Ketogén diétázók (beszélgetés)
Tesztcsíkot próbáltam venni, de több gytárban sem kaptam. Sőt, volt, ahol azt mondták, hogy jelenleg nincs forgalmazva (?). Még 1-2 helyen megpróbálom, aztán rendelek neten.
Pár nap úgyis kell, míg állok, így van idő, addig belövöm az adagokat, meg a lehetőségeket.
Ami hiányozni fog: tej, tészta, csoki, pékáru. Elég édesszájú vagyok. Bár most nem kívánom. Na, de majd 3-4 nap után megnézem, hogy mennyire hiányzik.
Eddig ezeket ettem:
Reggeli: 2 tojás, szalonna, kolbász sütve
Tízórai: cserpes natúr joghurt fele (ez mára ki is került, mert 10 ch van benne, annyit nem ér)
Ebéd: sertéspörkölt (csak hús) savanyúsággal
Tízórai: joghurt másik fele és egy marék dió (ma már csak dió)
Vacsora: szalonna, kolbász, csirkemell sonka sütve + egy csík trappista sajt kicsit megolvasztva, kis majonézzel és egy kanál olívaolaj (ezt a pánik miatt, hogy nem lesz meg a napi zsír).
Ha valamit rosszul válogatok, akkor javítsatok ki, kérlek.
Így néz ki az eddigi 2 nap:
1354 73/29/104
1486 78/16/123
Hali.tegnap mertem magam 74,7kg fogytam egy hetvege alatt 40dkg ot.
Beteg vagyok,influenzas,nyilvan zsiros dologkat nem kivanok,lehet most par napig hanyagolom a dietat.
Sziasztok!
Először is gratulálok a szép eredményekhez, amiket elértetek, csak így tovább!
Jómagam pár napja botlottam ebbe az étrendbe és úgy döntöttem, hogy megpróbálkozom vele.
Az alapok így néznek ki:
férfi
170 cm
95 kg
Célom 80 kb lenne 4 hónap alatt. A kalóriabázis szerint ez napi 1380 kcal, 69/17/115 arányban.
Tegnap volt az első nap, de mára kicsit belebonyolódtam, mert ma töltöttem fel az eddigi ételeket, így kicsit sakkoznom kellett, hogy miből mennyi is kell. Egész jól belőttem eddig az arányokat, szóval úgy nézem, hogy menni fog. Már az egy jó dolog, hogy nincs kenyér, nass és apró falatok ebből-abból.
folyt.köv.
Èn 64- ről indultam több , mint egy ève, most 55,8-nàl tartok, 52 a kicsi cèl, a vègső a 48. (150 cm vagyok)
Csak rengeteget stagnàltam eddig, mert mindig van vmi ünnep, vagy buli vagy csak haza Mo-ra. 😁 Vagy csak jò kifogàs sose rossz!😂
Huu nagyon ugyes vagy,ez igazan szep eredmeny.
Neked nem nehez kitalalnod mit egyel?
Sziasztok!
-10 kg-nál tartok. :)
Hat igen,20CH val nekem is meggyult a bajon,meg is 30felett is sokszor gondolkodom mit is egyek.
Kicsi faluban elek,itt olyan hogy mascarpone es tarsai nincsenek...meg jo hogy paradicsomot es paprikat lehet kapni mostmar.
Most is reggeliznem kellene de semmit nem kivanok,amit szabad ennem attol mar hanyingerem van.
igen beirok en is mindent de nekem a zoldsalata nem egyszeru tortenet. igyekszem en de annyira nem jon be es az avokadot sem szerettem meg. szerencsere mar nem is veszek tiszta penzkidobas
paprikat paradicsomot uborkat hagymat fokhagymat szeretem 😊
Nagyon ugyes vagy,gyorsan olvasnak le rolad a kilok.Neked hany kilotol kell meg megszabadulnod?
Te mindent beirsz a bazison?Zoldsegeket is?
A cel 67kg eddig november ota lement 5kg annyi hogy karacsonyi zaba alkalmaval visszajott 2kg.
Egyaltalan nem sportolok semmit csak kajaval ment le ennyi kicsit emeltebb ch val nekem 34ch-ra van bealitva a bazis.Igy is ketozisban vagyok.
Ha elernem a celom nem csinalnam tovabb,nem tervezem e szerint elni,emelni szeretnem a ch-at,azt meg nem tudom mennyire.Inkabb a kaloriszamlalalst vennem alapul,nekem az egy betarthatobb verzionak tunik.
Amitol en meghiztam azt elhagytam, a rengeteg ragcsat es az egesz nap evest,az este 10kor valo nassolast,szoval ha visszaternek egy normal etkezesre szerintem nem szednem vissza a leadott kilokat,de ez meg a jovo zeneje,majd akkor derul ki ha abbahagyom a ketot es kialakitok magamnak valamifele uj etrendet.
Mai nap kaloria 1042. Feherje:74 ch:28 Zsir:68
Nekem sincs etvagyam,tegnap sem volt,nagyon nehezen megy le a kaja,nem tudom mi lesz ha igy marad...
Tegnap mertem magam 75,1 ami ulyabb 50dkg fogyast jelent,szoval haladni haladok.tartom a tervet amit a kaloriabazison belottem.