Ketogén diétázók (beszélgetés)
koszi😊 igy legalabb penzt is sporolok mert nem kellett ujat venni. a hetvegek nekem nehezebbek tobb az idom es tobbszor jon a gondolat hogy mit kellene enni...
Gratulálok! Szép eredmény.
sziasztok😊 nalam a heten a suly nem valtozott de a ruhat amit a mult heten meg nem tudtam becipzarazni tegnap siman tehat a mai alkalomra fel tudom venni.
Tegnap csináltam fényképeket is. Ha éhes leszek, akkor megnézem őket. :)
Idővel észre fogják. Aki minden nap lát, annak sajnos sokára jön el ez a pillanat. De ha majd azok is rákérdeznek, na akkor tényleg jól sikerült a fogyás.
Az szuper ha mar anacidon erzed,en is erzem hogy nem feszul annyira de magamon kivul meg senki nem vette eszre hogy fogytam.
Ma lendulok be ujra,eddig lazabbra vettem ez meg is latszott a teszten is,semmi elszinezosed nem volt rajta tegnap.Szenhidrat felkuszott volt hogy 50re volt hogy 60ra,mondjuk ez mind gyumolcsbol jott mert mast nemmigazan birtam enni.Mostmar jol vagyok ma kezdem a melot,mereckedem is,kivancsi leszek az eredmenyre.
igen a sok feherje ugyanugy hat a szervezetre mint a szenhidrat de egy atmeneti idoszak utan mar tudja az ember hogy mibol mennyi kell. de eleinte kell matekozni rendesen 😊 legalabb nem uncsi
A tegnapi nap kicsit felemás lett. A reggelit és az ebédet elszúrtam, mert főleg fehérje volt, zsír alig. Meg is éreztem, néha elkapott az ennék valamit érzés. Nincs mese, reggelire kell az a tojás szalonnával. Így este kellett pótolnom és sakkozni, hogy össze tudjam hozni az arányokat. Ezt 10 dkg tepertővel sikerült, hozzá paprika, kis majonéz, savanyúság. Jól esett.
Ma reggel 5 dkg tepertővel indítok, délben szerintem megint sült kolbász lesz. A délutánra tervezett mogyorót persze otthon hagytam. Este majd meglátom, hogy állok.
A nadrágomon határozottan érzem, hogy történik valami. Hétfő reggel állok mérlegre, addig nem.
mai ebed csak magvakbol allt joves-menes miatt de ehes nem vagyok. tegnap volt egy jo gyaloglas ma meg nem tudom mi lesz a mozgas holnap reggel megyek uszni. nektek megy a sport?
en sem csinaltam a ruhaimon latom a valtozast a a hizast es a fogyast is😊
Nem vitt rá a lélek, de ruhás van, mert pont szalagavatón voltunk... Ugyan nem néztem meg... Majd úgy 30 kg mínusznál előveszem, hogy szörnyülködjek rajta és örüljek hogy már nem vagyok olyan :D
Tudom, kriminális az önmagamhoz való hozzáállásom :D
Én gondolkoztam rajta, de nem csináltam. Oly távolinak tűnik a cél. Viszont az elején vagyok, így még nem késő. Főleg, hogy írod, hogy bánod, biztos velem is ez lenne.
Sziasztok.Vagyogatok.
erdekelne hogy ti csinaltatok kepet magatokro a dieta elott?en sajnos nem es most nagyon sajnalom hogy nincs viszonyitasi alapom,jo lett volna egy elotte utanna akep...
heti 3X szoktam reggel inni egy üres cappucino-t, mikor reggeli randink van a barátommal. Amúgy nem kávézom.
Jól bírom. Kb ugyanazt a mennyiséget eszem meg csak kétszerire a 3 helyett, így nagyobb egy adag :D
huha es hogy birod? kavet mennyit iszol egy nap?
Én már csak napi 2X eszek :)
igen tea viz kave☕ 12kor eszek eloszor
Minden délelőtt csak kávéval telik? Én most ötletelek a reggelin, kicsit tanácstalan vagyok.
mai adatok kcal 1264 makrok 62/27/92. ez igy jo😊
Ez így jó is lenne a következő napokra, így szép sorban.
Jöhetne a hétvége, irány a piac és jól bevásárolok. Kezdenek már kifogyni a készletek a hűtőből.
jo ketos kaja meg a szekelykaposzta a gulyasleves sok hussal vagy sult csirkecomb kaposztasalataval.😊
Örülök, hogy tetszik :)
Bár most máson dolgozom kötelező jelleggel, de a jövőhéten már újra várható poszt.
Én is sült kolbászt ettem ma :D
Nekem egyszer sem esett rosszul a zsíros étel, nem feküdte meg a gyomromat szénhidrát nélkül.
Ezzel a májjal jó ötletet adtál. Felírom az oldalas mellé a listámra.
az a lenyeg hogy lefele megy😊 a viz utan megy a zsir is. en delelott kavet es vizet iszok ebed ma hagymas maj ch csokkentett kenyer uborka 1 kocka etcsoki uzsonna kave mandula vacsora bacon tojas paradicsom sajt es ch csokkentett kenyer. a ketogen mellett meg csinalom az idoszakos bojtot is.ma meg a mozgast kell valahogy megoldani van futopad de ahhoz nincs tul sok kedvem.
Nagyon jól esett ez a kolbász. Rég ettem. Párom kérdezte, hogy nem fekszi-e meg a gyomromat ez a sok zsír. És meglepő módon nem. Sőt, még könnyebbnek is érzem a gyomrom, hogy nem eszem szénhidrátot.
Köszi.
Tetszik a blogod, abba ne hagyd :)
Tegnap este megszerkesztettem a mai menüt, de reggel még kicsit kellett rajta hangolni. Kb ez lesz az eredmény: 69/17/120. A mai ebéd sült kolbász lesz mustárral. A reggeli és vacsora kb ugyanaz. Délután meg egy kis dió. Kell venni mogyorót, ne legyen egyhangú.
Vitaminpótlásnak virágport eszem, ezt amúgy is szoktam. 3 ch van benne, teljesen jó.
Reggel ráálltam a mérlegre, meglepődtem, mert -2kg. Tudom, csak víz, de akkor is jól indította a napom. És mintha a nadrágon is érezném. De ez lehet, hogy csak psziché. Na, de majd 1-2 hét múlva.
Szia, üdv a klubban!
Az nem baj, ha nincs meg a napi zsír mennyiség. Az a lényeg, hogy ne legyél éhes, de a torkodon nem kell letuszkolni.
További ajánlott fórumok: