Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kedvenc idézetek fórum

Kedvenc idézetek (beszélgetés)

2010. febr. 16. 06:02

néhány hét alatt végigböngésztem az idézeteket. jónéhánnyal gazdagodott a gyüjteményem, de van néhány amit szívesen megosztanék veletek:)

„Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk teljesen más terveink vannak.”

"Az életünk egy menet a világ körhintáján: befizettek rá minket, pedig nem kértük. A legjobb, amit tehetünk hát, hogy élvezzük a dolgot, sírni pedig ráérünk majd akkor, ha le kell szállni... "

"Sosem késő, hogy az legyél, ami lenni akarsz. Nincsen korlátozva az idő, bármit bármikor elkezdhetsz. Változhatsz, vagy maradhatsz a régi. Nincsenek szabályok erre. Lesznek nagyszerű és rossz pillanataid, remélem te tele leszel jóval! Remélem látsz majd olyanokat amin ledöbbensz. Remélem érzel olyat amit addig még sosem éreztél. Remélem találkozol emberekkel akik másként látják a világot. Remélem olyan életed lesz amire majd büszke lehetsz. De ha mégsem, remélem lesz erőd ...hogy újra elkezd."

2010. febr. 14. 18:33
Szomorú tud lenni, hogy változnak az idők.Amikor elsétálsz valaki mellett, akivel régen órákig tudtál beszélni,most pedig még csak rád sem néz...
2010. febr. 14. 18:23

"Ha egy zöld ágat tartasz a szívedben, előbb-utóbb rászáll egy énekesmadár."

(Joshi Bharat)

2010. febr. 14. 17:48

"Nem a póráz teszi a kutyát hűségessé."

(Mikszáth Kálmán)

3759. o.andi
2010. febr. 14. 15:03
<center><i><big><font color=orange><font size=8><font face="Script MT Bold">:)
2010. febr. 14. 14:59

" A szeretet választás dolga. Hogyan is tudnánk egymás szeretet-nyelvén beszélni, ha a szívünk tele van a múltbeli bántások miatt érzett sérelemmel, haraggal, és nehezteléssel? A válasz emberi természetünkben rejlik. Választási képességgel rendelkező teremtmények vagyunk, és megesik, hogy rosszul döntünk. Bántó szavakat mondunk, és sokféleképpen vétünk egymás ellen. Ha az adott pillanatban jogosnak is tűntek a szemünkben, később gyakran megbánjuk ezeket a döntéseinket. De nem szükségszerű, hogy a múltbeli hibáinkat a jövőben is elkövessük. Szakíthatunk hibás döntéseinkkel, és választhatjuk a szeretetet. Sok házasságot mentett már meg a széthullástól ez az elhatározás. A szeretet nem törli el a múltat, de mássá teszi a jövőt. Ha szeretetünknek társunk elsődleges szeretet-nyelvén adunk hangot, olyan érzelmi légkört teremtünk, amelyben feloldást találunk múltbeli konfliktusainkra és sérelmeinkre."

-Gary Chapman-

2010. febr. 13. 20:38

Abból a pénzből, amit a kutyánkra és az összes általa tönkretett dologra költöttünk, egy kis jachtot vehettünk volna. Viszont hány jacht várja egész álló nap az ajtóban, hogy az ember hazamenjen? Hány jacht él azért a pillanatért, hogy az ember ölébe mászhasson, vagy hogy leszánkázhasson a domboldalon gazdája képét nyalogatva?

John Grogan

2010. febr. 13. 17:58

- Egy kis gondolkodási időt kérek.

- Amíg...?

- Amíg eldöntöm, hogy a szerelem megéri-e a szenvedést.

2010. febr. 13. 17:52
A barátság aranyfonál, ami könnyen elszakad. Össze lehet ugyan kötni, de a csomó megmarad.
2010. febr. 13. 17:49
Hiába próbálnak megfeledkezni a halálról: a halál nem feledkezik meg senkiről.
2010. febr. 13. 17:47
Minden ember hold: megvan a sötét oldala, amit sose mutat meg senkinek.
2010. febr. 13. 17:46
A bánat jól elvan magában, örömeinket viszont csak akkor élvezhetjük ki utolsó cseppjükig, ha van kivel megosztanunk őket.
2010. febr. 13. 10:53
Ezentúl, más lesz minden tátsd a szád nagymenő, a jó kislány már a múlté, ez egy bombanő
3750. Lolita63
2010. febr. 12. 17:32

"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért aki én vagyok melletted."

(Gabriel Garcia Márquez)

2010. febr. 12. 15:15

A várakozás ott csal meg, ahol

Legtöbbet ígér; s akkor sikerül,

Mikor a remény csüggedésbe hül.

2010. febr. 12. 15:15
A szó csak szó; és hogy gyógyítanád az összetört szívet a fülön át?
2010. febr. 12. 13:52

"Jól kérdezni annyi, mint sokat tudni."

(Joshi Bharat)

2010. febr. 12. 13:24

A magányban, a betegségben, a zűrzavarban-

a barátság puszta gondolata is lehetővé teszi a túlélést,

még ha barátunknak nem is áll hatalmában segíteni bennünket.

Elég a tudat, hogy ő létezik.

A barátságot nem halványítja el a távolság vagy az idő,

a börtön vagy a háború, a szenvedés vagy a súlyos csend...

Éppen ezekben a dolgokban gyökerezik a legmélyebben.

És ilyen talajból bontja ki a legszebb virágait.

3745. Lolita63
2010. febr. 11. 19:36
Légy szíves, szelídíts meg engem! Ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon, és én is egyetlen leszek a te számodra. - Antoine de Saint-Exupery
3744. Lolita63
2010. febr. 11. 19:35
Ha valaki szeret egy virágot, amely csak egyetlen példányban létezik csillag milliókon - ez épp elég neki, hogy boldog legyen. - Antoine de Saint-Exupery
3743. 25d0cf0696 (válaszként erre: 3742. - Lolita63)
2010. febr. 11. 19:08
ez nagyon jó idézet, nekem is az egyik kedvencem!
3742. Lolita63
2010. febr. 11. 19:06

"A szerelem nem csak abból áll, hogy egymás szemébe bámulunk, hanem abból is, hogy együtt nézünk egyazon irányba."

Antoine de Saint-Exupéry

3741. 3952bcd4e7 (válaszként erre: 3739. - Lolita63)
2010. febr. 11. 19:04
szerintem is igy van:)
3740. Lolita63
2010. febr. 11. 19:02

Minden pillanatot mélyen átélni, magamba inni az életet. Újra hinni az álmokban. Tudni harcolni azért, amit el akarok érni. Szeretni a férfit, aki szeret.

(Paulo Coelho)

3739. Lolita63
2010. febr. 11. 18:59

Én azt gondolom, az erő mindig ott kezdődik,

ha valaki ki meri mutatni,ami fáj,

és soha nem ott, amikor valaki azt mutatja,

hogy milyen rezzenetlen arccal bír ki mindent.

/Csernus Imre/

3738. Lolita63 (válaszként erre: 3727. - Csillucy1976)
2010. febr. 11. 18:42
Nagyon igaz!!! :-)
2010. febr. 11. 12:33
Az igazi szerelmeseknek nem kell térben és időben találkozniuk,ők a szívükben mindig egyek!
2010. febr. 11. 10:19

Az én szívem rántott hús, de azon a bunda nem liszt, nem tojás és nem is zsemlemorzsa

Az én szívem rántott hús, de azon a bunda magány, vágy és rettegés talán...

2010. febr. 11. 08:38
"Természetesen sok hibám van,ha benned kevés a szeretet!"
2010. febr. 10. 21:08

Fáj még a szó, fájnak a percek, az évek,

A szivemet nyomja mikor a múltba nézek!

Könnyeim hullnak, a párnára borulva sirok egy végtelen könyvet lapozva!

Tudom már elmúlt vége a szépnek,

szépen lassan eltűnnek a képek!

Sebeim maradnak nyitva a világnak, példát mutatva, gátat szabva a hibáknak!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook