Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Miért mutattad meg Nekik a naplód? én nem mondam el senkinek a családba pont ezért:)
Hát az én Pistim a kajálással nem foglalkozik, csak a mozgással piszkál mindig, de 107 kg-san nem fogom egyből lefutni a maratont... Nekem anyukám és a húgom akik (250 km-ről) tudják osztani az észt..
Én itthon teljes támogatást élvezek Pisti részéről, nem szól be, és megeszi amit főzök.
A munkahelyemen viszont rengeteget hallgattam az elején, hogy folyton csak eszek, mindig kaját látnak a számban, aztán mikor látták hogy fogyok tőle, akkor már elhűlve mondták: folyton eszik mégis fogy :D
Szóval tojd le, kitartás, és mutasd meg otthon, hogy tévednek! :D
Mindenkinek van ilyen napja ne keseredj el!
az nem magas.a másik értéket nézd
Hajnánál. Külön van válogatva, hogy édesség, kenyérféle, főfogás stb.
Több hónap után ma bűnöztem ettem (nem itthon voltunk) nuggets falatokat (gyárit ) abban meg tudjuk mi minden van :-( salátával,de az nem szépít a dolgon. Kicsit dühös is vagyok magamra,de erre az egészre is hogy más bármikor ehet bármit én meg több hónap után egyszer hibázok és ilyen lelkiismeret furdalásom van. :-(
Szia Nóra!
Én ma graham lisztől csináltam pizzát, és isteni finom lett, klasszul meg is kelt, pedig nem tettem bele fehér lisztet.
En is szeretnék kérni anyagot!! csalodirami@gmail.com
Köszi!
És örömmel jelentem, hogy tegnap mikor bevettem a gyógyszert volt egy kis hascsikarásom és egy kis hasmenésem, viszont ma eddig semmi gondom nem volt a gyógyszertől :)
Kinél nézhetek recepteket?:)
igen, szerintem próbáld meg így. Persze ezt mindenkinek ki kell tapasztalnia.
Szia! Én is próbáltam a paleot, 5 hónapig csinálta, teljesen eredménytelenül. átálltam az IR diétára, és a migrénem harmadára csökkent!
graham búzaliszt is TK lisztnek számítom :) mert valójában az is
Igen persze hogy jó, CH tartalma igen magas, de lassú felszívódású .
én 30 dkg valamilyen tk lisztből 10 dkg kenyérlisztből és 2 ek búzasikérből sütök most is zsömlét, 10 db lesz belőle 1 hétig elélek rajta, de hűtőbe tartom , mielőtt megeszem, 15 mp re berakom a mikróba.
erre énis kiváncsi vgayok,mert ma vettem és 10 dkgban van 70 gr Ch
Sziasztok! Teljes kiörlésű rozsliszt és graham búzaliszt jó nekünk?
Az is, meg a helytelen életmód, stressz, sok minden lehet, ezt így utólag már nem tudjuk, hanem a jelenlegi helyzetet kezeljük.
Add meg priviben az e mail címedet és küldök anyagot.
Két évig szedtem a Costybegyt tablettát orvos ajánlásával, ennek lehetett köze ahhoz, hogy elromlott az inzulin szintem? A családunkban senkinek nincs cukor betegsége, senki nem gondolt az IR-re, mert vékony vagyok.
Jobb lett volna, ha nem kell három hónapot várni az orvosra, mert akkor talán több konkrét információhoz juthatnék és célirányosabb lehetne a diéta. Próbálkozom összeszedni információkat, de ezt tanulni kell igaz?
nem az gyorsan felszívó, és ha reggel már gyümölcslével kezdesz akkor a hasnyálmirigy el kezd gyorsan hirtelen dolgozni, mivel éjszaka nyugalomban volt, nekünk meg az a jó, ha szépen lassan ébred fel és termeli az inzulint
Mert ugye az van a köztudatban, hogy a fruktóz jóóó! Pl. cukorbetegeknek receptre irják fel, pénteken is láttam a gyógyszertárban egy idősebb nőt, Meforal 1000 mg-osat, és 1 kg fruktózt váltott ki...
majdnem az összes diabos csoki vagy kekesz az fruktózós, sajnos
Szomorú vagyok, pedig arra gondoltam a paleo diéta jó lehet. Tehát reggel egy pohár préselt narancs sem jó. Hát még sokat kell tanulnom és gyakorolnom a diétát, mert amit most csinálok az kevés.
3 havi cukor átlag, és teljesen jó érték. Új szerint 30 az a régi szerint 5%, teljesen jó.
Pont tegnap néztem a diabos nápolyikat és majd kiugrott a szemem amikor láttam, hogy rá van írva, hogy diabetikus, közbe meg fruktóz van benne.
Mármint első helyen a tk lisztet értem. hülyeséget írtam.
További ajánlott fórumok: