Ketogén diétázók (beszélgetés)
Én most csináltam keto zsemlét.pótléknak egész jó.Annyi,hogy az útifűmaghéjlisztet használtam a maghéj helyett,így jobb.
Olajat minimálban tolok szinte csak a majonézhez kell,én is zsír, vaj,kókuszolaj:))
Még nem néztem meg a kukoricacs. olajat:))
Én úgy tudom az nem éppen jó,csak az extra szűz oliva meg kókuszzsír.
Meg állati zsír.
Mondjuk nekem könnyű,van egy rakat jóféle házi kacsa és disznózsírom.
Zseniális:))utánanézek :))Én is szeretnék csillogni:))
Már csak az kéne hogy megálljam hogy ne csipegessek bele az amúgy elég jó étrendbe és sinen v.ok:))
Hát valamit csak kell:)) Floriolt használok.
lehet hogy szezám oljjal is OK lenne,csak hát az árakat is nézni kell kicsit:))
Nem Bírom az olivát,pedig tudom hogy jó. DE az íze:0
meg sem próbáltam vele a majonézt ,,se:))))
Nálam Kv aztán még1 kv:))
Ebéd majonézes tonhalsali+zöldek
vacsi ,maradt még tegnapról túrógombóc meg leves is:))
Reggeli fél avokádó,házi csirkemell sonka ,rukkola,madársaláta
Ebéd tarja,kígyóubi,saláta
Egyenlőre ennyi🙂
Neked is jó reggelt!
Mai menü: diós süti, tejszínes kávéX2 tejfölös gombás csirkemell salátával, uzsira mandula.
Én is azt hittem, ennyi vajjal kificcen a papírból...
Rámész az illető adatlapjára és ott vannak a jelek, amiből lehet választani. Rákattintasz és ennyi.🙂
Koràn keltél te is.🙂Nem ide tartozik,de hogy lehet jelet adni a másiknak?
Érdekes, pedig sok a vaj benne..
Köszi!
Még nem sütöttem ketósat,de ez a diós cucc jól hangzik.
A diós süti vállalható lett, így leírom. Én mini muffin formában sütöttem, így 12 db lett. Szerintem nem kellene bele ennyi vaj, mert a muffin papír teljesen átázott tőle.
100g darált dió
4db tojás
100g vaj
40g eritrit
Ebben a formában 180 fokon alul-felül módban 30-35 perc alatt átsül, tűpróbát érdemes csinálni.
1 db 140 kcal 14 g zsír, 1g szh és 4g fehérje.
A naplómban lesz kép is róla.
Ami engem illet,nem megy most a menet.Ezért nem is írtam ,még (épp csak )70 alatt, de azt a jó ritmust amivel tavaly indítottam nem bírom elcsípni.
Pedig már 1 hónapja hogy "nyekergek" magamnak!
Bár ha belegondolok tavaly ilyenkor még azt sem tudtam mi a keto diéta! Most pedig annyi kg lehetek mint nagyon-nagyon régóta nem,,,hát csak örülhetek:)
Szóval összeszedem magam :)Mindenkinek jó napokat:)))
Fogyogassunk csak:))))))))
Ne aggódj menni fog:) Ha beleolvasnál a fórumba látnád hogy nem egyformán fogyunk , vannak megállók :)) Mint akármilyen más diétában:)) Ha jól eszel és jók az arányok,megindul az:)
Olvasgass vissza a fórumban (ha eddig nem tetted) és van rá kis időd ,sok sok tapasztalatot ,kajatippet, stb.látsz:))