Ketogén diétázók (beszélgetés)
Kevés a kcal:)))) NÉZD meg BMR(alapanyagcserédet) úgyanúgy kiszámolja mint BMI .Akkörül vagy kicsivel alatta legyen a kcal:)) Ha többet mozogsz lehet több is ,ha lazulós nap van kevesebb:))
Írj nyugodtan mi kell aztán remélem kibogozzuk itt együtt:))
Ez kalóriában,ha ma csak ezt eszed kb.500 kalória max. Kevés a fehérje szerintem.A múltkor küldtem a számolós linket,érdemes megnézni és beállítani az adataidat alapján,és hozzá használni pl. a kalóriabázist,így tudod követni a makrókat és a kalóriát is.
Ez a fehérje nagyon kevés.Így a szervezeted azt hiszi,éhezel,ha ez egy napi kajád.
Nekem 75 kilóhoz a napi makro 20g ch,91gfehérje és 73 g zsír.
Mai elfogyasztott mérésem:
38g ch
26g fehérje
84g zsír
Ez pontosabban 6db tojás másfél paprika, egy nagyobb paradicsom, és egy nagyobb fej hagyma. Tojásos lecsót készítettem. És csak ezt ettem ma.Időm nem engedett mást.Ez rossz érték?😳
Nem hülyeség,dehogy:)) Utána kell néznem ,én tavaly nem nagyon variáltam 7 hó alatt,viszont az étvágy csökkent és egyre jobban belejöttem kevesbb kellett mondhatni magát állította.
Most meg nem néztem meg épp úgy indítottam :))
Hali:)Arra figyelj hogy a zsír mennyiség meglegyen mert ,az az elv ha valamit elveszünk( ch) akkor ahelyett kell is valami,itt ez a zsír:))Ha nem elég akkor nem vagy jól!
Le a kalappal hogy edzel ,és most nehogy féreérts de lehet hogy hirtelen kicsit sok az edzés és esetleg kevés a kcal:)) Drukkolok:))
Lehet, h tényleg annyira alámész, h a szervezeted már pániküzemmódban van. Én kíváncsiságból nézném egy hétig, lehet meglepődnél. Anyukám volt így, mikor elkezdte kalóriabázisban vezetni, h mennyi az annyi és akkor eléggé ledöbbent, h bár kevésnek tűnik, amit eszik, rohadt sok kalória.
Nem akarom rádtukmálni a méricskélést, remélem nem érzed így :), csak konkrét adatok alapján könnyebb átgondolni az embernek, min érdemes változtatni; mert ugye nálad úgy tűnik, valami nem jó.
Neked is szép reggelt!
Lássuk: kávé tejszínnel, szh csökkentett kenyér utolsó darabkája egy Hamé tonhalkrémmel és 50g sós földimogyi, ebédre brokkolifőzelék házi gyártmányú tonhalfasírttal, utána még egy tejszínes kávé, aztán bezár a bazár. :D
Jó reggelt!🙂
Ti mit esztek ma?
Huu...jo erzes, hogy nem vagyok egyedul!!!
Nem is tudom miert ettem a pogibol, es raadasul olyan sokat. Egyaltalan nem kivantam a szenhidratot mar (pedig imadom, az edesseget is, mindent imadok, imadok enni).
Nem is voltam ehes, mai napra mar megvolt a nagy adag zsirbevitel, mikor megereztem azt a jo illatot. Vendegeink is voltak. Es annyira jol esett, hogy tenyleg nem is bantam meg. Csak igy kiestem a ketozisbol.
Akkor holnap bojtolok! Ha birom (meg van a pogibol...uristen:))
Hat holnap delig szerintem nem eszek semmit tuti mert most majd szet pukkadok...de be kell hogy valljam, boldog vagyok:)))
Nincs lelkiismeret furdalasom se.
Elobb megettem egy jo nagy adag friss hazi feherlisztes turospogacsat (anyuet) 😐 vendegeink voltak es olyan jo illatok keringtek a hazban, hogy ugy dontottem megajandekozom magam. 3 hete vagyok ketozisban, nem fogytam semmit, de "csak" 5 kilotol kellene megszabadulnom.
Fincsi volt, szerintetek hogy menjek vissza ketozisba gyorsan? Ujra kell kezdenem gondolom..