Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Indigó gyerek a családban fórum

Indigó gyerek a családban (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7
2015. aug. 18. 19:50
Állítólag én is, meg a fiam is azok vagyunk.
201. bed00b28ec (válaszként erre: 200. - Siba22)
2015. aug. 16. 18:04
Sajnos nem mindenki hiszi az ilyesmit, nem szabad az ilyen embereket kioktatni. :)
200. siba22 (válaszként erre: 199. - D384ec6ed9)
2015. jan. 8. 13:02

gunyor helyett olvasd el :


[link]

2014. dec. 21. 15:14
az indigó gyerek az másol? :DD
198. siba22
2014. okt. 6. 20:50
15 éves nagy fiamnál az indigó vonások a mai napig felfedezhetőek,rólam is ezt mondják pedig most töltöttem a 35 évet.januárban születik babókánk,aki már inkább a kristály gyermekek idején fogant illetve ők jönnek a földre az indigó társaik megsegítésére.szerintem ez nálam/nálunk 1 indigó gyermek születése után nem véletlen ez az időszak hisz nekem is meg kellett tanulnom mit kell tennem.
2014. ápr. 30. 21:53
Az igazi nevem Karsay Kamilla, de barátoknak, csak Detty vagyok.
2014. ápr. 30. 21:52

Kedves Szisztema!


Én indigó vagyok és a férjem is!Párommal szabadidőnkben indigókkal foglalkozunk ingyen. Örülök, hogy így "egymásra találtunk ". Ez a vonzás törvénye. Párom neve: Karsay István Emailcíme: karsay@vnet.hu Amiben csak tud szívesen segít neked a párom! Én amúgy kristálygyerek vagyok , de indigókkal is nagyon jól kijövök!

2014. ápr. 11. 17:39

Indigókat keresek , akikkel megoszthatnánk gondolatainkat, esetleg találmányainkat, életszabályzatok megváltoztatási javaslatait, annak reményébe, hogy könnyebben teljesítjük küldetésünket, hogy javíthassunk bolygónk és emberiség életén , sorsán.


Ma reggel véletlen egy olyan lapra tévedtem, ami írt az indigógyerekekről, olvastam a tulajdonságaikat, és azt vettem észre, túlságosan rám illenek azok, amit írnak róla.

Lehetséges ekkora véletlen egybeesés, vagy egyszerüen csak nem tudtam róla?

Valaki már sok évvel ezelőtt mondta nekem, hogy én az vagyok, de mivel az illetőnek fura elméletei voltak, nem vettem komolyan, és alapvetően elvetettem , nevetségesnek tartottam ötleteit.


Engem az a része nem érdekel - ez igaz rám másban is - hogy azért járjak klubokba, társaságokba, hogy ezt tárgyaljunk, mennyire is vagyunk azok; inkább annyiban érdekelne ez a téma, hogy megbeszélhessem képességeink, de főleg ötleteink, vagy akár találmányaink, hogy megbeszélhessük, hogyan tudnánk realizálni kiteljesedésünk, szivesen megosztanám kreativitásom más indigókkal, és azon indíttatásból, mert úgy gondolom, hogy ha valaki tudna segíteni céljaim elérésében, ha tudom visszasegítem, amiben csak kéri, mert mivel az ő küldetése hasonló enyémhez , ez már egyfajta garancia, hogy kevesebb eséllyel sikkad el a megvalósítanivaló, és terelődik esetlegesen rossz útra, eredeti jó célja helyett.

Rövidebben: S.O.S. indigókat keresek.

2014. márc. 20. 19:48
Ha segítségre lenne szükséged az indigó témában csak írj!
193. spiritlife (válaszként erre: 192. - Barnánécsilla)
2014. márc. 20. 19:47
Kedves Csilla! A középső fiad ténylegesen indigó , mert sok indigó vonása van. A párommal indigó gyerekekkel és felnőttekkel foglalkozunk,sok indigóval találkoztunk az évek során. Én magam is indigó vagyok és én is keresztül mentem sok fájdalmas dolgon. Fiatalabb koromban nagyon emberszerető, koravén, segítőkész voltam. Nem voltam sosem jó tanuló, értelmetlennek tartottam a kötelező, földi tantárgyak bemagolását. A kortársaim nem értettek meg, sem a környezetem. Hallgatag, félénk személyiség voltam, illetve nagyon hiszékeny.
2014. febr. 11. 09:29
Én még csak most kezdem megérteni mi is az indigógyerek. Illetve milyen... Három gyermekem van és a középső fiam nagyon különleges gyermek. Erre keresem évek óta a magyarázatot. Már az óvodában is észrevették és most az iskolában is kitűnik a többi gyerek közül. Problémák vannak vele, de nem a megszokott módon. Nem verekszik, nem viselkedik rosszul, viszont nagyon érdekes gondolatai vannak, mindent megmagyaráz, ha kell szembeszáll a tanító nénivel és ész érvekkel védi az igazát. Nem mindig köti le az iskolai feladat, inkább gondolkodni,beszélni szeret. Nagyon érzékeny, nyitott a világra, rengeteg szeretetet igényel, segít mindenkin (ételt visz a szomszéd öregeknek), választékosan fogalmaz, nem igazán van témája a kortársaival, de szereti őket. Még sorolhatnám, de hosszú lenne. Ti mit gondoltok erről?
191. ubi pretium (válaszként erre: 190. - Zszszszs)
2014. febr. 4. 17:30
De nekünk szülőknek ez egy boldog feladat.Én legalábbis minden percét élvezem.A tanároknak nehezebb volt elmagyarázni,de már ismerik,tudják,hogy nem egy átlagos gyerek.Nekem ő így tökéletes.És megnyugtatásképp írom,neki is vannak "hagyományos" döntései,vitái,stb.
2014. febr. 4. 17:18
Tudjad, hogy nem mindennapos küldetéssel érkeztek erre a Földre ezek a gyerekek. Feladatuk, hogy a kialakult, elavult, már nem működő rendszerek lebontásában részt vegyenek, hogy átvehesse helyüket az új. Jellegzetesen az elmúlt két-három évtized szülöttei ők, jellegzetes tulajdonságokkal. Sem szülőnek, sem magának az indigógyereknek nem fáklyásmenet az élete. Szülőként sok olyan tulajdonsággal találod magad szemben, ami más, "normális" gyereknél nem okoz gondot - sajnos, ide tartozik pl. a dyslexia, dysgráfia is. Nekem erről azt mondta az egyik orvos, aki már nyitott volt a spirituális ismeretek irányába is: Ne aggódjon amiatt, hogy nem olvas a fia, ez a gyerek gondolkodással pótolja azt, amit mások könyvből tanulnak meg! És ez valóban így van, valójában pici korától kezdve megdöbbentően bölcs, jól látszik, hogy rendíthetetlenül megy a maga útján, lényegében befolyásolhatatlan! Elképesztő igazságérzete és - igen! - küldetéstudata van, nem tudsz vele semmit elfogadtatni, ami a társadalom megcsontosodott értékeit védi. Sok-sok erőt, kitartást és türelmet, bölcsességet kívánok minden szülőnek, akinek indigó gyermeke van!
2014. febr. 2. 17:44

Az indigó gyerekek egy része visszahúzódó, szinte magának való. A logikájuk éles, hamar átlátnak összefüggéseket, de azok, akik visszahúzódóak nem adják a világ tudtára ezt és ezért gyakran "nyuszifülnek" tartják őket. Képtelenek hazudni vagy füllenteni. Annyira, hogy ezt gyakran ki is használják. Képtelen nemet mondani, ha megkérik valamire, mert a segítő szándék hatalmas bennük.

A fiam 22 éves és igen nagy valószínűséggel, az.

Ennek a korosztálynak azonban a másik fele igen rámenős, akarnok és könyökölve csörtető, mindenkin átgázoló és ez a két véglet nem fér egymással.

Azok az indigógyerekek, akik félénkek, nagyon szolidan viselkednek, társaságkerülők. Sokan nincsenek is tisztában azzal, hogy milyen különlegesek.

2014. febr. 2. 17:12
Mindegyik indigó valamiben különbözik, én nekem kemény életem volt, már akkor gyerekként is, meg más energiákat is képviselhetnek. Rengeteget fejlődtem, évről évre, hónapról hónapra, aztán nem rég hétről hétre, napról napra. Most elértem egy olyan szintet, hogy sok minden másba is bele tudok látni, ami még jobban emel, épít. Mindegyik indigónak van miben fejlődni, hiszen több lépcsőfok van, mint gondolhatják.
187. ubi pretium (válaszként erre: 186. - Agnetalie)
2014. febr. 2. 17:05
Az én fiam soha nem volt befelé forduló és mindig könnyen beilleszkedett mindenhova.A hazugságot ő is mindig azonnal megérezte.Az viszont igaz,hogy a korosztályánál mindig érettebb volt.
2014. febr. 2. 16:58
21éves vagyok, én is indigó vagyok. Én úgy tudnám leírni, hogy volt lehetőségem sokat tisztulni, amitől kinbyíltam, hogy Istent be tudjam fogadni. Sok tanulással jár, elengedéssel, takarítással a lélekben. Én gyerekkoromban is befeléforduló voltam, szerettem szembenézni az érzéseimmel, sosem voltam beilleszkedő, nem nagyon voltak barátaim. Nem szerettem azt csinálni, amit a többiek, csak azért, hogy elfogadjanak. Volt egy saját eszmém szinte mindenről. Nagyon inteligens voltam és nagyon érzékeny, hiperérzékeny. Sokáig láttam az energiáklat, amik körülvettek mindent. Azt hittem akkor még, hogy azt mindenki látja. Figyeltem az embereket, sokszor megláttam olyan dolgokat, amit mások nem, az emberi kapcsolatokba simán beleláttam. Éreztem a képmutatást, hazugságot, hogy az emberek bántják egymást, az állatokat, világfájdalmam lett 12 évesen. Folyton az eget néztem, hiányzott, akkor még nem tudtam miért. Folyton azt kérdeztem magamban, hogy nem csak álmodom. Miért vagyok itt, mi az élet értelme. Zavart az, hogy van pénz, a hazugságok, hogy az emberek csak úgy elmennek egymás mellett. Egyébként bolondos lány voltam, nagy adag bölcsességgel. Érettebb voltam, vagy felnőttekkel tudtam beszélgetni, vagy pedig nagyon picike gyerekekkel játszani, meg vigyázni rájuk. Röviden ennyi, ha szeretnétek még írok. :)
2014. febr. 2. 16:44
Írt be a google-ba.Sokan nem hisznek benne.Nekik ajánlom töltsön el mondjuk egy fél órát a fiam társaságában.Egyből elkezd gondolkozni bizonyos dolgokról.
184. vikuka
2014. febr. 2. 16:40
de ez mit jelent?indigó?
2014. febr. 2. 16:30
A fiam indigó,már alig 2 évesen kiderült róla.Sok ember szerint én is az vagyok.Én nem tudom.A fiam ettől nem más,csak picit több.Hasznára van,és LESZ a világnak,hisz ő ezért született.
2014. febr. 2. 16:25
Sziasztok! Akik hallottak az indigógyerekekről stb., mennyire nyíltok feléjük? Van itt olyan, akinek ilyen gyerkőce van? Mik a tapasztalatok
2012. okt. 19. 03:13

nem sikerült kiírtani az iskolában a tudáséhségét, és gondolkozni is szokott


=


INDIGÓ


szomorú, hogy a mai világban erre külön kifejezés kell.

180. 7796ae808e (válaszként erre: 1. - Muraja)
2012. okt. 19. 02:00

Szerintem én indigó gyerek voltam:)


Amilyen tulajdonságokat írnak róluk, az mind megtalálható volt bennem kiskoromban is már. Átláttam az embereken, észrevettem ki mikor hazudik, már (kb. 8-9 évesen.) előre megéreztem mások szándékait, és gyönyörű rajzokat rajzoltam osztálytársaim emlékkönyvébe. Nagyon furcsa gondolataim voltak, és a mai napig is vannak:)

179. cicakaktusz (válaszként erre: 178. - 9678a02221)
2012. szept. 9. 11:57
Kitartásom még van bőven, bár néha szeretnék már unatkozni!
178. 9678a02221 (válaszként erre: 177. - Cicakaktusz)
2012. szept. 9. 10:48

Hat valoszinu te sem unatkozol:(Anno a tesomnak is eltort a konyoke 14 platinacsavar van azota is benne.Jobbulast kivanok a kislanyodnak!

Az ember elvan a diszgrafiajaval nincs semmi gond .Etdekes modon az angol szavaknal fele annyiit sem teved.Remelem a kisfiadnal minden rendben lesz..Ha meg mindig mindket agyfeltekejet hasznalja,azt hiszem arra vannak gyakorlatok hogyan lehet az egyiket dominansa tenni.Egyebkent lehetseges hogy oviban meg nem mutatta a hiperaktivitas Kilroy,bar valoszinu igazad van,valamit azert eszre kellett volna venni az ovoneniknek..Kitartas!

177. cicakaktusz (válaszként erre: 176. - Cicakaktusz)
2012. szept. 9. 10:27
Mivel mindig mellettem nyüzsög a legény, nem mindig sikerül mindent leírni. Szóval a következőkre gyanakszunk a tanárral: diszgráfia, diszlexia, hiperaktivitás, Amik lehet, hogy nincsenek, csak az agyféltekék között nem alakult ki dominancia, és ez minden baj forrása. A legrosszabb esetben ez mind együtt van. Igazából jobban aggaszt most a lányom, akinek pénteken eltört a könyöke, és meg kellett műteni. Zajlik az élet, nem igaz?
176. cicakaktusz (válaszként erre: 175. - 9678a02221)
2012. szept. 9. 10:19
Köszönöm a tanácsokat, most minden jól esik. A gondunk az, hogy a diszgráfia tünet csak egy a sokból. A diszlexia tüneteit is produkálja. Akárhogy gondolkodom, az óvodai visszajelzések is gyanúsak lehettek volna nekem, vagy éppen az óvónőknek kellett volna felismerni, hogy a fiamnak esetleg gondja van. Most már mindegy, jobb későn, mint soha, holnap pszihológus, tesztek, miegymás, aztán utánam a vízözön! Jó tudni, hogy kérdezhetlek majd Téged, első kézből származó tapasztalatokkal rendelkezel. A férjednek nem okoz problémát felnőttként a diszgráfia?
175. 9678a02221 (válaszként erre: 174. - Cicakaktusz)
2012. szept. 9. 00:00
Aszondja az embor,hogy gondolkodj else,erte e valami trauma a kisfiadat,az elmult evben,mert neki pl a diszgrafia egy iskolaban elszenvedett trauma utan jott elo.Tehat lelki eredetu volt a problems.Irj mindenkeppen mit mondtak.Remelem nem lesz semmi komoly gond.xxx
174. cicakaktusz (válaszként erre: 173. - 9678a02221)
2012. szept. 8. 17:31

Vannak gondok a magatartással is. Érdekes, hogy az iskolai magatartása és az itthoni nagyon különböző. A suliban majdnem szófogadó, sőt az év végi bizonyítványban a magatartás jegye 4(!), az itthonira a tanár nem adna csak kettest, esetleg az enyhítő körülmények miatt kegyelemből hármast. Viszont épp tegnap reggel mondta, hogy a szünetekben rosszabb, csipkedi, piszkálja a társait, és sokkal zajosabban játszik, mint a tavalyi tanévben. A tesitanár visszajelzése: most még annyira sem fogadja el a szabályokat, mint eddig.

Hétfőn kapok előzetes tájékoztatást a pszihológustól, majd megírom, mit mondott. A tesztek eredményére várni kell majd valamennyit. Legalább tudni fogjuk a probléma okát, onnan már tudni fogjuk, merre induljunk el.

Egyébként én is sokáig tapizós telóról írtam, tudom mit érzel!

173. 9678a02221 (válaszként erre: 171. - Cicakaktusz)
2012. szept. 8. 16:19
Mondtam mar hogy te vagy a helikopter tarsam:) Egyebkent az ember kerdezi hogy a kisfiadnak vannak viselkedes problemai?Vagy csak koncentracio zavar?Jovo heten elvileg megjon a cucc a komputerhez,akkor irok privit mert telefonrol kinszenvedes az iras:)
1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook