, hogy lássuk stimmelünk-e?
814. gory002 (válaszként erre: 559. - 0d345421cc)
2013. máj. 6. 07:06
Mivel én azt gondolom, hogy kornak nem mindig van köze ahhoz, hogy embereket között barátságok köttessenek, ezért írok neked. Nekem széles körű a palettám, mert nagyon jól megértem magam a 45, az 52, a 68, és a 75 éves barátnőimmel is, ezért gondolom, ha lenne kedved pár levélváltásban megismerkedni velem, akkor eldönthetnénk, hogy ott van köztünk az a kis plussz, ami ahhoz kell, hogy emberek barátságot kössenek egymással, és tudjanak mindig valamiről beszélgetni. Várom válaszod!
2013. máj. 4. 16:58
Sziasztok!Én egy 14 éves lány vagyok a nevem Eszti , szívesen ismerkednék levelezés útján, inkább elektronikus módon.Főbb hobbiaim:olvasás,rajzolás,zene hallgatás,vers írás, valamint próbálkozok a regény írással is :) szeretem az állatokat, imádok nevetni.Ha zene akkor rock,pop, esetleg punk,de mindent meghallgatok ami jó (kedvencek:Green Day,Paramore,Rise Against,Nickelback,Linkin Park,Skillet,Fun,Pink...) :).Ha szeretnél megismerni vagy csak szeretnél valamit kérdezni írj! e-mail: esztus712@gmail.com kortól és nemtől függetlenül várom a leveleket:) Szép napot !
812. grizus
2013. máj. 3. 01:13
Én is levelezőtársat keresek, 36 éves vagyok és budapesti. Érdekel az ezotéria, a természet, a világ dolgai, a zene és a szépségápolás. Ezeken belül minden. Várom a leveleket.
2013. máj. 2. 21:23

Sziasztok!

22 éves fiú vagyok. Szívesen beszélgetnék bármiről, bárkivel. Szeretem megismerni mások hozzáállását a világhoz, vagy csupán kellemesen csevegni/levelezni. Előljáróban rólam, annyit hogy főiskolai hallgató vagyok.

e-mail címem: rozsaamonte@gmail.com

810. Rezzie
2013. máj. 2. 12:12

Sziasztok!

Levelezőtársat keresek, főként postai úton. 23 éves vagyok,szeretek sétálni, fotózni, zenét hallgatni, makettezni,filmet nézni. Szeretem a kutyákat sokat szoktam motorozni. Sok támáról lehetne levelezni.

Szeretnék főként lányokkal levelezni.

E-mail címem: rezzie@index.hu

809. enenyem
2013. máj. 2. 11:40

Sziasztok!

Levelezőtársat keresek én is, mint midenki más ebben a csoportban. 21 éves vagyok, és mivel nem vagyok nagy közösségi ember, így nem is nagyon vannak barátaim. De valahol el kell kezdeni, nem igaz? :) Nagyon szeretek túrázni, sétálni, moziba járni.

Szóval szeretnék velem egykorú lányokkal levelezni, szerintem megtalálnánk a közös pontot. :)

E-mail címem: en.enyem@gmail.com

808. ReaKovats (válaszként erre: 802. - Hópárduc76)
2013. ápr. 28. 13:53
Szia! Én szívesen levelezek veled. Lécci írj ide egy üzenetet és megadom a postacímem: koanbe116@gmail.com
2013. ápr. 28. 13:52

Üdv Mindenkinek!

18 éves, hamarosan főiskolás, intelligens, egyedi mégis nőies megjelenésű lány keres nőnemű postai levelezőpartnert 18-20 év között. Kedvenceim közé tartozik a zene/zenélés (Tokio Hotel, Avril Lavigne, Adele, Three Days Grace, Ákos, Apocalyptica, meg majdnem mindenféle pop-rock), ezen kívül nagyon szeretek olvasni (főleg fantasy és történelmi könyveket). Írjatok bátran, nem harapok! ;)

Az e-mail címemen megadom a postacímem: koanbe116@gmail.com

806. bunny63
2013. ápr. 27. 16:34
Sziasztok! Én is levelezőtársat keresek. :-) 30 éves anyuka vagyok. Őszinte és tartós "kapcsolatot" keresek. Korra, nemre való tekintet nélkül várom a leveleket.
2013. ápr. 27. 15:33

Sziasztok!

Férjnél lévő, 35 éves, két gyermekes anyuka vagyok.Gyermekeim 14 és 11 évesek.Én is levelezőtársat keresek,hasonló korú családos anyukákkal,akik szeretnek mindenféle dolgokról beszélgetni és nem unják meg 1-2 levél után.Akinek van kedve írjon bátran,cimem az adatlapon. .

804. Pinki1
2013. ápr. 27. 02:25

Sziasztok!

32 éves vagyok, van egy férjem és egy 4 éves kisfiam. Költözés miatt barátokkal nem állok valami jól, ezért szívesen leveleznék (emaileznék) valakivel, akivel őszintén, tabu nélkül megbeszélhetném az élet dolgait, aki meghallgat ha fáj valami, aki együtt örül velem ha jó dolog történik, aki néha helyrerak ha hülyeséget csinálok. Cserébe én is őszinteséget, odafigyelést adok. Érdekel más emberek sorsa, ki hogy él, hátha tanulhatunk egymástól! Korra és nemre való tekintet nélkül!

Ha szívesen leveleznél velem, írj az email címemre!

pinki1@citromail.hu

Szép napot! : ))

803. hedus76
2013. ápr. 24. 19:58
Sziasztok! 37 éves két gyermekes anyuka vagyok,13 éve a családomnak élek. A gyermekeim kezdenek felnőni 12 és 10 évesek,egyre több időm van magamra,de sajnos barátnőm nincs. Szívesen leveleznék hasonló korú családos csajszikkal.
2013. ápr. 24. 18:11

Sziasztok!

Levelezőtársakat keresek, főleg postai úton, de lehet elektronikus is. Olyanokat, akik nem unják meg hamar és tűnnek el pár levélváltás után!!!!! Írjatok!

801. a3708fa572 (válaszként erre: 800. - Dorcii911)
2013. ápr. 24. 15:55
De határozott valaki..:))
800. dorcii911 (válaszként erre: 778. - E275fd7eb1)
2013. ápr. 22. 12:33
Már bocsi, de nem új levelezőtársakat kellene keresned, hanem válaszolnod azoknak, akik már küldtek neked levelet.
2013. ápr. 20. 16:28

Sziasztok!

22 éves fiú vagyok,keresem a levelezőtársamat 16-25 év közötti nő személyében:)

walket@citromail.hu

2013. ápr. 12. 12:18

Sziasztok! :)

Egy mosolygós, vidám, nagy nevetéseket és nagy beszélgetéseket imádó 23 éves lány levelezőtársakat keres. Kortól, nemtől függetlenül írhattok.

Az e-mail címem: miss_zizi@citromail.hu

❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook