Kedvenc idézetek (beszélgetés)
"Nem látlak,csak elképzellek,minden éjjel másmilyennek"
"arcod varázsa csordultig betölt, s egy pillantásodért is sorvadok, nincs más, nem is akarok más gyönyört, csak amit tőled kaptam, s még kapok" /Shakespeare/
Egy embert elengedtem. Már nem tartom a barátomnak, és nem is vágyom rá, hogy az legyen. Már nincs gyomorgörcs mikor meglátom, csak egy gúnyos kis mosoly a szám sarkán és egy kis szomorúság mélyen bent a szívemben...
Néha olyan jó lenne újból gyereknek lenni.. ha lehorzsolod a térded, az nem fáj annyira, mintha összetörik a szíved.
Ha mindegy egyes alkalommal, amikor a pasik megállnak és megbámulnak, kapnék egy tízcentest.. már milliárdos lennék...
"Megzavar a csend,
Idegesít a zaj,
Semmi nem jó így,
Semmi sem vigasztal."
Ez így van! Azt hittem, félek a kutyáktól, és jött LUCA, a magyarvizsla!!!
Amint lesz családi házam, KETTŐ KUYÁM LESZ!!!!
"Nem biztos, hogy a pozitív hozzáállás minden problémádat megoldja, de elég embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen kipróbálnod!"
"jól csak szivével lát az ember"
"Kél és száll a szív viharja,mint tenger vésze,fájdalom a boldogságnak egyik alkatrésze!"
"Amíg valaki meg nem szeret egy állatot, addig lelkének egy része még szunnyadozik!"
Anatole France
"Ne higyj nekem, ha mosolygok,
álarcz ez csak arcomon,
mit felöltök, ha a valót
eltakarni akarom."
# Ha valaki szeret egy virágot, amely csak egyetlen példányban létezik csillag milliókon - ez épp elég neki, hogy boldog legyen. - Antoine de Saint-Exupery
"Miért is nem vigyázunk jobban a boldogságra? Milyen meggondolatlanul bánunk vele,amikor azt hisszük,hogy örökké fog tartani!"
# Szeretni: meghódítani, bírni és megtartani egy lelket, amely annyira erős, hogy fölemel bennünket, s annyira gyönge, hogy éppolyan szüksége van ránk, mint nekünk őreá. - Paul Gerardy
"Szomorúnak vagyok szép,
s csak könnyek közt igazán elememben.
A napfényről nem tudok írni,
és csak akkor festek ha elkeseredtem.
Te pedig;
ha a jövőben rám nézel, ne feledd látni,
nincs ki nálam boldogabb;
vagy ki bátrabban tud a boldogságra vágyni."
# Ha valakit igazán szeretsz, engedd el. Ha visszajön hozzád, örökre a tiéd marad. De ha nem, akkor soha nem is volt igazán a tiéd......
Az együtt töltött percekből legyenek órák, majd napok. A napokból legyenek hónapok, s az örökkévalóság tartson addig, amíg veled vagyok.
Ha tényleg úgy érzel irántam, ahogy elmondtad, kérlek légy óvatos a szívemmel. Elviheted, csak ne törd össze. Mert az egész világ összedőlne.
Sosem az dönt egy kapcsolatban, hogy mennyire felelsz meg valakinek, hanem hogy mennyire vagy képes szeretni önmagad által azt, kitől remegni kezd a térded, ha hozzá érsz, ránézel, megcsókol, hiszen csak az számít igazán, ami belül van.
"A bohóc sem azért mosolyog, mert jó a kedve, hanem mert az arcára van festve"
"Ez nem a valóság,
De úgysem hiszem el, ha látom.
Mert a tegnap az enyém volt,
És a holnapot is csak érted várom"
Senkit se válassz magadnak barátul, mielőtt meg nem vizsgáltad, hogyan viselkedett előző barátaival.
(Iszokratész)
"A dolgok végső soron kiegyenlítődnek mindenki számára.
Én például észrevettem, hogy mindannyiunknak ugyanannyi jég jut, csak a gazdagok nyáron kapják meg, a szegények télen."
"Az ész figyelmeztet arra, hogy mit kell elkerülnünk, de a szív mondja meg azt, hogy mit kell cselekednünk."
"Az ember nem annyit ér amennyit az arca, mert a szív és a lélek hiányzik róla."
"Nem az a bátorság, hogy a dologok mögé nézzünk, hanem az, hogy a felszínen maradva tudjunk nagyokat röhögni."
Ha magadhoz veszel egy éhező kutyát és jólétet biztosítasz neki, nem fog megharapni. Ez az alapvető különbség ember és kutya között.
Mark Twain
További ajánlott fórumok: