Ketogén diétázók (beszélgetés)
tegnap es ma delelott migren igy nem is irtam. fogyas mara semmi🤔 ma tobb ch-t eszek mert gulyasleves az ebed es meg ettem egy fel almat is🍎 de a lenyeg hogy ma tekertem kint egy bo haromnegyed orat jolesett nagyon😎
Nekem se ment le semmi, mostanàban, 58- ròl 57-re, de csak "kiürültem", ès utàna tartottam a sùlyom.
Most, azt ettem a napokban , amit kìvàntam, 1 hete, csoki, ami a szàmra jött èdessèg, reggel a szokàsos kàvèm. Azt hittem, h azèrt fogytam, mert kevès s kalòria. Tegnap pisiltem egyet 14- kor, a tesztcsìkot magam alà toltam ès mèg akkor is lila volt, csak nem a legsötètebb, ch az kb napi 50-60 tuti volt. A sùlyom most megmozdult 55,8.
Hihetetlen, de nèha követni kell a testünk jelzèseit is.
Egyèl mellè egy napot, vagy ami jobb, bulizz egyet , akàr otthon , àkàr màshol, ès igyàl, tàncolj, de csak 0 g ch piàt , zèro kolàval, az meglöki majd a stagnàlàst. Persze napközben tartsd a ketòt
elolvastam es szuper a cikk a 16/8 nekem nagyon bejott😊
koszi😊 persze tudom en de jo lett volna...
Ez mindenképpen szuper eredmény, a fogyás még a ketogén diétában sem egyenletes.
Új poszt.
Kis összefoglaló az átmeneti böjtölésről.
Link a szokásos helyen ;)
na megmozdult a merleg de egyaltalan nem ugy ahogy szerettem volna.🙁
11.nap +10dkg ossz 4.1kg most mar napok ota egy helyben toporgok na de a hetvegen hatha duplan lemegy😉
helloka orulok hogy jol vagy😊 a kcal amit ma bevittel valoban nem sok de ha nem vagy ehes akkor oke. nekem a makrok 62/25/108 a kcal 1350 korul mozgas ma sincs holnap megyek uszni. remelem holnapra reggelre megmozdul a merleg es nem folfele🍱😉
Hali.
Ugy nez ki vegul megjott:)jobban is erzem magam.
Kaloria:1017 feherje:76 ch 19 zsir:68
Ma nemigazn voltam ehes,ez latszik a kalorian is,bar lehet kesobb letolok meg egy pici kocka csokit.
mai ebed szekelykaposzta es volt benne 10gr ch de megerte😁
10.nap fogyas megint nincs ossz-4.2kg hat hogy megjott a vizvisszazartas miatt latszik a kilokon nincs fogyas bar korabban akar 1.5-2kg plussz is volt rajtam
helloka a cukormegvonas szerintem onmagaban nem okozhatja biztos megjon 1-2 napon belul.
Pcos vagyok de kb 8eve nem volt gond a menzimmel,szules ota rendszeresen megjott.
Osz visz fogytam 4-5kg ot,az nem sok ennyi ido ha novembertol nezzuk.Inkabb a cukormegvonasra gondoltam hogy az csinalhat-e ilyet...nemtudom mindenesetre idegesit mert ugy erzem magam mint egy lufi.
Terhesseget mar kizartam egyebkent.
Okozhatja a hirtelen fogyás is, mert a hasi zsírban hormonok tárolódnak, ezek fogyáskor felszabadulnak és összezavarhatják a dolgokat.
helloka ugyes vagy😊 nekem 8 nappal hamarabb jott meg tehat nem tudom hogy befolyasolja-e valamilyen iranyba. lehet mas oka van.
Sziasztok.
Mai napom feherje:63 ch:34 zsir:141 Kaloria:1684
szazalekok is kb rendben vannak.Ketotesztem legerosebb lila ennyi ch ellenere is.
Fogyni nem fogytam semmit.
Lassan 2hete kesik,tobbszor ereztem azt hogy meg fog jonni de nem jott,vajon a dieta befojasolhatja,novemberben mikor elkezdtem a dietat akkor nem volt gond.
mai makrok 53/24/129 kcal 1500 ma volt kave tojas bacon virsli dio csoki oopsie ch csokkentett kenyer mascarpone paradicsom salata. mozgas nemigen lesz faj a hasam.
ma eddig jol megy minden, igaz tegnap se volt eddig gond egeszen estig😉 ma fel ora futopad van betervezve🏃
elolvastam tovabbra is tetszenek az irasaid😊 varom a kovetkezot
Nagy nehezen, mert másodjára is elszállt a rendszerből, kész az új posztom :)
Link a naplómban ;)
9.nap fogyas nincs ossz -4.2kg. a tuleves es az hogy megjott nem vitte el tulsagosan negativ iranyba az eredmenyt. ma majd jobban oda kell figyelnem👀
ma reggel is nagyon jo volt a tesztcsik tehat a ketos tuleves azert nem lok ki azonnal a ketozisbol es ha mar a szervezeted atallt akkor 50gr ch-val is ketozisban maradsz.
ugyes vagy a mozgas nagyon fontos.😊 ha elolvasod az elozo hozzaszolasomat latod a mai nap nekem sem lett tokeletes a biztato kezdes ellenere. hat a kovetkezo par nap nem lesz egyszeru mert ilyenkor a vasszeget is meg tudom enni😁 vajon a vasszeg keto?😄
en teszteltem a csik rendben ma viszont nagyon ehes voltam es most este csak sikerult tul ennem magam persze csak csupa keto kajaval de a ma korabban megadott makrok igy nem stimmelnek🙁 viszont legalabb tudom az okat most jott meg... kivancsi vagyok mennyi lesz emiatt holnap a vizvisszatartas
8 darabos vitamin csomagom van+ kálium, magnézium és sózok is :D
De kezdek rájönni hogy ez lelki eredetű hiszti.
Ma szobabringáztam :)
mindjart tesztelek es megnezem mennyit rontott az eredmenyemen.
helloka 50 alatt meg lehet ketozisban maradni holnap jobb lesz😉
kcal 1300 makrok 63/24/102 nem rossz de most ehes vagyok.
További ajánlott fórumok: