Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Elhiszem, hogy nem bírsz magaddal :) Én sem lennék másképp a helyedben!
Ugye írsz majd, ha tesztelsz?
A diabet termékek között találod meg.
Én sárgabarackosat vettem, mondjuk nem olcsó, én csak sütibe használom.
Viszont 79% - állítólag - a gyümölcstartalma!
Hát, hamarosan kiderül, hogy mi van. Rajtad múlik, hogy meddig bírod-nem bírod a tesztelést! :D
Egyébként én úgy tudom, bár lehet ez most nem lesz teljesen tudományos, amit írok, hogy az alacsony hő inkább a pajzsmirigy eredményből látható. De ezt ne vedd készpénznek, inkább szorítok, hogy baba legyen!
Ez jó ötlet!
Én eszek xilites lekvárt, és pont azon gondolkoztam hétvégén, mikor sütit sütöttem, és nem tettem bele, hogy ne legyen benne gyors, mekkora baromság.
Összesen kell bele 10 dkg lekvár. Ami azt jelenti, hogy egy kocka sütibe jut a végén, a kész termékben 1 gr ch.... nehogy már az gondot jelentsen, és ne ehessem amiatt lassúnak...
Nem, én semmi uj gyógyszert nem szedek, én csak a meforalt szedem, meg vitaminokat,mást nem, és beteg se vagyok, se náthás, nem indokolja semmi ezt az emelkedést, és mióta mérem a hőmet, sose volt ennyire fent nekem még.
Igen tudom, valami nem stimm, hogy ennyire alacsonyan van állandóan a hőm...érdekes,mert a hormonjaimraa azt mondta a doki, hogy jók, pedig csak simán nézte meg, nem a 3. meg a 21. napon, de ezt majd mondom neki, hogy nézzük meg ugy is, hogy reálisabb képet kapjunk.
Megértem, hogy félsz... de ez a magas hő tényleg elég biztató, és előbb-utóbb muszáj lesz megbizonyosodni a dolgokról :)
Persze te tudod, hogy mikor érzed úgy, hogy eljött az ideje, mindenesetre akkor az eredeti kérdésedre válaszolva, szerintem ez elég biztató jel! Hacsak persze azóta nem változott meg valami, pl. gyógyszerszedés, stb.
Mert azért alapból a luteálisban a 36,2 nagyon alacsonynak számít, és az meg pajzsmirigyrendellenességre utal.
Na, ezt csak úgy írtam, nem jósolgatok semelyik irányba, csak titokban izgulok! :)
Értem, szerintem kérdezd meg a dokidat, kérj távkonzit ha MM be jártál.
Lehet tudnak valami megoldást. Volt olyan emlékeim szerint aki nem bírta a simát XR-t kapott és azzal is fogyott.
Én félek tesztelni, annyit csalódtam már...
Mult hónapban késett 2 napot,mondjuk akkor nem volt fent a hőm , lent volt 36 meg 36,2-nél,most meg 36,9 meg 37
Akkor ez jó jel! :)
Én lehet csinálnék reggel egy tesztet ;)
Hát igen, holnapra, ha jól tudom pé után 14 max 16 nap a luteális fázis...nekem most 12-én volt pém...
Csak több helyen is olvastam hogy a megemelkedett hőből lehet következtetni a babásodásra, valahol azt írták ha 18 napig fent van 4-5 tized fokkal,mint szokott, akkor baba van a dologban...gondoltam megkérdezlek benneteket, ti mit tudtok erről.
Nekem meg még ilyen nem volt, hogy fent lett volna a hőm már 5-7 tized fokkal ilyen sokáig mensi elött.
Adri! Sima meforalt! Egy 500-astól nincs bajom, de ha már 2x beveszem akkor nem jó!:(
Van olyan, aki a met nélkül is tudott fogyni, csak a diéta és a mozgás alkalmazásával? Én nehéz eset vagyok, nekem nagyon-nagyon nehezen megy le a súlyomból, ezért kellene segítség, de így meg elég szar érzés, h szédelgek, meg nem tudok aludni!:(
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?