Jó-e a 3 gyerek egy családban a mai világban? (beszélgetés)
A Figurixot ismerem játszóházakból. Szerintem rendkívül jól fejleszti a megfigyelő képességet, ami az iskolába nagyon kell!
Szóval ha nem túl drága vedd meg, vagy valami alkalomra.
Ma botlottam bele két játékba, az egyik a Differix a másik a Figurix. Ismered ezeket? Van Nektek?
A lányom rettentően puzzel-özik és memóriakártyázik, gondoltam vennék neki differix és figurix játékot is. Mi a véleményed?
Voltam ott már 2-szer, de szeretném elvinni a gyerekeket is. Én valamiért vármániás vagyok:)
Főleg amiért fel kell mászni.
Igen a Bory vár az. Érdemes egyszer megnézni olyan kis tömör gyönyör.
B-zs! Köszi az elérhetőséget.
Szia!
Véletlenül keveredtem ide, de hasolnó problémával küzdök. Esetleg megkaphatnám én is a varrónő elérhetőségét.
Előre is köszi.
Fcica
Az nem egy Playmobil makett a bokrok között?!:)
Csak vicc volt! Szép helyen laktok! Székesfehérvár meg tényleg klassz hely! Nagyon helyesek vagytok!
Ma voltunk fürödni! A gyerekek nagyon élvezték! Kijátszották magukat! Nekünk meg még a fürdőruhánk sem lett vizes, na jó, a lábunkat azért bedugtuk a gyerekpancsolóba:) Majd jövőre már nagyobbak lesznek!
Sziasztok!
Engem is érdekelne ez a varrónő, átküldöd az elérhetőségét?
Köszi
Tettem fel két képet! A fiúsból a világoskék, a lányosból a barackszínű és a vkék vékonyabb anyagú.
Én már rendeltem tőle többször, még fogok is. Ismerem a Tesco plüss nacikat, nagyon szépek, csak nekem nem melegek. Meg nincs rajtuk általában zseb, nekünk pedig feltétlen kell, mert a kisvonatot ugye zsebre kell tenni, különben a lányom egész nap a kezében fogja:)
Most polárral bélelt vízlepergetős nacit szeretnék tőle venni, arra ha jól emlékszem 1.700-t mondott. De lesz nála kordnaci, az is bélelt.
Na, épp most vettem nekik a Tescoban, igaz nem melegítő, plüss anyagból van, kettő volt 3200ft.
Azért megnéznék róla képet, nem tudsz esetleg feltenni ideiglenesen egyet. Engem vékonyabb érdekelne...
Nálunk is hárman fürödnek már egy jó ideje. Legalább addig tudok mondjuk enni vagy vmi hasonló.
Nekünk aránylag nagy kádunk van, egyenlőre jól elférnek... egyenlőre.
A rosszat előbb eltanulja mint a jót. De olyan édesek:)
Hogy férnek el?
További ajánlott fórumok:
- Indigó gyerek a családban
- Kisgyerek és kutya a családban
- Egyedülálló szülők és ilyen családban felnőtt gyerekek
- Egykeség, egyedüli gyerek a családban, élmények, tapasztalatok - szakdolgozathoz!!
- A Ti gyerekorvosotok hány hónapos korig ajánlotta a HA-s táp használatát, ha nincs tejallergiás a családban?
- Tartósan beteg gyerek van a családban. Nincs ez esetben valami adókedvezmény?