Jó-e a 3 gyerek egy családban a mai világban? (beszélgetés)
Köszi.:)Édes kis lurkó lehet!:)
Hááát...bőven bele kell még rázódjak a dolgokba,pláne hogy ovi-suli,reggeli rohanás,meg most épp a betegség...de nem panaszkodom,mert imádok anya lenni minden szépségével és nehézségével együtt pláne ilyen jó férjjel és apával,mint a párom.:)
Ne is mond. Lucától már egyszerűen semmit nem tudok csinálni. Még nehezebb, hogy nincsennek itthon a nagyok, mert ők legalább lefoglalták. MOst állandóan ott van a sarkamban...
Hiába kezdek el vele játszani aztán csendben lelépek kb. 2 perc múlva már ott van. Imádom, meg tudom hamar elröppen az idő és visszavágyom majd ezt. De most néha a falramászok.
Mindegy este megyek a barátnőimmel sushit enni, imádom! Szóval ez feldob. Néha ki kell szakadni. Viszont az eső is szakad...:(
A kasvirág amit írtam homeopátiás szer és nagyon
jó a megfázásos vírusok és az influenza kivédésére is. Immunerősítő. Ehineácia vagy vmi hasonló a neve.
Vmi pre-probiotikum meg feltétlen kellene az antibiotikumok miatt. ... is.
A mű vitaminokban én sem nagyon hiszek.
Hát nem vagyok munkajogász,de még ilyet az életben nem hallottam. Hogy a végkielégítés miatt valaki nem helyezkedhet el??? És még az, de 5 évig... Na ne.
Azért ajánlom neki, hogy ha más nem a neten keressen valami jogi fórumot ahol kérdezhet. Mert vannak ilyenek. Most a szakbarbár jut az eszembe, ő gyeses és gyedes témákban van otthon, de ehhez is lesz szava az tuti. Csak be kell írni hogy szakbarbár és kiadja, hogy most melyik fórumon érhető el.
Még ilyet. Csodálkoznék, ha ez valóban így lenne. MOndjuk én tanítottam közalkalmazotti és köztisztviselői munkajogot is, de csak alap szinten, egy tantárgy részeként. ÉN nem is olvastam hasonlót se soha.
Csajok! Nagy a csend! Sok házit kapnak a gyerkőcök a suliban, vagy mizu? Talán szüret, vagy nagytakarítás, most hogy nincsenek otthon a gyerekek??
Nálunk a változatosság kedvéért orvosnál voltunk, múlt héten a legkisebbnek volt 39,1 a láza, és hiába adtam a lázcsillapítót, nem akarta levinni, a héten meg a nagylányomnak. Vele ügyeleten voltunk, kapott Duot:( de mivel tegnap is lázas volt még, visszamentünk a háziorvoshoz, aki a fejét csóválta, leállította az antibiotikum szedést, hogy ne terheljem vele feleslegesen a gyereket, mert valószínűleg vírus, mert a torka sem piros, vérvételre küldött minket, ma szerencsére lázmentes, kutya baja.. hogy mi mindig megszívjuk, ha nincs a dokink..Amikor kellene nem írnak antibiotikumot, amikor nem kellene marhaerőset írnak..Nem csoda, ha tiszta ideg vagyok, ha a dokink szól, hogy szabin lesz:D
Mi is azt az átlátszósat használjuk.
Nekem nagyon bejött, mert ténlyeg méretre lehet szabni a másik, hogy látja a gyerek mihez nyúl. Nem kell kinyitogatni a könyvet, hogy tudja mit is vett elő.
Van átlátszó bekötő, a két széle öntapadós, a tetejét meg méretre le tudod vágni. Azért ilyet kérnek, mert a tanító néni csak felmutatja órán, hogy ezt kell elővenni és látja a gyerek a borítót.
Mármint elsőben amikor még nem tudnak olvasni.
Igen, ennél nagyobb elismerést Te se kívánsz! Most megnyugszik talán a lelked anyukáddal kapcsolatban!
Boldog házassági évfordulót!!Remélem az 50.-et is megtartjátok, no meg a 75.-et is megünneplitek!
Mi hétfőn megyünk a könyvekért, szerdán du. évnyitó. Igen a korai kelés nem lesz kellemes, nekik sem és nekem sem.
De legalább napközben nyugi lesz. A Luca is jobban alszik ha nincs senki itthon.
Ma aránylag jó napom van, meg úgy álatlában is. Ma van a házassági évfordulónk!
Azért nekem jót tett, hogy egy hétig nem voltak itthon!:)
A másik meg anyukámban nagyon kellemesen csalódtam, mert megjegyezte hogy jól vannak nevelve. Azért ez egy hét összezártság után igazán mérvadó és főleg az ő szájából!
El tudom képzelni milyen szépek lehettek és te pedig milyen büszke!:)
Én is vagyok így, mikor játszanak vagy csak szépen felöltözve megyünk valahová...
Szóval szép a nagy család és jó minden fáradtságával és nyűgjével együtt. Hiába 3 gyermek az már mennyiség, egy kis csapat.
Kettő is jó de három az három. Ezt csak azok érthetik, akiknek 3 vagy több gyermekük van.
Nem?
Na szólhattál volna, egy köpésre lakunk onnan és mi is oda szoktunk járni!:)
Még a Velencei tón vannak kialakítva ilyen homokos, kisgyerekeknek való strandok.
További ajánlott fórumok:
- Indigó gyerek a családban
- Kisgyerek és kutya a családban
- Egyedülálló szülők és ilyen családban felnőtt gyerekek
- Egykeség, egyedüli gyerek a családban, élmények, tapasztalatok - szakdolgozathoz!!
- A Ti gyerekorvosotok hány hónapos korig ajánlotta a HA-s táp használatát, ha nincs tejallergiás a családban?
- Tartósan beteg gyerek van a családban. Nincs ez esetben valami adókedvezmény?